- 11 Aralık 2007
- 1.373
- 15
merhaba arkadaslar ya benim bi sorum olacak adetime 2 gün var.aslında pek iki günde sayılmaz çünki korunmayı bırakalı adet zamanlarım şaştı ama ortalama 31 sürüyo.ya benim sorum bundan 1 hafta kadar önce açık kahve kırmızı arası 2 damla kan geldi bidaha gelmedi.acaba yerleşme kanamasımı bilemedim.benim adetim hiç sancılı geçmez.ben 4 ay önce bıraktığım korunmayı ve ilk ay hamile kaldım ama kimyasl gebelikmiş.neyse o ay çok ateşim olmuştu hatırlıyorum bu ayda öyle sürekli yüksek ateşim bazen üşüyorum üşümem geçiyo ateşim çıkıyor anlamadım gecelri ateş basıyo ellerim ayaklarım hep yanıyo eşimde saolsun doktor olmasına ragmen hiç yardımcı olmuyo bişey demiyo enfeksiyon olsa idrarımı yaparken yanma olurdu yok.başkada bi sorun olamaz diyo eşim ama siz bu işlerde tecrübelisinzi nede olsa...göğüslerim feci büyüdü ve şişti elimi değdirmeyi bırak üstüne bile yatamıyorum.bugün sabah bi kalktım sol kasığımda bacagıma vuran ara ara değil sürekli bi ağrı var.halada geçmedi adetlerimde hep önce adet olurdum yarım saat bi saat sonra ağrım başlardı ama buay neden böyle anlamadım bana akıl verin sizde hamişlerdede böle mi oluyo ya aklım karıştıda:uhm: