hemen battaniye sorununuza çözüm önerisi getiricem. Ben de geceleri battaniyeyi kafasından aşırır diye dakikada bir kalkar kontrol ederdim paranoyak olmuştum. şimdi mothercare'ın ucuzluğundan uyku tulumu aldım. şöyle bir şey.
Eki Görüntüle 310500
hiç aklımda kalmıyor artık çekti mi çekmedi mi diye çünkü mümkün değil. fermuarını kapatınca battaniye sorunu da ortadan kalkmış olduuu.
Sanırım bu arada sizin bebeğinizde kolik var. yani sebepsiz ağlama nöbeti. Genelde bağırsakların büyüme sancısına bağlıyorlar ama çözüm de bulunamıyor. işte ne bilim karnına sıcak su torbası koyma, annenin şarkı sölemesi konuşması, arabada gezdirme, saç kurutma makinası sesi falan rahatlatıyor diyorlar ama benim bebeğim oyle cok kolik ağlaması yaşamadığı için çok da bilemiyorum işe yarıyorlarmı. Inşallah yarar inşallah biran once durulur da siz de rahat bir nefes alırsınız. BEnden tavsiye yanınızda mutlaka biri olsun anne, hala, kayınvalde. ben bi ara kafayı yicektim yanlız baş etçem diye. sonra görümcemle anlaştık o geliyordu yanıma inanılmaz rahatladım. bebeğimi bırakıp komşuya bile gittim, biraz ağlasa da gidin. sizin stresiniz de geçer bebeğe. daha 2 aylık çünkü çok küçük. Inşalah herşey gönlünüze göre olur. Ay birşey daha aklıma geldi yazmadan geçemicem. Çok kalın ve yünlü giydiriyorsanız da ağlar çok. hele ev kaloriferliyse aman çok giydirmeyin 2 kat penye yeter. Sıcaktan da ağlarmış bebekler.