- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
-
- Konu Sahibi zerya271210
Bende 2sinden de var ama park yatagi daha cok kullaniyorum.
Annemlere veya herhangi bi yere yatiligi gittigimde park yatagi da goturuyorum boyle bebegim kendi yataginda uyumus oluyor. Bu acidan cok kolaylik sagliyor bana.
Kucuk kizim park yatakta yatıyor. Ahsap besik vardi 6 ay bile kullanamadi . Oturur pozisyona gecip kafasini carpiyordu yanlara.
Park yataktan memnunum. Buyuk kiziminda buyuyebilen sonrasında yatak olan beşiği var. 2.5 yasinda şimdi onda yatiyor 3.5 yasindan sonra normal yataga cevirecegiz ondan da memnunum..oda takimina dahildi zaten.
Park yatak ideal ben 3 yaşına kadar yatıracağım kızım 27 aylik şu an :) normal yatak alacağım çocuk odası yani park yatağı toplayıp bazanin altına koyacağım hem pratik hem kullanışlı :)
Size tavsiyem ilk park yatak alın sonra normal yatağa geçersiniz.
Iki cocugum var hic park yatak kullanmadim , ogluma almistim 1 ay bile tahammul edemedim sattim
Ben besik sevenlerdenim , 70*140 cm olculerinde sonradan yatak olabilen besik kullandim ikisine de , cok memnundum
konuyu takipdeyim. oda takımı aldım zaten. yatak yataştan alacaktım. araştırırken işbir yatak içinde yay ve visko olan yatak bebeğin omurgasını bozar dedi. yataşın ki hep yaylı. biraz araştırdım herkes sünger yataktan yana. kafamda deli sorular...Arkadaşlar burada konu takibi daha çok olduğu için buraya açıyorum, doğuma hazırlık konusunda yeterince bilgi edinemedim, yanlışım varsa affola :)
Yaklaşık 28 haftalık hamileyim, ufak tefek hazırlıklara başladım. Bebek odasının dolabı, şifonyeri alındı. Marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama ikea’dan aldım. Ancak yatak konusunda hala karar verebilmiş değilim... normal yatak mı, park yatak mı almalıyım hangisi daha kullanışlı olur ?
Görüntü olarak park yatak hiç beğenmiyorum ancak çok kullanışlı ve rahat olduğu söyleniyor. Diğer taraftan normal beşik tarzı yataklar gayet şık duruyor mobilyalarına daha güzel uyacak. Ama tabiki önemli olan bebeğimin rahat etmesi...
Lütfen bir akıl verin ey tecrübeli anneler :) Şimdiden teşekkür ederim...
Rica ederim kuzum sana tavsiye bence normal yatagi hemen alma ileri de bebeginle beraber secersin yatağını canım :)İlginiz için teşekkür ederim, sanırım öyle yapacağım. Yada ikisini birden alacağım :)
oğlumun hem yüksek tekerlekli kenarları kumaş beşiği vardı hem de odasının karyolalı yatağı
sonra büyüyünce yüksek beşik tehlikeli diye park yatak aldık
park yatakta da odasının yatağında da markalı bebek yatağı kullandık
park yatağın sıkıntısı yere çok yakın olmasında
yani hava akımı vs yerden üşüme ihtimali daha yüksek gibi
park yatak salonda durdu öbür yatak odasında geçek odasında gündüz salonda yattı büyüyünce de yatağın korkuluğu çıktı park yatağında fermuarı açıldı
park yatağımız kumaş idi öyle naylon değildi
oğlum 2,5 yaşında park yatağı ilk günden itibaren kullanıyoruz
geniş ve sallaması kolay hemde baya aşağıda olduğu düşme tehlikesi de yok
kesinlikle tavsiye ederim.
Rica ederimBen de beşik sevenlerdenim :) ancak park yataktan memnun olan o kadar çok kişi var ki, insan şaşırıyor ne yapacağını. En olmadı ikisinden de alacağım galiba :)
İlginiz için teşekkürler