sancı odasında yanımda başka bir hamile bayan vardı,hem sohbet edip hem de sancı gelince ah lıyorduk,aişe büyükleri doğumhanenin dışındaydı,eşim de arada bir ziyaretime geliyordu,ona rağmen benim çektiğim sancıları görünce benden kötü hisetti kendini,tüm gece sancı odasında yanımda olsa halini düşünemimyorum bile,erkekler daha dayanıksız oluyorlar.Doğumdan sonra hastanede kaldığında yanında biri kalırsa sana yardımcı rahat edersin,ben normal doğum yaptım,evet kalkıp yürüyebiliyordum ama yine de dikişlerin oluyor,ayrıca çok yorgun oluyorsun,bebek de sennile aynı odada kalıyor,emzirirken ya da bebeğin altını değiştirirken birinin sana yardım etmesi işini kolaylaştırır,tek başına altından kalkman çok zor,eşin senle aynı odada kalırsa ne kadar yardımcı olabilir bilemem,eşini tanımadığımdan yorum yapamıcam,ama annen ya da kızkardeşin falan varsa,yanında biri olsun derim,doğuma he rhastane eşleri almıyor zaten ama eşinin girmesini istersen hastaneyle konuşursun,ben,im doğumumda doğumhanede doktorum , bir tane ebe ve bir de çocuk doktoru vardı