- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Ya olamaz ya olamaz ..... allahım hepimize kolaylık versin ben ne yapacağım bilmiyorum... sabırrrrrKelin ilacı olsa durumu :)
2.5 yaşında bir kızım var , konuşmayı da bilmiyor (ciddi bir sıkıntı ,kendini ifade edemediği için çok agresiflesiyor) ,çok huysuz ,akşama kadar çizgi film izlemek istiyor .günlük yarım saat izletiyorum ,asla teslim olmuyorum kriz şeklindeki aglamalarina. Birkaç ay önce memeyi bıraktı .gündüz emerek uyuyordu ,şuan emmedigi için gündüz uykusu yok .akşam 22:00 gibi sırt masajiyla uyuyor :) bazen 23:00 , 00:00 oluyor bu saat ..daha neler neler ,içini karartmayayim :) iki yaş sendromu diyorlar ,ben de huzura ermek için 3.yaşını bekliyorum
Kolaylıklar dilerim ..
Amin inşallah ..Ya olamaz ya olamaz ..... allahım hepimize kolaylık versin ben ne yapacağım bilmiyorum... sabırrrrr
1.5 saat uyuyor acaba gündüz uykusunu mu kessemGündüz kaç saat gündüz uykusu uyuyor?
Canım her çocuk bir olmuyo maalesef.sabah çok erken kalkmıyo saat 8 de kalkıyo yazmışsın.çok uykusu geliyo mu yoksa öğlende mi zor uyuyo.öğlen uykusunu kesmek için biraz erken daha.ama sabah daha erken kaldırıp öğlen daha erken yaptırabilirsin.gerçi gündüzler kısaldı sabah erken kalkmıyorsa ve öğlen çok uykusu gelmiyorsa bi gün dene uyumasın akşam erkenden yatar.benim çocukların uyku saatlerini anlatsam nazar değer burda uyku konusunda şanslı bi anneyim1.5 saat uyuyor acaba gündüz uykusunu mu kessem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?