Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylik hamile iken kullandığım miyoxin sac spreyi bebege zarar verebilecegeni soyledi doktor bunun üzerine depresyon a girdim hamileligim sürüyor 9. Aydayim depresyon atlatanAnneler bana lutfen yardimci olun Üzgün bir haldeyim
3 aylik hamile iken kullandığım miyoxin sac spreyi bebege zarar verebilecegeni soyledi doktor bunun üzerine depresyon a girdim hamileligim sürüyor 9. Aydayim depresyon atlatanAnneler bana lutfen yardimci olun Üzgün bir haldeyim
bu aya kadar yapılan testlerden bebeğe bir zararı olup olmadığı çıkmadı mı ? ben spreyin zarar vereceğini sanmıyorum millet saçlarını boyatıyor her ay boşuna depresyona girmişsin canım yok yere kendini üzme başka bir doktora daha görün için rahat etsin.
bu aya kadar yapılan testlerden bebeğe bir zararı olup olmadığı çıkmadı mı ? ben spreyin zarar vereceğini sanmıyorum millet saçlarını boyatıyor her ay boşuna depresyona girmişsin canım yok yere kendini üzme başka bir doktora daha görün için rahat etsin.
Teşekkür ederim cevabin icin , test yapmadim nedeni esimin bebek nasil olursa olsun oldirmicegini diyisi bunun üzerine doktora goturmedi o otur du ben agladim 7. Ayda baska doktora gittik ilacın sadece düşük yapma ihtimal i oldugunu soledi test icinde gec kalindigini soledi simdi ise merak ettiğim sey kendini bu sekilde uzmus baska anne adaylari varmi varsa bebekleri zarar gorup gormedini.merak ediyorum