• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi tecrübeli anneler bi bakar mısınız lütfen :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
merhaba arkadaşlar benim 9.5 aylık bi oğlum var doğduğundan beri dalin şampuan dalin bebek yağı ve dalin pişik kremi kullanıyorum pişik kreminden memnun kaldım yağından da bi şikayetim yok ama şampuan oğlumun yüzünü mahfetti ve ben bunu bi arkadaş söyleyene kadar fark etmedim :50: yüzündeki kızarıklığı soba sıcaklığı yada soğuktandır diye düşündüm ama değilmiş yanakları kupkuru ve çok kızarık bana tavsiye edeceğiniz bakım ürünleri markası var mı yada bebeğime nemlendirici olarak ne kullanabilirim

Geçmiş olsun öncelikle.. Kullandığın şeylerle alakası var mı bilmiyorum ama benim oğlum da geçenlerde böyle oldu doktoru önce ılık suyla yıkanmış bezle sonra kuru bezle silin dedi her yemekten sonra sildik birkaç güne geçti şükür

Bu arada oğullarımız adaş bizimki Taha Eymen Rabbim ismiyle yaşatsın inşaALlah hayırlı kul hayırlı evlat olsunlar

Bu arada oğullarımız adaş bizimki Taha Eymen Rabbim ismiyle yaşatsın inşaALlah hayırlı kul hayırlı evlat olsunlar
ALLAH razı olsun canm cümlemizinkini inş. benimki muhammed taha :emir_bebek: tavsiyen için saol canm ama ben o konuda çok titizim her yemekten sonra muhakkak ılık suyla yıkayıp kuruturum bizim özellikle banyo sonraları dahada kızarıyo oyüzden şampuandan olduğunu düşündüm bide sonradan öğrendim ki nemlendiriciler varmış ben hiç kullanmadım öyle bişey yüzüne hiç krem sürmüyorum acaba ondan mı bilmiyorum :50:

merhaba arkadaşlar benim 9.5 aylık bi oğlum var doğduğundan beri dalin şampuan dalin bebek yağı ve dalin pişik kremi kullanıyorum pişik kreminden memnun kaldım yağından da bi şikayetim yok ama şampuan oğlumun yüzünü mahfetti ve ben bunu bi arkadaş söyleyene kadar fark etmedim :50: yüzündeki kızarıklığı soba sıcaklığı yada soğuktandır diye düşündüm ama değilmiş yanakları kupkuru ve çok kızarık bana tavsiye edeceğiniz bakım ürünleri markası var mı yada bebeğime nemlendirici olarak ne kullanabilirim

canım bence yüzüne şampuanı değdirme ben Johnson bebe yağı vücut şampuanı ve saç şampuanı kullanıyorum ve yüzünü sadece suyla yıkıyorum pişik kremi de sana popolini tavsiye ederim ayrıca yedirdiğin birşeyden kaynaklanabilir bunu da bi düşün derim:46:

canım bence yüzüne şampuanı değdirme ben Johnson bebe yağı vücut şampuanı ve saç şampuanı kullanıyorum ve yüzünü sadece suyla yıkıyorum pişik kremi de sana popolini tavsiye ederim ayrıca yedirdiğin birşeyden kaynaklanabilir bunu da bi düşün derim:46:
teşekkür ederim canm bi denerim olmadı doktora götürcem zaten

böyle alerjik yapıdaki çocuklara genellıkle annelerı sebamed kullanıyor..
ben hıc denemedim ama hamıleyken bu konuda cok bılgı depolamıştım..
bıgun basıma gelırse dıye..

Sebamed demiş arkadaşlar zaten. kardeşimin her şeye alerjisi vardı. Sebamedle hiç sorun yaşamadık. Pişik kremi de piyasada satılanlar içersinde en iyisiydi. Çok da fazla kullanmak iyi değil bu ürünleri hepsi kimyasal sonuçta. Yüzüne şampuanı değdirmemeye çalış ve çok az kullan.

Zeytinyağlı keçi sütlü doğal sabun bulmuştuk bir ara. Cildine iyi gelince komple ona geçtik. Hem kafayı hem vücudu.

Anne değilim ama krdeşim benden 14 yaş küçük tecribeli bir ablayım :1:

Sebamed demiş arkadaşlar zaten. kardeşimin her şeye alerjisi vardı. Sebamedle hiç sorun yaşamadık. Pişik kremi de piyasada satılanlar içersinde en iyisiydi. Çok da fazla kullanmak iyi değil bu ürünleri hepsi kimyasal sonuçta. Yüzüne şampuanı değdirmemeye çalış ve çok az kullan.

Zeytinyağlı keçi sütlü doğal sabun bulmuştuk bir ara. Cildine iyi gelince komple ona geçtik. Hem kafayı hem vücudu.

Anne değilim ama krdeşim benden 14 yaş küçük tecribeli bir ablayım :1:

teşekkür ederim canm aldım sebamed ürünlerini henüz bikez kullandım şimdilik iyi gibi bakalım biraz tuzlu ürünler ama bebiş için katlancaz artık :1: hepinize teşekkürler arkadaşlar

benim bebeğimin cildi çok hassas bende sebamed kullanıyodum dermatolog sebamedı bırak kotu dedı mustela, biobaby ve 81 in ürünlerini tavsiye etti. şu an mustela kulanıyorum bide onun nemlendırıcı kremı var ayrıca boynunda kızarıklık vardı onun için coresatin krem verdı boynundaki kızarıklıklar hemen geçtı. bu krem bildiğimiz el kremlerı gibi içinde hiç bir zararlı madde yok en önemlisi kortizonsuz onu sürdüğüm anda kızarıklık geçtı bırdahada olmadı

Back