Tecrübeli ablalarım yeni gelinlere önerileriniz nelerdir ?

TazeGelin95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
49
25
3
29
İlişkiler, ev düzeni, kocamızla olan iletişimimiz ... Ne konuda olursa olsun, bunu mutlaka yapın diyebileceğiniz neler var ? Mesela kocanıza şöyle davranırsanız şöyle olur, temizliği böyle yaparsanız böyle olur vs ..

Evli değilim ama bu konuda herkesin farkli düşüncesi olduğuna eminim. Bazıları uysal ol der, bazıları kendini asla ezdirme.
Zaten evlilik sürecindesiniz. Nisanliniz sizi siz oldugunuz için sevmis. Bence böyle kalın.

Olduğunuz gibi olmanız lazım. Nabze göre şertbet olayını doğru bulmuyorum. Baslangıçta nasıl bir profil çizerseniz öyle devam ediyor. Kocanızla iletişiminizi kesinlikle hep sağlam tutun o yanınızdaysa ve sizi biliyorsa,anlıyorsa sorun kalmıyor. Tadını çıkarın. Evliliği sağlam temeller üzerine oturtmadan asla çocuk yapmayın. (2006'da 16 yaşında sevgili olduğuk. 2.5 yıldır evliyiz. Kendime nazar değdirmeyeyim tartışmayız bile. Çünkü en yakın arkadaşım.)

Maşallah biz de 16 yaşında sevgili olduk 1 ay sonra evleniyoruz inşallah birlikte çok zorluk atlattık birbirimizin yanında olduk her zaman neysek oyduk, evliliğimiz de böyle olur inşallah

Maşallah biz de 16 yaşında sevgili olduk 1 ay sonra evleniyoruz inşallah birlikte çok zorluk atlattık birbirimizin yanında olduk her zaman neysek oyduk, evliliğimiz de böyle olur inşallah
Kaç yaşındasınız canım?

25 yaşındayız ☺
Güzel tam evlilik yaşı. Allah bozmanız sevginizi. Uzun ilişki çok önemli bence de tanıyabildiğin kadar iyi tanımak lazım. İnşallah çok çok mutlu huzurlu yuvanız olsun.

Güzel tam evlilik yaşı. Allah bozmanız sevginizi. Uzun ilişki çok önemli bence de tanıyabildiğin kadar iyi tanımak lazım. İnşallah çok çok mutlu huzurlu yuvanız olsun.
Güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim Allah razı olsun sanırım bebiş bekliyorsunuz Rabbim hayırlısıyla nasip etsin annem beni evlendikten 10 yıl sonra dünyaya getirmiş umudunuzu yitirmeyin

Güzel dilekleriniz için çokk teşekkür ederim Allah razı olsun sanırım bebiş bekliyorsunuz Rabbim hayırlısıyla nasip etsin annem beni evlendikten 10 yıl sonra dünyaya getirmiş umudunuzu yitirmeyin
Evet canım çok telaşlıydım bu konularda ama biraz sakinleştim sanırım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Maşallah size Bazen nedense durduk yere istemeden tartışma çıkarıyorum sanırım stresten

Maşallah size Bazen nedense durduk yere istemeden tartışma çıkarıyorum sanırım stresten
Zaten bu türk kızlarızın kronik problemi. Empatiyi asla bırakma. Adam sana yapds aynısını sen daha büyük arıza çıkarırsın di mi? Yapma onu.

4 yil anne olmayi düşünme...
Gerisinde kendin ol kafi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…