Tecrbeli ikiz Anneleri yardm !!!!!!

valla haklısın.............kuçukken alıştırmak............ama bazen öle olmuyo bravo sen alıştırmışssın.......ben oğlumu alıştıramadım yatagına koyardık kalkar gelırdı...............nerdeyse on yasına kadar...............bız koyduk o kaltı geldı ve beş yasındaydı ne dedı bı gun bılıyomısunuz.............sen babamla yatıyosun yalnız degılsın ben odamda yalnızım.................yapacak bışey yok alışman lazım dedık ...........ama nafıle şimdi zaten gelmıyo kocaman oldu.................ıkı tane olması o yuzden cok guzel...........hep bır arkadaş bulmaya calıştım ................çok zor tek cocuk.........hepsının ayrı zorluğu var rabbım kolaylık versın hatunlar........................

benim kızım 1 yaşına kadar yatak odamızda beşikte yattı. o zamanlar evimiz 2 oda 1 salondu. ona ayrı bir odamız da yoktu. bir gün dediki ben bu beşiği sevmiyooo. niye dedik. tabi o minicik haliyle klu bacağı etrafına çarpıyormuş rahat olamyormuş onu söylmeye çalıştı. çok şaşırdık. e napıcaz dedik. oturma odasındaki kanepeyi gösterdi. burda yatmak istiyorum diye. daha sonra hep orda yattı. taaki evimiz olupta ona oda yapana kadar. şimdi arada bir şımarıklık yapar sizinle yatıcam diye ama. sadece 1-2 saat izin veriyoruz. oda ayda yılda bir kere. alışırsa gitmez bir daha. odasına alışık bu düzeni bozmak istemem. şimdi üçüzleride yaşına gelince ayırırım diyordum. ama baktımki yaşından önce ayıranlar var. o nedenle eğer becerebilirsem bende ayırırım. burdaki arkadaşların tecrübelerini dinleyerek. yada onlarda inşallah ablaları gibi engeç yaşlarına geldiğinde odalarını isterler.

Bende ilk gunden bebekleri kendi odalarina yatirdim gayet de memnunum.su aralar uyaninca ikiside besiklerinde yaga kalkip ben yanlarina gelene kadar karsilikli bicir bicir konusyorlar.Henuz ne dediklerini anlamiyorum ozeliklle birisi cok geveze birde eller kol isaretiyle konusyor sipa cok komik oluyor.digeri daha cok etrfta zarar bulma durumlarinda.kizlar emeklemeye baslayinca cok zevkli oluyor onlari izlemesi gercekten kefiy verici halleri hele benimkiler birbirlerinden ayrilamiyorlar yapisik ikizler gibi surekli birlikteler.Ben hamileyken etrafta tansitigim ikizanneleri kimsenin cok zor demesine inanma ikiz sahobi olmak cok eglenceli derdi simdi inaniorum gerceketen cok eglenceliymis.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yesinler onları yaaa,çok tatlıııı,
inşallah bizim bebekler de birbirlerine düşkün olurlar,kavgadan gürültüden çok korkuyorum,birbirlerini çekiştirmelerini,yolmalarını falan istemyiorum,o yüzden bu yazın çook hoşuma gitti rüzgarım yaaaa,,
Maşallah yavrularına,darısı bizimkilerin başınaaopuyorumnanaktan

sağlun kızlar zaten evimizde odalarında yatıyolar normalde benim yatağımda artık yatırmya kokruyorum yatağı tırmanıyolar uyurken dolanıyolar yaaa.....

rüzgarım inş. seninki gibi olurlar artık birbirlerine bakıyolar agulaşıp gülüyolar tanımaya başlıyolar yavas yavas agulaşmaları bile çok güzelll yaaaaaaa hele birbirlerine gülücükleri ayrı bir hazzzz

hee bu arada ikiz anneliği tek bakarken zor oluyor ama öle keyifliki herşeyden öte arkadaş olacaklar birbirlerine evde kendi akranı işte benim evim teras kat balkonum var işimi şuan bırakıp onlara nasıl bakıyorsam ayaklansınlar o zaman işimi bırakıp yayılacağım balkona oyun oynayacağız isterlese istmezlerse gözetim yapacam ...

ıstanbılun neresındesın kız...................cat kapı gelelım................sende ıkı tene bende üç tene terası kaplarız ............opuyorumnanaktan

ayyyyyy elmuallim cnm gelll gellllll ben bahçelievlerdeyim tatlımm

evetttt kızlar kendi açtığım konun cevabını yazıyorummm çocukların odasında yatmıyorum artık

telsizimizi kurduk tek olduğunda odalarındaki çekyatın üzerine koydukkk yatak odamızada ötekini koyduk seside eşim sağolun son ses açmışşşş anam gece alişim bi bağırdı ses çok açık olunca nasıl fırladık yatakdan anlamadık tabii eşim kalk kalkkk diyor çocuk ağlıyor diyor ben halbuki duydum o kalkacakmı ona baktım mamayı yaptım eline verdim gittim uyudumm heheheh

çok ıyı masallah..................bana uzaksın................ya..............ıyı geceler..........mucuks

oooo hadi canım hayırlı olsun,
senin aliye o ses fazla bence hakkatennnkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…