Tecrbeli ikiz Anneleri yardm !!!!!!

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
merhabalar 11 gün sonra 4 .cü ayını dolduracak dünya güzeli iki kuzum var..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

doğdukları günden bugüne hep odalarında yattım ağladıklarında hemen müdahale edeyim diye ......ama artık gece uykuları daha uzun geç yattıklarında mamada yediyseler sabaha karşı kalkıyolar ...........tekrar uyuyolar bu uyku düzeni ile gelişimlerinde ve kilolarında bir değişiklik olmadı............zemuszemus

şimdi sorunum ve sorum şu ben artık yatak odasında eşimle yatmak istiyorum

ama bi tarafdanda korkuyorum ya yatağım diye rahat rahat uyursam ya duyamazsam onları diye ............telsizimiz var ama bitane sesleride güzel geliyor ama korkuyorum...
odamda tek yatakda yatamazlar ikisine dar geliyor tek yatak..........

sizler ne yaptınız ?:uhm: nasıl yapıyorsunuz ...:uhm:

şimdiden teşekkürler:enbuyukkk:vereliniortak

tatlım benim ikizlerim 9 aylık... bende aynı endişelere kapıldım... sakın yatak odana alıştırma... zaten kendi yatakları en güvenli ve en rahat yerdir bebekler için....sen odanda yat inan zaten insan kulak kesiliyo ve duyuyor.. sen dinlenemezsen bebeklrin enerjisine nasıl yetişeceksin bi süre sonra hareketlenecekler ve koşturmaca başlayacak.... ben artık rahatım..darısı başına.. şimdi dinlendi diş döneminde zaten başuçlarından ayrılamıyosun..

canım .....odalarına alışsınlar bencede...........odanda yat artık kocaman olmuşlar...........bende pıpırıkılı anneyımdır ufacık seste uyanırım...........oğlum sekız neredeyse on yasına kadar hep yanımıza geldı..............yataklarına alışmaları zor oluyo...........ıkı ayrı yatak alıp onda yatır telsızde de var duyarsın canım............benım alt komşumun ıkızlerı var .........komsum rus.........valla bızım gıbı değıller............odalarına alıştırdı ılk gunden derı..................neredeyse hıç kucağına almadı.........bız cok kucaga alıyoruz ama alalım valla .....................ınş guzelce buyut..............buyudukce rahatlıcan.................

ben de kesinlikle yanıma beşikle almıycam diyorum,dırımkızı gibi yataklarının odasında ben yatarım diyorum,yapamazsın diyorlar,çocuğum olmadığı için illa yapıcam diye ısrar da edemiyorum..
Kesinlikle doğrusu bu bence.Ve çocuklar gık dedi mi uyanmamak mümkün değil bence dee..

kızlar zaten odalarında yataklarında yatıyolar babaları seyhate gittiğinde yanımda yatıyolar

yatak odasına yatak koyma imkanım yok artı ikisi yanyana yatınca uyutmuyolar birbirlerini

ben odama geçişi yapayım bakalım neler olacak

Bence geçç,tecrübelerini de burda paylaş,çünkü senin gibi yaparım diye düşünüyorum ben de canımm..

zaten babalar bı yere gıdınce yanlarınca yatıyosun ya tam o zaman ıyıce alışıyolar...............alıştırma canım duyarsın zaten..............onlar duyurur hıç meraklanma............ama en tatlı zamanları sev sevebıldığınce sonra kız pesınde koscekler ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh..................

bak hymarnın kızlaına talıp ol şimdıden................zemuszemus

yazacam hymarry cnm odalarında çekyatım var işte artık odalarında yatmayacam yazarım sizee

kız hymary kız annesı olmak daha zor................uğrascan talıplerle...............fıstık olcaklar kız........
dırımcın uç beş sene sonra tum sıkıntıları unutıp kızım ols dıye dusersın yollara....................hele bunlar bı buyusun............ınşşşşşşşşşşşşş

zorr zor vallaha,hayırlı güzel alın yazıları yazmış olsun Rabbimm,şimdi kendimizi değil,onları düşünüyoruz vallaa:1no2:

el muallim kız ben şimdiden düştüm korunmayı kessemmi diyorum yaa kız isitoyurm

bu arada halam dün diyorki kız sakın dondurulmuşları atmayın böle akıllı genlere ihtiyacı var milletin devletin diyor .....delü garuuu

canım ya...........erken bence azcık buyusunler topralan ınş sonra ama kendılığınden olması zorsa korunmaya gerek yok ben hıç korunmadım mesela ..........zaten olmuyo...........dondorulmusun varsa zaten üç yıl içinde kullanırsınız ........ınş ıyı olur kısmet.............kızın ols bıde ben dedım sana...........ama azcık toparlan canım..................

dırımkızı şöyle birşey var,bilirsin,,dondurulmuşlar içinde yapılan incelemeyle cinsiyet tayini yaparak bebek sahibi olabilirsin.
Benim erkek gibi bir düşncem yok fakat yeniden doğal yolla çocuk sahibi olmazsak,ben böyle bir şey istiyorum,kısmet..

kıslar benden bebek bekleyen tüm annelere tavsiye daima kendi odaları sağlıklı gelişimlerini ve kişisel gelişimlerini etkiliyor.. bırakın uyurken özeliniz size kalsın....ilk günden ben ayrı odalarını yaptım..iki bebek zaten birbirine en iyi arkadaş... inanın şu an öyle güzel vakit geçiriyolarki benim odamda hem eşimde uykusuz kalırdı hem ben huzursuz olurdum.. yalızca bebeklerin odasına koyacağınız bi kanepe veya çekyat sizi çok rahatlatır.. gerek bez değiştirirken gerek mama verirken yada biraz orda uyumak isterseniz.. hem açarsanız kış anneleri istediğinde eşinizde oraya gelir uzanır... hem bebekler rahatsız olmaz hem siz huzurlu olursunuz..

canım kesinlikle sana katılıyorummma.s,
sonuna kadar da bu düşünceyi uygulamak için gayret edicem,inşallah başarılı olurumsositososito..

ay kızlar sizlere hayret ediyorumya

ben 1taneyle zor başediyorum
siz 2 yada 3üne nasıl bakıyorsunuz çok merak ediyorum

biz 45günlüğüz zor günler geçiriyoruz,
1tane daha olsa nasıl bakılıyor ya

merhaba hanımlar aranızda yeniyim ve sanırım tecrübeli bir ikizannesiyim kızlarım 4.5 yasında

ve ben 40ları cıkar cıkmaz besiklerinde yatırdım kızlarımı .telsizim vardı sakın uyur kalırım diye düşünmeyin önceleri biraz huzursuz oluyosunuz ama iki çocukla yatmak zor bide büyüdükleri zaman daha zor

biliyormusunuz okadar kınandımki aaa kırklı cocuk bi basına nasıl yatar ama kimseye kulakasmadım ve 4.5 yasındalar kendi odalarında uyur ve yanıma hiç gelmezler

bide ben karanlıkta uyutmaya alıştırdım gece lambamızda yok uyuyamazlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…