Tecrbeli arkadalar biraz fikre ihtiyacm var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gumushayat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gumushayat

Ziyaretçi
arkadaşlar öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.ilk kez bi ilişki yaşıyorum.2 yıllık bi ilişki bu.ama onla ilgili kafamda soru işaretleri var.Son zamanlardaki davranışlarında değişmeler seziyorum bana karşı kötü anlamda.yani o kibar beni kırmayan insan gitti yerine tam tersi geldi.yani evlendiğimde sanki onla mutlu olamıcakmışım gibi geliyo bana.şöle de bi düşüncem var ne kadar doğru bilmiyorum ben hep ilk tanıdığım insanla sonuna kdr gitmek herşeyi onla yapmak istiyodum.bu düşüncem mutsuz olmama rağmen değişmedi.sanki herşeyin onla olmasına mecburmuşum gibi geliyo.bu düşüncemden kurtulamıyorum ben.sanki bi daha da karşıma böle ciddi düşünceli biri çıkmıycak gibi geliyo.hep yalnız kalıcam ve ilk onla oldu hep onla olsun diye düşünmekten ayrılamıyorum da ona muhtaç gibi yaptım kendimi iyice.aklınıza ve fikrinize ihtiyacım var.

çok çok hata yapıyosun böyle düşünerek

sanırım erkek arkadaşında bu durumu sezmiş o yüzden sana karşı kaba davranmaktan çekinmiyor

nasılsa düşüncesi belli ben naparsam yapayım beni asla bırakmaz diye düşünüyor olablir

her kız bir seferde doğru insanı bulup onla sonuna kadar gitmek ister

ama karşıdaki bu durumu kötü yönde kullanıyorsa onla devam etmekte enayilik olur bence

O düşünceyi sil at kafandan ,herkezin evlenmeden önce birbirini tanımaya hakkı vardır,bu tanıma sürecinde her iki tarafta uyumluysa ilerisi için ciddi düşünülebilir.Uyumsuzluk varsada devam etmek mutsuz bir evliliğin habercisi olur.Hislerine kulak ver,hiçbirşey için mecbur hissetme :) mutluluklar

Ben de senin gibiydim gumushayat.. ılk erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir ilişkimiz olmuştu.. Onun da değişmesine rağmen ben görmezden gelmeye çalışıyordum.. Çünkü ben de ilk aşkımla evlenmeliyim, 1 tane olsun o da son olsun derdim.. Sonra bir gün beni aldattı, hem de çok iğrenç bir şekilde çok acı bir şekilde aldattı.. O zaman tamam dedim bu doğru insan değil.. Şimdi 1.5 senelik bir ilişkim var..(2 senedir de arkadaştık, toplamda 3.5 diyebilirim) ılk gün gördüğümde nasılsa şimdi ondan 10 kat daha iyi.. Gittikçe de iyiye gidiyor.. Ve işte bu diyebiliyorum.. ışte bu evleneceğim insan..
Yani demem odur ki, birinciymiş, ikinciymiş, beşinciymiş önemli değil.. Önemli olan yaşadığın ilişkinin kalitesi ve karşındaki insanın karakteridir.. Böyle düşüncelere saplanıp kalma sakın.. a.s.

ben galiba hani gezdim tozdum onla 2 yıldır sanki bundan soraki insana bu saygısızlık gibi geliyo bana yani ona sarıl seni seviyorum de sora başkasına sarıl öp elini tut güzel şeler söyle en son da birini bul evlen yani eşime sen ilksin diyebilmek istiyodum bu yüzden bu düşüncelere sahibim galiba.var mı acaba hala böle bnm gibi düşünen oda merak konusu.allah biliyo gerçi içimi de işte kendi kendimi yiyorum ben bu bakış açısıyla...

bide sanki bundan sora karşıma çıkanlar bnm daha önce bi erkek arkadaşım olduğunu öğrendiklerinde beni istemezler gibi geliyo.çünki şuan ki ilişkimde böyle düşünüyo karşı taraf.ama mutlu da edemiyo he kafamı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyo.sürekli gizemli sürekli her an ayrılabilirmişiz gibi bişeler sezdiriyo dile getirdiğim de de neden böle dedin neden şöle dedin o ne demek aşkm diye sorduğum zmn da çok soru soruyosun bunladım ben senden diyo napıcam ben yaaa

Seni çok iyi anlıyorum canım.. Ben de her şeyin tek bir kişiyle yaşanması gerektiğine inanıyordum.. Hala da buna inanıyorum.. Birine seni seviyorum dedikten sonra, elini tuttuktan sonra bir başkasına aynı duyguları beslemek çok zor biliyorum.. Ama hayatın kanunu bu.. Denemeden bilemiyoruz bazı şeyleri.. Ve emin ol karşına çıkan bir diğer kişi sana o ortamı sağladığında, o güveni ve sevgiyi verdiğinde hiç düşünmeden sevgiyle onun da elini tutacaksın..

ama cnm ozmn da ona sanki böle bi kötülük etmiş gibi hissederim ben kendimi beni ona layık görmem bu yüzden de mutsuz olabilirim gibi geliyo bu seferde çok farklı bi düşüncem var bnm yaa kimse böle değil bende böle düşünmke istemiyorum ama elimde değil.

ah be güzelim evleneceğin adamın ilk sevgilisi senmi olacaksın acaba
doğrular yanlış yaparak bulunur

ah be güzelim evleneceğin adamın ilk sevgilisi senmi olacaksın acaba
doğrular yanlış yaparak bulunur

doru sölüyosun mrs.sönmez ama düşüncelerimi söledim bi bakış açısıda hemen gitmiyoki insanın aklında başından.işte biraz biraz kendimi aşıyım diye böyle bi koonu açtım.ona bağlı kalmamak için işte canıma tak dediğinde yeter diyebiliyim diye.çok saçmayım çok biliyorum.

ya canım mutsuz olacağını düşünüyosan sakın evlenme derim ben. erkekler evlenince değişir derler senin ki evlenmeden böyle olduysa evlendikten sonra kim bilir neler yapar yani. seni ne mutlu edecekse o kararı ver başka herşeyi boşver bence

birlikte olduğun insanın ilk ve son olması çok güzel bir düşünce ama
olmayınca olmuyor işte
zorlamanın anlamı yok
şimdi problem yşıyorsan ilerde değişip düzelmeyecek
bile bile lades yapmış olacaksın
zararın neresinden dönsen kardır
sonuçta sen iyi niyetle başladın
iyi niyetle bsonuna kadar devam etsin istedin ve
elinden geleni yaptın
biz ne yaparsak yapalım hayat bildiğini okumaya devam eder
maalesef her şeyi yönetemiyoruz ve her beklentimiz gerçekleşmiyor
dilerim karşına yaşadığın iyi ya da kötü her şeyi unutturabilecek biri çıkar
ve mutlu olursun.

evet en doğrusu sizin düşündüğünüz gibi ztn.teşekkür ederim herşey için.:enbuyukkk:

ilk çıktığın doğru insan değilse evlenmek için ilk diye bırakmıycak mısın yani zaman senin önüne daha ne kısmetler çıkartır konuşmak anlaşmak erkeklerle kötü bir şey suç kabahat değil ki evleneceğin insanı nasıl tanıycaksın yoksa istersen 10 tane erkekle çık anlaşamadığın yerde ayrılcaksın canım ilkler zaten hep farklı olur ayrılması da zor olur ama 2.yi bulunca unutulur :umursamaz:

tatlım bence bu değişikliği bi yorumla neden böyle oldu diye içinden çıkamazsan erkek arkadasınla halletmeye bak baktın daa da olmadı yoluna devem et derim doğru insanı bulana kadar...

bu hayatta herkes kendisi için yaşar birtanem evet bağlanırız severiz ama yine kendimiz için bunu sakın unutma bu ilişki seni senden ediyorsa tehlikeli bir durumdur ki eğer gerçekten çok çok üzülüyorsan devam etmenin bir sebebbi yok bence sana yazk bir kere:1hug:

senin geleceğin herşeyden önemli.. :)
-Sen istemediğin sürece tanrı dışında kimsenin seni üzemeyeceğini aklından çıkarma.

evet üzülüp hasta olucama olaya sizin dediğiniz yönden bakmak lazım.hayat güzel ve güzel yaşamak gerek.teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan

tatlım 2 yıldır birlikte olduğunuzu yazmışsın. iki yıl çok be...iki yılda evlilikler bile ypranıyor. kadınlar daha çok bağlanıyor, erkekler dahaçok garanti gördükleri için incitmekten kırmaktan çekinmiyo. ama evlenip daha kötü olabileceğini de göz ardı etme derim tecrübeli biri olarak. allah yardımcın olsun.

ne insanlar çıkar ne ciddilerr her yeni gelen eskisinden ciddi olur:!hep böledir..
umudunu yitirmne öle düşünme mutsuzsann bırak.
yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…