G
gumushayat
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
Ben de senin gibiydim gumushayat.. İlk erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir ilişkimiz olmuştu.. Onun da değişmesine rağmen ben görmezden gelmeye çalışıyordum.. Çünkü ben de ilk aşkımla evlenmeliyim, 1 tane olsun o da son olsun derdim.. Sonra bir gün beni aldattı, hem de çok iğrenç bir şekilde çok acı bir şekilde aldattı.. O zaman tamam dedim bu doğru insan değil.. Şimdi 1.5 senelik bir ilişkim var..(2 senedir de arkadaştık, toplamda 3.5 diyebilirim) İlk gün gördüğümde nasılsa şimdi ondan 10 kat daha iyi.. Gittikçe de iyiye gidiyor.. Ve işte bu diyebiliyorum.. İşte bu evleneceğim insan..
Yani demem odur ki, birinciymiş, ikinciymiş, beşinciymiş önemli değil.. Önemli olan yaşadığın ilişkinin kalitesi ve karşındaki insanın karakteridir.. Böyle düşüncelere saplanıp kalma sakın.. a.s.
Seni çok iyi anlıyorum canım.. Ben de her şeyin tek bir kişiyle yaşanması gerektiğine inanıyordum.. Hala da buna inanıyorum.. Birine seni seviyorum dedikten sonra, elini tuttuktan sonra bir başkasına aynı duyguları beslemek çok zor biliyorum.. Ama hayatın kanunu bu.. Denemeden bilemiyoruz bazı şeyleri.. Ve emin ol karşına çıkan bir diğer kişi sana o ortamı sağladığında, o güveni ve sevgiyi verdiğinde hiç düşünmeden sevgiyle onun da elini tutacaksın..
ben galiba hani gezdim tozdum onla 2 yıldır sanki bundan soraki insana bu saygısızlık gibi geliyo bana yani ona sarıl seni seviyorum de sora başkasına sarıl öp elini tut güzel şeler söyle en son da birini bul evlen yani eşime sen ilksin diyebilmek istiyodum bu yüzden bu düşüncelere sahibim galiba.var mı acaba hala böle bnm gibi düşünen oda merak konusu.allah biliyo gerçi içimi de işte kendi kendimi yiyorum ben bu bakış açısıyla...
ah be güzelim evleneceğin adamın ilk sevgilisi senmi olacaksın acaba
doğrular yanlış yaparak bulunur
arkadaşlar öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.ilk kez bi ilişki yaşıyorum.2 yıllık bi ilişki bu.ama onla ilgili kafamda soru işaretleri var.Son zamanlardaki davranışlarında değişmeler seziyorum bana karşı kötü anlamda.yani o kibar beni kırmayan insan gitti yerine tam tersi geldi.yani evlendiğimde sanki onla mutlu olamıcakmışım gibi geliyo bana.şöle de bi düşüncem var ne kadar doğru bilmiyorum ben hep ilk tanıdığım insanla sonuna kdr gitmek herşeyi onla yapmak istiyodum.bu düşüncem mutsuz olmama rağmen değişmedi.sanki herşeyin onla olmasına mecburmuşum gibi geliyo.bu düşüncemden kurtulamıyorum ben.sanki bi daha da karşıma böle ciddi düşünceli biri çıkmıycak gibi geliyo.hep yalnız kalıcam ve ilk onla oldu hep onla olsun diye düşünmekten ayrılamıyorum da ona muhtaç gibi yaptım kendimi iyice.aklınıza ve fikrinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?