G
gumushayat
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gumushayat
-
arkadaşlar öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.ilk kez bi ilişki yaşıyorum.2 yıllık bi ilişki bu.ama onla ilgili kafamda soru işaretleri var.Son zamanlardaki davranışlarında değişmeler seziyorum bana karşı kötü anlamda.yani o kibar beni kırmayan insan gitti yerine tam tersi geldi.yani evlendiğimde sanki onla mutlu olamıcakmışım gibi geliyo bana.şöle de bi düşüncem var ne kadar doğru bilmiyorum ben hep ilk tanıdığım insanla sonuna kdr gitmek herşeyi onla yapmak istiyodum.bu düşüncem mutsuz olmama rağmen değişmedi.sanki herşeyin onla olmasına mecburmuşum gibi geliyo.bu düşüncemden kurtulamıyorum ben.sanki bi daha da karşıma böle ciddi düşünceli biri çıkmıycak gibi geliyo.hep yalnız kalıcam ve ilk onla oldu hep onla olsun diye düşünmekten ayrılamıyorum da ona muhtaç gibi yaptım kendimi iyice.aklınıza ve fikrinize ihtiyacım var.
Ahh ahh bende aynı senin gibiydim ilk ti 2 yıl çıktık sonra aynı dediğin gibi değişti bende mecbur gibiydim onla evlenmeye ayrılamam diyordum yok yok olmazz...insan bişeylere başlayınca vuslata ermek istiyor ama olmayınca olmuyor be canım...ben galiba hani gezdim tozdum onla 2 yıldır sanki bundan soraki insana bu saygısızlık gibi geliyo bana yani ona sarıl seni seviyorum de sora başkasına sarıl öp elini tut güzel şeler söyle en son da birini bul evlen yani eşime sen ilksin diyebilmek istiyodum bu yüzden bu düşüncelere sahibim galiba.var mı acaba hala böle bnm gibi düşünen oda merak konusu.allah biliyo gerçi içimi de işte kendi kendimi yiyorum ben bu bakış açısıyla...
arkadaşlar öncelikle şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.ilk kez bi ilişki yaşıyorum.2 yıllık bi ilişki bu.ama onla ilgili kafamda soru işaretleri var.Son zamanlardaki davranışlarında değişmeler seziyorum bana karşı kötü anlamda.yani o kibar beni kırmayan insan gitti yerine tam tersi geldi.yani evlendiğimde sanki onla mutlu olamıcakmışım gibi geliyo bana.şöle de bi düşüncem var ne kadar doğru bilmiyorum ben hep ilk tanıdığım insanla sonuna kdr gitmek herşeyi onla yapmak istiyodum.bu düşüncem mutsuz olmama rağmen değişmedi.sanki herşeyin onla olmasına mecburmuşum gibi geliyo.bu düşüncemden kurtulamıyorum ben.sanki bi daha da karşıma böle ciddi düşünceli biri çıkmıycak gibi geliyo.hep yalnız kalıcam ve ilk onla oldu hep onla olsun diye düşünmekten ayrılamıyorum da ona muhtaç gibi yaptım kendimi iyice.aklınıza ve fikrinize ihtiyacım var.
çok çok hata yapıyosun böyle düşünerek
sanırım erkek arkadaşında bu durumu sezmiş o yüzden sana karşı kaba davranmaktan çekinmiyor
nasılsa düşüncesi belli ben naparsam yapayım beni asla bırakmaz diye düşünüyor olablir
her kız bir seferde doğru insanı bulup onla sonuna kadar gitmek ister
ama karşıdaki bu durumu kötü yönde kullanıyorsa onla devam etmekte enayilik olur bence
ben galiba hani gezdim tozdum onla 2 yıldır sanki bundan soraki insana bu saygısızlık gibi geliyo bana yani ona sarıl seni seviyorum de sora başkasına sarıl öp elini tut güzel şeler söyle en son da birini bul evlen yani eşime sen ilksin diyebilmek istiyodum bu yüzden bu düşüncelere sahibim galiba.var mı acaba hala böle bnm gibi düşünen oda merak konusu.allah biliyo gerçi içimi de işte kendi kendimi yiyorum ben bu bakış açısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?