Tecavzle balad herey

• Konu Sahibi Konu Sahibi wattss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayretle okudum film senaryosu gibi böyle şeyleri hep dizilerde olur sanırdım meyer içimizde de yaşanırmış...
korkma sakın ve hemen o adamdan uzaklaş bu ne ya ne sanıyor o kendini korktunu bildiği içiğn daha çok üzerine gelir sen güçlü ol ve dimdik dur karşısnda kızını al ve uzaklaş o ortamdan yoksa kızına da sana da yazık olur nasıl bi pisikolojiyle yetişir o evde bilmek istemem..,
allah yardımcın olur canım inşallah

çok üzüldem allah yardımcın olsun ne diceğimi bilemedim((

Allah yardımcınız olsun.Ailenize ve size zarar vermeyecek olsa biran önce uzaklaşın o adamdan derdim ama bu duruma uygun bir şey söylemeye de cesaret edemiyorum açıkçası.Ancak bir eziyeti sürdürmek ne kadar mantıklı?sonuçta hayata bir defa geliyorsunuz..

canım yaa allah yardım etsin sana lafın bittiği son nokta.....

birşey sormak istiyorum önceki karısına ayrıldıktan sonra naptı bu adam..bak o kendini kurtarmış sen de kurtarabilirsin..gerçi kadıncağız günlerdir ortada yok yazıyoruz ama..Allah yardımcınn olsun..

çok zor bi durum gerçekten allah yardımcısı olsun ya((( çok üzüldüm

allah yardimciniz olsun,daha yasinda kucuk bence ailenle konus etraflica eminimki hicbir anne ve baba buna goz yummaz.umarim guzel gunler yakindir senin ve kizin icin

canım llah yardım etsin bebegini keşke yapmasaydın daha çok küçüksün allah yardımcın olsun sabır versin sana nedenirki polise giten yada kadın sıgınma evlerine ne kadar dayanabilirsinki

çok zor bi durum ama bence kimse böyle bi muameleyi haketmez ve katlanmak zorunda da değildir bunu kabullenmek bi kere hata en yakın karakola gidip halini bildirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…