• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavzle balad herey

• Konu Sahibi Konu Sahibi wattss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olan olmuş, şunu yapsaydın bunu yapsaydın densede geriye dönülemiyor.
ama ilerde keşke kızım 1 yaşındayken ayrılsaydım dememek için şimdi bişeyler yapmalısın. çünkü bu ortamda hem senin hem kızının psikolojisi normal olmaz.
ailenede anlatmalısın.
hatta şu linkteki kurumlardan yardım isteyebilirsin,oralara danışabilirsin.
Allah kolaylık versin.

http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi/17282-siddete-ugrarsaniz-nereleri-arayacaksiniz.html

cnm allah yardımcın olsun.
bu adamı hiiç çekme derim tatlım,sana sahip çıkacak kimse yoksa git kadın sığınma evine.

herşey daha 7. sınıfa giderken başlamıştı bi çocuğa aşık olmuştum ve abimin arkadaşıydı oda bu ilginin farkındaydı bigün beni buluşmaya çağırdı büyük bi özenle beyaz ları giyip ilk buluşmama gidiyordum çok mutluydum ne bile bilirdimki beyaz elbisem kızrmızıya bulanıcaktı gittim ıssız bi yerde daha güzel konuşuruz dedi abin görmesin tmm dedim ve hayatımın en kötü şeyi başıma geldi tecavüze uğramıştım ne yapıcağımı bilemiyordum defalarca intihar ettim ama başarılı olamadım ardından 2 yıl geçti tabi bu iki yılda hertürlü kötü alışkanlıklara başladım bi mekana gitmiştim bi akrabam beni bi adamla tanıştırdı günümüzde mafya tabiriyle anılan kişilere benziyordu belinde silahı elinde tespihi uzun pardesüsü ve parmağında alyansı vardı evliydi o anda çok sinir olmustum asarım keserimli cümlelerine sonra birgün tel çaldı o adamdı eşiyle kavga ettiğini evi terkettiğini ve bunalımda olduğunu söledi benden 1 saat istedi onu dinlemem dertlesmem için kabul ettim bu sefer çok kalabalık bi yerde buluştum anlattı etkilemeye başlamıştı beni ve eşinden ayrıldı bana yakınlaşmıştı ve bende ona bütün kötü şeylerden beni uzaklaştırdı ve 1 sene sonra ona kaçtım evlendim ne bile bilirdimki karısına işkence yaptığı için onu terketmiş zamanla banada aynılarını yapmaya başladı ne düğünüm nede bi gelinliğim oldu bi resmimiz bile yoktu dayaklar hergece içmeler gazinoya gitmeler çok değişmişti tanıdığım kişi o değildi ve hamile kaldım herşey düzelir sandım ama o işkence boyutunu dahada arttırdı 7 aylık hamileyken karnıma tekme atmaları beni bazayla duvar arasına küçücük yere sıkıştırmaları başladı sancılarla o daracık yere sığmaya çalışırdım korkudan ağladığımda köpek gibi ağlıyarak ona yalvarmamı isterdi hav lardım saatlerce ağlayarak duvara kafamı zorla vurdururdu aralardada yumrukları ve tekmeleri hiç kesilmezdi hergün sarhoş bi koca daha evliliğimin 3. ayında cezaevine girdi ve onu sabırla beklemiştim herşeyine katlandım düşük tehlikem olduğu halde beni doktora götürmezdi milletten borç para isterdim tahliller için ve 8. ayımda doğum sancım başladı yalvardım beni hastahaneye götürmedi kaynanama çıktım söledim o zorla götürttü ve giderken beni tehdit ediyordu eğer doğurmazsan ben nasıl doğurtçam o çocuğu sana diye ulturasona girdiğimde çocuğun gelişemediğini ve doğumun başladığını öğrendim daha 1,300 gr dı çok küçüktü ve yaşam tehlikesi vardı çok korkmuştum nihayet kızım sağ salim doğmuştu ama eşim bi çiçek alıpta yanıma gelmedi uzaktan baktı ve arkadaşlarıyla hastahanenin bahçesinde içmeye başladı şimdi kızım 1 yaşında hiçbişey değişmiş değil 2 gündür eve gelmiyor ve ben ne yaptığını bile bilmiyorum aradığımda ise azarlayıp kapatıyor onu terketsen biliyorumki kızımı benden alıcak ve aileme işkenceler yapıcak çok çaresizim ama ben böle olsun hiç istemedim daha 21 yaşındayım ama yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır daha anlatmadığım okadar çok şey varki allahım kimseye vermesin

--------------------------------------------------------------------------------

senin yaşadıklarını birnevi bende annemden yaşadım para için ve evin işini yaptırmak şartıyla benim arkadaşımla buluşmama izin verirdi doğum günümde sıcacık bi opücükle sabah okula gitmektense daha ergenliğimin en başında annemin o okkalı tokatıyla ben okula gittim ablamın evli bi adamla görüşmesine izin veriyodu çünkü karşılığında para alıyodu babamsa garibim benim koruyucu meleğim kahramanım nese uzatmiyim şimdi evliyim annemin tanıştırdığı ve tanıştığımda evli olan bi adamın karısıyım ve bi kız çocuk annesiyim affettimmi bilmiyorum yapılanlar çok acı bi gençliği bi yaşamı çaldı ellerimden bak yinede sen güçlüymüşsün babana yenilmemişsin ama ben yenildim hala çok mutsuzum ama doğum sancılarını ilk çekmeye başladığımda annemi istedim boşluktanmı yoksa bende anne oluyordum ondanmı bilemiyorum bence geçmişe bi sünger çek unutma ama hatırlamada ailenide doğacak çocuğunuda senin içinden çıktığın karanlığa atma bukadar arkadaşım

baska biryerde bu mesajin var..
annem tanistirdi demissin; yukardaki mesajinda da bir akrabamiz tanistirdi yazmissin.

ablam diye bahsediyorsun;
ama baska bi mesajinda 16 yasinda kiz kardesimle, 23 yasinda abim var demissin???

biraz celiskiler var,
sen bize acik olursan biz de sana acik oluruz?

herseyi acikca anlattigina emin misin?

--------------------------------------------------------------------------------

yanlis anlasilmasin, bu mesaj senin daha onceki mesajlarindan alinti..
ben yazmisim gibi olmus.

"" senin yaşadıklarını birnevi bende annemden yaşadım para için ve evin işini yaptırmak şartıyla benim arkadaşımla buluşmama izin verirdi doğum günümde sıcacık bi opücükle sabah okula gitmektense daha ergenliğimin en başında annemin o okkalı tokatıyla ben okula gittim ablamın evli bi adamla görüşmesine izin veriyodu çünkü karşılığında para alıyodu babamsa garibim benim koruyucu meleğim kahramanım nese uzatmiyim şimdi evliyim annemin tanıştırdığı ve tanıştığımda evli olan bi adamın karısıyım ve bi kız çocuk annesiyim affettimmi bilmiyorum yapılanlar çok acı bi gençliği bi yaşamı çaldı ellerimden bak yinede sen güçlüymüşsün babana yenilmemişsin ama ben yenildim hala çok mutsuzum ama doğum sancılarını ilk çekmeye başladığımda annemi istedim boşluktanmı yoksa bende anne oluyordum ondanmı bilemiyorum bence geçmişe bi sünger çek unutma ama hatırlamada ailenide doğacak çocuğunuda senin içinden çıktığın karanlığa atma bukadar arkadaşım """

allah sabır versin çok zor bir durum rabbim o zalimlerin elinden seni kurtarsın feraha erdirsin inşallah

ne cok uyduruk konu var burda ya
zaten o pardesulu mafya babasini okuyunca ilk anladim uydurma oldugunu=)

arkadaş rumuz değiştirmek için girmiş ama bişiler yazmamış..tuaf

valla siginma evi gibi bi yer bile o adamin oldugu yerden daha iyidir kac kurtar kendini dava ac yanina yüz metreden fazla yaklasamasin sikayet et polise öyle tavir da olan bir adam hic bir hakim cocugu vermez yerinde olsam kacardim sanirim hic bisey yapamaz asarim keserimle olucak sey degil git annenlerin yanina

İnanılır gibi değil:1shok:
Neler yaşamışsın daha da yaşamaya devam ediyorsun.
Oysa sen güçlüsün. Kendine ve çocuğuna bunları yaşatmaya hakkın yok.:1no2:
Şöyle olur böyle olur diye kuracak zaman değil.
Hemen o adamı terket ve ne gerekiyorsa kanuni yollardan halletmeye bak.

herşey daha 7. sınıfa giderken başlamıştı bi çocuğa aşık olmuştum ve abimin arkadaşıydı oda bu ilginin farkındaydı bigün beni buluşmaya çağırdı büyük bi özenle beyaz ları giyip ilk buluşmama gidiyordum çok mutluydum ne bile bilirdimki beyaz elbisem kızrmızıya bulanıcaktı gittim ıssız bi yerde daha güzel konuşuruz dedi abin görmesin tmm dedim ve hayatımın en kötü şeyi başıma geldi tecavüze uğramıştım ne yapıcağımı bilemiyordum defalarca intihar ettim ama başarılı olamadım ardından 2 yıl geçti tabi bu iki yılda hertürlü kötü alışkanlıklara başladım bi mekana gitmiştim bi akrabam beni bi adamla tanıştırdı günümüzde mafya tabiriyle anılan kişilere benziyordu belinde silahı elinde tespihi uzun pardesüsü ve parmağında alyansı vardı evliydi o anda çok sinir olmustum asarım keserimli cümlelerine sonra birgün tel çaldı o adamdı eşiyle kavga ettiğini evi terkettiğini ve bunalımda olduğunu söledi benden 1 saat istedi onu dinlemem dertlesmem için kabul ettim bu sefer çok kalabalık bi yerde buluştum anlattı etkilemeye başlamıştı beni ve eşinden ayrıldı bana yakınlaşmıştı ve bende ona bütün kötü şeylerden beni uzaklaştırdı ve 1 sene sonra ona kaçtım evlendim ne bile bilirdimki karısına işkence yaptığı için onu terketmiş zamanla banada aynılarını yapmaya başladı ne düğünüm nede bi gelinliğim oldu bi resmimiz bile yoktu dayaklar hergece içmeler gazinoya gitmeler çok değişmişti tanıdığım kişi o değildi ve hamile kaldım herşey düzelir sandım ama o işkence boyutunu dahada arttırdı 7 aylık hamileyken karnıma tekme atmaları beni bazayla duvar arasına küçücük yere sıkıştırmaları başladı sancılarla o daracık yere sığmaya çalışırdım korkudan ağladığımda köpek gibi ağlıyarak ona yalvarmamı isterdi hav lardım saatlerce ağlayarak duvara kafamı zorla vurdururdu aralardada yumrukları ve tekmeleri hiç kesilmezdi hergün sarhoş bi koca daha evliliğimin 3. ayında cezaevine girdi ve onu sabırla beklemiştim herşeyine katlandım düşük tehlikem olduğu halde beni doktora götürmezdi milletten borç para isterdim tahliller için ve 8. ayımda doğum sancım başladı yalvardım beni hastahaneye götürmedi kaynanama çıktım söledim o zorla götürttü ve giderken beni tehdit ediyordu eğer doğurmazsan ben nasıl doğurtçam o çocuğu sana diye ulturasona girdiğimde çocuğun gelişemediğini ve doğumun başladığını öğrendim daha 1,300 gr dı çok küçüktü ve yaşam tehlikesi vardı çok korkmuştum nihayet kızım sağ salim doğmuştu ama eşim bi çiçek alıpta yanıma gelmedi uzaktan baktı ve arkadaşlarıyla hastahanenin bahçesinde içmeye başladı şimdi kızım 1 yaşında hiçbişey değişmiş değil 2 gündür eve gelmiyor ve ben ne yaptığını bile bilmiyorum aradığımda ise azarlayıp kapatıyor onu terketsen biliyorumki kızımı benden alıcak ve aileme işkenceler yapıcak çok çaresizim ama ben böle olsun hiç istemedim daha 21 yaşındayım ama yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır daha anlatmadığım okadar çok şey varki allahım kimseye vermesin
ooof cok kotu bunlar ya
allah yardımcın olsun
Allah iyi insanlarla kasrılastırsın

Ay canım yaa benimle yaşıtsın hemen,hemen..Bu yaşta nasıl bir hayat bu!
Nasıl güvendin öyle bir adama neden tanımaya çalışmadın önce..

Aileme bişey yapar diyorsun daa..
Sustuğun için sana hep yapıyor zaten,bu daha mı iyii..?
Ya ilerde çocuğuna da yaparsa ne olacak peki??
Bence ailenin yanına gitmelisin birlikten kuvvet doğar.Polise de başvurun aynı zamanda..Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

ay inanamıyorum ya... nasıl olabilir bu nasıl bir vahşettir. peki ne zaman çıkacak hapisten? birde hiç şikayet etmeyi falan düşünmedin mi seninde hakların var...

Anlattiklarini okudumda uydurulmus bir hikaye, roman veya dizi olmasini isterdim. Gercek oldugunu kabullenmek istemedim biran. Canim cok cekmissin ama cektirme artik kendine. Evet hayat sana cok acimasiz davranmis bu bir gercek ama daha fazla sana iskence etmesine izin verme. Artik türkiyedede kadin siginma yurtlari var baska bir sehire yerlesirsin seni bulamaz bile. Zamanla bir is bulur calisirsin kizinla birlikte gecinir gidersiniz. Yerini ögrenemezse cocugunuda alamaz mahkeme iskence eden bir adama cocugu vermez.

Bunlari cekmek zorunda degilsin daha 21 yasindasin bu adamla birlikte kalarak sadece kendine degil kücük kizinada eziyet edersin cocuk büyüyünce onada iskence yapmaya kalkarsa buna nasil dayanacaksin?? Cesaretli ol ve ayaklarinin üzerinde durmaya calis hicbir erkege muhtac kalmadan bunu basarabilirsin. Sence haketmedin mi artik mutlulugu??

sakın düzelir die bekleme
asla düzelmez
aslaaaaa
en kısa zamanda ayaklarının üzerinde dur
ve gerekeni yap
buevlilik değil başka birşey
ilk eşien boşandıktan sonra sardımı ki sanada sarsın
hiç korkma huhuk devletinde yaşıyoruz
aleni şekilde işkence görüyorsun
bi rapora bakar
böyle şiddet eğilimi olan birinede
hiç bir hakimin velayet vereceğini sanmıyorum
eğer işkence gördüğünü sağlam delillerle ispat edesen
yanına bileyaklaşamaz
korkma
korku kadar ızdırap veren bir şey yok şu hayatta
korkmak için bir nedende yokk
allah var sahibimiz var

...allah yardımcın olsun çok üzüldüm en çokta masum yavruna...

Son düzenleme:
bu arada ilk tecavüz eden cocugun peşini neden bıraktın...herşey onun yüzünden olmuş...

Ay inanamıyorum ya bu kadar acıya nasıl dayanabildin yada daha ne kadar dayanabileceksin bence bebeğinide al ve git o evden korkma ne ailene nede sana birşey yapamaz dağ başındamı yaşıyorsun daha 21 yaşındasın hergün bu acılarla yaşanırmı Allah sabır versin güzelim, Allah seni ve yavrunu bu zalimden kurtarsın inşallah.

Back