- Konu Sahibi wattss
herşey daha 7. sınıfa giderken başlamıştı bi çocuğa aşık olmuştum ve abimin arkadaşıydı oda bu ilginin farkındaydı bigün beni buluşmaya çağırdı büyük bi özenle beyaz ları giyip ilk buluşmama gidiyordum çok mutluydum ne bile bilirdimki beyaz elbisem kızrmızıya bulanıcaktı gittim ıssız bi yerde daha güzel konuşuruz dedi abin görmesin tmm dedim ve hayatımın en kötü şeyi başıma geldi tecavüze uğramıştım ne yapıcağımı bilemiyordum defalarca intihar ettim ama başarılı olamadım ardından 2 yıl geçti tabi bu iki yılda hertürlü kötü alışkanlıklara başladım bi mekana gitmiştim bi akrabam beni bi adamla tanıştırdı günümüzde mafya tabiriyle anılan kişilere benziyordu belinde silahı elinde tespihi uzun pardesüsü ve parmağında alyansı vardı evliydi o anda çok sinir olmustum asarım keserimli cümlelerine sonra birgün tel çaldı o adamdı eşiyle kavga ettiğini evi terkettiğini ve bunalımda olduğunu söledi benden 1 saat istedi onu dinlemem dertlesmem için kabul ettim bu sefer çok kalabalık bi yerde buluştum anlattı etkilemeye başlamıştı beni ve eşinden ayrıldı bana yakınlaşmıştı ve bende ona bütün kötü şeylerden beni uzaklaştırdı ve 1 sene sonra ona kaçtım evlendim ne bile bilirdimki karısına işkence yaptığı için onu terketmiş zamanla banada aynılarını yapmaya başladı ne düğünüm nede bi gelinliğim oldu bi resmimiz bile yoktu dayaklar hergece içmeler gazinoya gitmeler çok değişmişti tanıdığım kişi o değildi ve hamile kaldım herşey düzelir sandım ama o işkence boyutunu dahada arttırdı 7 aylık hamileyken karnıma tekme atmaları beni bazayla duvar arasına küçücük yere sıkıştırmaları başladı sancılarla o daracık yere sığmaya çalışırdım korkudan ağladığımda köpek gibi ağlıyarak ona yalvarmamı isterdi hav lardım saatlerce ağlayarak duvara kafamı zorla vurdururdu aralardada yumrukları ve tekmeleri hiç kesilmezdi hergün sarhoş bi koca daha evliliğimin 3. ayında cezaevine girdi ve onu sabırla beklemiştim herşeyine katlandım düşük tehlikem olduğu halde beni doktora götürmezdi milletten borç para isterdim tahliller için ve 8. ayımda doğum sancım başladı yalvardım beni hastahaneye götürmedi kaynanama çıktım söledim o zorla götürttü ve giderken beni tehdit ediyordu eğer doğurmazsan ben nasıl doğurtçam o çocuğu sana diye ulturasona girdiğimde çocuğun gelişemediğini ve doğumun başladığını öğrendim daha 1,300 gr dı çok küçüktü ve yaşam tehlikesi vardı çok korkmuştum nihayet kızım sağ salim doğmuştu ama eşim bi çiçek alıpta yanıma gelmedi uzaktan baktı ve arkadaşlarıyla hastahanenin bahçesinde içmeye başladı şimdi kızım 1 yaşında hiçbişey değişmiş değil 2 gündür eve gelmiyor ve ben ne yaptığını bile bilmiyorum aradığımda ise azarlayıp kapatıyor onu terketsen biliyorumki kızımı benden alıcak ve aileme işkenceler yapıcak çok çaresizim ama ben böle olsun hiç istemedim daha 21 yaşındayım ama yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır daha anlatmadığım okadar çok şey varki allahım kimseye vermesin
hayretle okudum film senaryosu gibi böyle şeyleri hep dizilerde olur sanırdım meyer içimizde de yaşanırmış...
korkma sakın ve hemen o adamdan uzaklaş bu ne ya ne sanıyor o kendini korktunu bildiği içiğn daha çok üzerine gelir sen güçlü ol ve dimdik dur karşısnda kızını al ve uzaklaş o ortamdan yoksa kızına da sana da yazık olur nasıl bi pisikolojiyle yetişir o evde bilmek istemem..,
allah yardımcın olur canım inşallah