• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavzle balad herey

• Konu Sahibi Konu Sahibi wattss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay inanamıyorum ya bu kadar acıya nasıl dayanabildin yada daha ne kadar dayanabileceksin bence bebeğinide al ve git o evden korkma ne ailene nede sana birşey yapamaz dağ başındamı yaşıyorsun daha 21 yaşındasın hergün bu acılarla yaşanırmı Allah sabır versin güzelim, Allah seni ve yavrunu bu zalimden kurtarsın inşallah.

Ah canım, madem ailen arkanda, ne diye o hayvanın kahrını çekersin ki? Ne yapabilir ki onlara? Kaldı ki onlar gerekirse başlarının çaresine bakar ama seni ve bebeğini kim koruyacak?

Nolur aklını başına al. Bir arkadaşımız vurgulamış, adam zaten sâbıkalı. Her şey senin lehine iken neden hâlâ oradasın?

herşey daha 7. sınıfa giderken başlamıştı bi çocuğa aşık olmuştum ve abimin arkadaşıydı oda bu ilginin farkındaydı bigün beni buluşmaya çağırdı büyük bi özenle beyaz ları giyip ilk buluşmama gidiyordum çok mutluydum ne bile bilirdimki beyaz elbisem kızrmızıya bulanıcaktı gittim ıssız bi yerde daha güzel konuşuruz dedi abin görmesin tmm dedim ve hayatımın en kötü şeyi başıma geldi tecavüze uğramıştım ne yapıcağımı bilemiyordum defalarca intihar ettim ama başarılı olamadım ardından 2 yıl geçti tabi bu iki yılda hertürlü kötü alışkanlıklara başladım bi mekana gitmiştim bi akrabam beni bi adamla tanıştırdı günümüzde mafya tabiriyle anılan kişilere benziyordu belinde silahı elinde tespihi uzun pardesüsü ve parmağında alyansı vardı evliydi o anda çok sinir olmustum asarım keserimli cümlelerine sonra birgün tel çaldı o adamdı eşiyle kavga ettiğini evi terkettiğini ve bunalımda olduğunu söledi benden 1 saat istedi onu dinlemem dertlesmem için kabul ettim bu sefer çok kalabalık bi yerde buluştum anlattı etkilemeye başlamıştı beni ve eşinden ayrıldı bana yakınlaşmıştı ve bende ona bütün kötü şeylerden beni uzaklaştırdı ve 1 sene sonra ona kaçtım evlendim ne bile bilirdimki karısına işkence yaptığı için onu terketmiş zamanla banada aynılarını yapmaya başladı ne düğünüm nede bi gelinliğim oldu bi resmimiz bile yoktu dayaklar hergece içmeler gazinoya gitmeler çok değişmişti tanıdığım kişi o değildi ve hamile kaldım herşey düzelir sandım ama o işkence boyutunu dahada arttırdı 7 aylık hamileyken karnıma tekme atmaları beni bazayla duvar arasına küçücük yere sıkıştırmaları başladı sancılarla o daracık yere sığmaya çalışırdım korkudan ağladığımda köpek gibi ağlıyarak ona yalvarmamı isterdi hav lardım saatlerce ağlayarak duvara kafamı zorla vurdururdu aralardada yumrukları ve tekmeleri hiç kesilmezdi hergün sarhoş bi koca daha evliliğimin 3. ayında cezaevine girdi ve onu sabırla beklemiştim herşeyine katlandım düşük tehlikem olduğu halde beni doktora götürmezdi milletten borç para isterdim tahliller için ve 8. ayımda doğum sancım başladı yalvardım beni hastahaneye götürmedi kaynanama çıktım söledim o zorla götürttü ve giderken beni tehdit ediyordu eğer doğurmazsan ben nasıl doğurtçam o çocuğu sana diye ulturasona girdiğimde çocuğun gelişemediğini ve doğumun başladığını öğrendim daha 1,300 gr dı çok küçüktü ve yaşam tehlikesi vardı çok korkmuştum nihayet kızım sağ salim doğmuştu ama eşim bi çiçek alıpta yanıma gelmedi uzaktan baktı ve arkadaşlarıyla hastahanenin bahçesinde içmeye başladı şimdi kızım 1 yaşında hiçbişey değişmiş değil 2 gündür eve gelmiyor ve ben ne yaptığını bile bilmiyorum aradığımda ise azarlayıp kapatıyor onu terketsen biliyorumki kızımı benden alıcak ve aileme işkenceler yapıcak çok çaresizim ama ben böle olsun hiç istemedim daha 21 yaşındayım ama yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır daha anlatmadığım okadar çok şey varki allahım kimseye vermesin

Çok üzüldüm, şok oldum, Allah yardımcın olsun. Polise şikayet edip psikolojik destek almalısın, kurtulmak konusunda korkuların olması, onun sana, ailene zarar verebileceğinden korktuğun için bişey yapmaman şu an zayıf olduğun için canım. Güçlü hissedip polise gittiğinde herşey şu ankinden daha iyi olacağına inan canım. Çocuğunu ondan korumak için yapmalısın bence. Allah yardımcın olsun

canım ya şok oldum okudukça ürperdim allah yardımcın olsu bencebildiğini arkana koyma ve yapabildiğni yap daha fazla kendi hayatınıda kızının hayatınıda mahvetme

offf bu ne yaaa?
bence o adamdan hemen kurtul..
niye çektin ki bu kadar?
Allah yardımcın olsun...

:bbo:

canım şok oldum inan.. Allah yardımcın olsun. daha genceciksin. ailen nasıl müsade ediyo hala o adamla yaşamana.. bence de kurtul ondan,kanun var nizam var bu ülkede.. gerçi mafya gibi biri demişsin :S en doğru çözüm polis..

işte geldimi üst üste gelir canım bazen...gerçekten çok zor yaşadıkların Allah sabır versin...korkma cesaretli ol biraz her gün bin kere ölücene bi kere öl çık bu bataktan...hangi çağda yaşıyoruz bişey yapamaz sen kanuni önlemlerini aldıktan sonra..bu hayat çekilirmi?sana bunu yapan yarın çocuğuna neler yapmaz?karnındayken tekmeliyomuş bu adam hasta baksana köpek gibi ağla havla ne demek ya tüylerim ürperdi ! beklemekle düzelmez bişey ki bu iş bana kalırsa asla düzelmez hayat senin tabi ama geri kalan yıllarını heba etme bari ...uf ya neler var ...

Yaşadıklarınız normal bir insanın kaldırbaileceği şeyler değil, herşeye rağmen çok güçlüsünüz ki bunları paylaşabiliyorsunuz, elimizden çok fazla bir şey gelmez ama anlatmak paylaşmak isterseniz biz burdayız..

inan cok üzüldüm okurken zor tutum kendimi aglamamk icin ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM UNUTMAKı O HERŞEYı GÖRÜR

güzelim kesinlikle polise basvurmalısın.emin ol senınde aılenınde guvenlıgını sağlayacak ve sana yol gostereceklerdır.ama bır bır anlatmalısın herseyı.aklını basına al derım.daha gencsın hayat bıtmıs degıl.cozumsuz hıc bırsey yok.aılende senın mutsuz olmanı zaten ıstemez...

amacım akıl vermek değil seni kınamaya hakkımda yok ama içimde sana bunları yaşatanlara çok kızıyorum ah be güzelim 7. sınıfa giden küçücük kızın ne işi olur buluşmada sevgiliyle. etrafımda görüyorum 10 yaşında sevgilisi varmış bazen gülüyorum ve senin durumuna düşenlerede kızıyorum herşeyi erken yaşıyoruz sana yardım etmek isterdim ama bence arkdaşlarında dediği gibi gereken yerlere başvur. ailene git kabul etmezlerse gerekrise yalvar şu durumda tek güvenli yer onların yanı

Sen buna evlilik mi diyorsun canım?
bianka arkadaşımın dediği gibi kızın farkedecek yaşa gelmeden terketmelisin.
Bu şekilde ömür geçmez. Yarın öbürgün aynı şeyleri kızına yaşatmayacağı ne malum?

ya anlamadım 7.sınıftasın o zaman yaşın 14 2 yılsonra adamla tanışıyorsun o zaman yaşın 16 olmalı 1 yıl sonra evlendin yaşın 17 oldu çocuğun oldu 1 yaşında yaşın 21 eee aradaki 3-4 yıl nerde ben gerçek olduğuna inanmıyorum kusura bakma
tecavüze uğradın diye niye kötü alışkanlıklar edindin ve mafya görünüşlü bir adamla ilişki kurdun
gerçekse allah yardımcın olsun

Malesef dayak yiye yiye sağlıklı ve mantıklı düşünme yeteneğini kaybetmişsin. Beynini yıkamış bu senin resmen.Bir çocuğunu falan senden alamaz. ıki ailene de birşey yapabileceğini sanmıyorum. Acilen boşan. Yaşın küçükken çok hatalı bir kararla bu adamla evlenmişsin ve bu adamın nasıl biri olduğunu gördüğün halde bir de çocuk doğurmuşsun. Bütün bu hataları yaşının küçüklüğüne veriyorum. Ama artık 21 yaşındasın çocuk değilsin. Kaç ailene kurtar kendini. Adamın seni ailene haber verirsen böyle yaparım haa diye korkutmasına izin verme. O tecavüzcüyü de şikayet etmeliymişsin kimbilir belki de o da korkuttu seni. Erkeklerin seni bu kadar korkutmasına izin verme. Yok abime birşey yapar yok bilmemne. Kızım asıl bu adamlayken senin ve çocuğunun canı tehlikede önce kafanı kullanıp kendini ve çocuğu kurtar. Veya şikayet etmeyi bırak .

en kötüsü kendine güvenini kaybetmetir.erkekler bunu hep yaparlar.bence bir sekilde o adamdan uzaklas.devlete sigin.zorluklar olacaktir tabiki ama öyle yasamak nereye kadar sürer.ileride is bulursun cocugunda bu evde ziyan olur gider yoksa,sende ziyan olursun neden olsun ki herkez dünyada en degerlidir kendisi icin.lütfen hemen o adamdan vazgec uzaklara git,polise sigin

elimde mesleğim var demişsin e küçük yaşta evlenmişsin ne mesleği var elinde,çocuğuna bile bakamazsın,çok inandırıcı değil,olay çok trajik ama verdiğin yaşlar cümleler tutmuyor,eğer böyle bir durum varsa aynı eziyetleri kızında çekecektir bir gün,bu sebeple cumhurbaşkanlığına mektup yaz,yardımcı olurlar

elimde mesleğim var demişsin e küçük yaşta evlenmişsin ne mesleği var elinde,çocuğuna bile bakamazsın,çok inandırıcı değil,olay çok trajik ama verdiğin yaşlar cümleler tutmuyor,eğer böyle bir durum varsa aynı eziyetleri kızında çekecektir bir gün,bu sebeple cumhurbaşkanlığına mektup yaz,yardımcı olurlar

hayır yanlıs düsünüyorsun meslek sadece okumakla olmaz ben suan yirmi yasındayım ama terziyim varmı ötesi ya alsın baksın kızına isterki ailesi kabul etmesin kadın sığınma evleri var onlara gitsin çok sinirlendim ya adama bak

Kızına da aynı şeyleri yaşatmaya hakkın yok. Çok pişman olursun ilerde. Böyle adamdan koca olmaz dilim varmıyor söylemeye ama başka şey iyi olur. Hala nasıl eşim diye bahsedebiliyorsun!? Bence ailenin yanına dön. ışim var destek olucak bir ailem var diosun olmayanlar napsın haline şükret çok sinirlendim çok.:oklava: Kimse kusura bakmasın ama küçük yaşta kuduranların sonu bu oluyor. ınternete girecek gücünüz var bir polisi aramaktan acizsiniz. Tamam ilk başta başınıza talihsiz bir olay gelmiş ama ne diye ilk buluşmanızda ormana gidersiniz.:olmaz:

Back