Tecavzle balad herey

• Konu Sahibi Konu Sahibi wattss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşündüğünüz imkânlar elinizde olsaydı ,ne yapardınız ?
ne şekilde hareket etmek isterdiniz ?

valla sok oldum cnm
benım konuma yorum yapmandan tanıdım senı.
megerse ne zorluklardan gecmışsin sende.
bırak cnm o adamı,bırak
allah korusun daha kotu seyler yapabılır,can guvenlıgın yok.
sıgın aılene.bıtsın bu zulum artık bıtsın.
tertemız bır sayfa ac kendıne.daha cok gencsın.
bunlara katlanmak zorunda degılsın.
allah yardımcın olsun

ben genelde ılımlı msjlar yazarım ve öyle de olması gerektiğine inanırım ama inan san ane yazacağımı bilemiyorumbenneyaptımki
yaşadıkların korkunç,inanması çok güç,kabus gibi...ağlayacak gibi oldum inan:1no2:

ama hata sende de var arkadaşım...nasıl böyle bi adama güvendin,nasıl onunla evlendin,evlenmek bu kadar kolay mı?hiç tanımadığın hayatını bilmediğin bi adama güvenip evlenmişsin,üstelik tekin bi adam olmadığını baştan biliyormuşsun:1no2:
hamileyken başına gelenleri okuyuncaysa kahroldum,insanlığımdan utandım
bu nedir yaa
daha ne bekliyorsun arkadaşım?sana ne yapmasını bekliyorsun?
bir kadın hayattn ne ister yaa?ne için uğraşır?senin hayatın kzının hayatı bu kadar ucuz mu?kendine de çocuğa da reva gördüğün hayat bu mu?
yazık
bir an önce kendin egel kurtul bu adamdan
çocuğunu falan alamaz neeye alıyor?mahkeme sana verir çocuğu
bu kadar kaderci olmayalım ya,gerçekten kendimize en büyük kötülüğü kendimiz yapıyoruz yine:1no2:

allah yardımcın olsun canm ne diyeyim nasıl bi insan bu kadar vicdansız olabiliyor anlamıyorum yaa hiçmi acıma duygusu yok yaa onuda bi anne bi kadın dünyaya geitrmemişmi ne biçim bişey bu böyle ona insan bile siemiorum kusura bakma ama ne demiş yunus bir kez gönül yıktın ise bu kıldığın namaz değil diye yani gönülde allah var sen nasıl olurda onu incitirsin yaaa hayret ediyorum böyle vicdansız kişlere neden tahammül etmek zorundayız anlmıyırum yokmu acaba basvuracağın bi yer hani güvenilir bi yer yaa nie onun yaptıklarının cezasını sen cekesin belkide sen bu kadfar korktukca o üstüne gelio senden güç alıo yine bişey diyemem ama karar senin canım annesine karsı tutumu nasıl annesine saygısı yoksa sana olmasını veya düzelmesini hiç bekleme canım sen allah yarıdmcın olsun ne diyeyim zor şeyler yaşamıssın ama herkes bi sınavdan geçio seninde sınavın buymuş demekki elbet mükafatını görürsün canım allah kimsenin çektiği sıkıntıların mükafatını vermeden canını almaz elbet rahata erersin canım biraz sabret kendini düşün çocugunu düşün

durumuna çokkkk çooookk üzüldüm...öyle evde söven döven erkek bozuntuları ailene hiç bişey yapamaz o kadar yürekli değillerdir bir an evvel ailene sığın ve polise şikayet et canım...çocuğunuda kendinide kurtar... rabbim yardımcın olsun...

mafoldumben
ooofffffffffff....

hayat senin ellerinde....
bu yaşadığın insanlık dışı hatta hayvanlara bile yapıldığında cezalandırılan ve nice kurumların, bireylerin, sesinin yükseldiği bir toplumdayız herşeye rağmen... yaşadığın bu kabusa ve eziyete o minik ,masum yavrunun da dahil olmasını istemezsin...bir kaç ay sonra o da varolduğu dünyayı keşfetmeye başlayacak! onun bunları yaşayıp ,görmesine izin vermemelisin!

bu adam sabıkalı ,hatta azılı .... emniyette bu adamın seceresi var ....
sen gidip te bir bir anlatıp,tehdit,işkence ve saldırılara (aileninde) maruz kalacağınızı anlatıp,bu adamdan şikayetçi olup ,savcılığa dilekçe ile bildireceksin ...mesela; yolda yürürken bile senin kafana hata ile saksı düşse,devlet bu şikayet ve anlattıkların doğrultusunda, bu yanlışlıkla düşen saksı için bile onu bulur,önce ondan bilir...
dilekçe verip ,boşanma davası açacaksın ,bu adam dan her türlü gıyabında bile boşanırsın!ama bu adama bu ortamı hazırlamasın kesinlikle !!! hatta bu yaşanılan süreç içerisinde sana yada ailene karşı bir sladırı ve tehdit unsuru karşısında ise polis koruması edinmek isteyebilirsin.....
her ne olursa olsun dağ başında yaşamıyoruz...hakkını arayacak ve söke söke alacaksın !
kadınım ,acizim ,güçsüzüm ! modunda yaşamak bu yaşanılanların karşısında,üzgünüm ama AHMAKLIKTIR!! derhal kendini toparlaman ,korku ve endişelerin ile yüzleşip ,harekete geçip ,bir pisliği hayatında def edip ,kızını huzur ve refah içinde büyütüp ,yaşamaya başlaman zamanıdır...
sadece kararlı ,güçlü ve umutlu ol....21 yaşına kadar yaşadıklarını sıyırıp at ...herşey için çok erken ...zaman akıp gidiyor,onu yakala ve tut ipin ucundan ....(önce kızın sonra kendin için )

Ay okurlen şekilden şekile girdim, baştan yok canım bi adam gelmiş sapıkça hayallerini anlatıyo falan heralde dedim. Ama gerçek olabilir, bu tarz insanlar etrafta var biz şahit olmuyoruz. Yanlız arkadaşlar hukuk falan sökmez böyle adamlara, evden uzaklaştırırlar uzaktan taciz eder, ceza evine bile atılsa çıkar yine uğraşır. Baştan benim aklımdan geçen de sığınma eviydi ama normal bi adamdan bahsetmiyoruz ki, hamile bi kadına nasıl biri işkence yapabilir.
Bu adama anlayacağı dilde dersini vermek lazım.
Bu yaz 2-3 kez bir olay gerçekleşti yaşadığım muhitte. Ben sabaha kadar oturuyorum genellikle ve 3-4 civarları bir adam karısına ne yapıyordu tam olarak bilemiyorum ama kadın çığlık çığlığa bağırıyor, adam desen içmiş bağırıyo küfür ediyo ama ne dediği bile anlaşılmıyo o derece sarhoş. Bu olaylar olurken ben de hep balkondaydım. Birincisinde dinledim anlamaya çalıştım seslerin nerden geldiğini, ikincisi yine ben anlamaya çalışırken oldu bitti. Ama üçüncüsünde artık kadını balkondan mı atmaya çalışıyodu bilmiyorum adamın da kadının da sesleri sokakta yankılanıyo, gece yarısı ortalık sessiz zaten. En sonunda bütün millet sokağa döküldü, evi bastılar sanırım sokaklarda kovaladılar adamı, yoldan geçen arabayı durdurup takip ettiklerini gördüm en son. Sabaha karşı da adamın sesli bi şekilde evine döndüğünü duydum. İnanılması güç, ben 1-2 sokak ötemde olurken bile mahvoldum. Ama o adama ne yaptılarsa, bir şey yapmamış dahi olsalar onu korkutarak dersini verdiler. En son olay ramazanda oldu, o zamandan beri de bir daha seslerini duymadım. Bunun gibi adamlar bundan anlıyor. Yakınların yada her hangi biri sana sahip çıkmalı, gözünü korkutmalı, böyleleri konuşmaktan haktan hukuktan anlamazlar, anlayacak adam zaten bunları yapmaz. Ay sinirlerim bozuldu o adam da karşımda olsa kafasını gözünü patlatabilirdim şu an :mymeka:

tamam en başta kötü bir olay yaşamaış olabilirsin ama bu olayın üstüne, hiçde uygun olmayan bir mekanda kendinden yaşça büyük birde belinde silah ,asarım keserim tarzı konuşan bir adamın yanında ne işin var ? evlenme sebebin ne ,çocuk yapma sebebin ne..sen evlenirken alen hiç mi engel olmadı ki..babam benim için herşeyi yapar diyorsun da ,böyle bir adamla evlenirken nasıl engel olamadı sana...hadi bunuda geçtik ,senin hikayen aynı ,tecavüze uğrayan sonrada artık ben evlenemem, kirlendim diye geneleve düşen kadınlar gibi olmuş...açıkcası ben olsam böyle bir olaydan sonra erkeklere güvenmezdim ve kendimide uzak tutardım...sende aksine bir adama gidiyorsun...bilemiyorum..yaşadıkların gerçekse yapacağın şey o adamdan boşanıp ailenin yanına dönmek olur....

Son düzenleme:
canım gecekten senın adına cok uuzldum o acıları ınan kendımde hıssettım sen yıne bence aılenın yanına don -canım senın ıyıylıgın için bu adamın gozu donmuş allah korusun belkı kızınada bır sey yapabılır ınsallah peşını bırakır senın o ev denen yerde hayat guvencen yok canım korkma bence kararlı ol

bu yazdiklarim gercek mi ? inanmiyorum yaaaa mafoldumben

canım ne yap et ayrıl o adamdan
ailenin yanına gidemiyorsan sığınma evlierine git polise karakola sığın yardım iste
çünkü bu adamın ruh sağlığı yerinde değil başına daha kötü bişey gelmeden hem kendini hem de kızını kurtar
yaşadıklarına çok üzüldüm canım ama keşke bu adamdan çocuk yapmasaydın bence en büyük yanlışı burda yapmışsın ama olan olmuş bu adamın yanında kalarak daha fazla hata yapma artık:1no2:

canım benim ya aynı yaştayız ama sana bakıyorum bide kendime kendimi senin yerine koyuyorum ama düşünemiyorum bile yinede güçlüymüşsün canım.bende diğer arkadaşlara katılıyorum hemen polisten yardım işte hiç bekleme.az işten çok iş çıkar gerçi çıkan çıkmış artık ama zararın neresinden dönersen kardır bence ilk başta kızın için kurtar kendini.unutma ALLAH büyüktür her derdin dermanı vardır.sanada yardımcı olacaktır rabbim.

mafoldumben bunları sen mi yaşadın be gülüm
of yarabbim Allah yardımcın olsun çok çekmişsin
hayatta seni üzen insanların yanında uzaklaş ailene sığın.
tecavüze uğradın diye,kendini bu psikopat adama adamak zorunda hissetme kendini.
sen böyle birşey yaşadın diye seni asıl erkek el üstünde tutmalı,sana herşeyi unutman için çabalamalı.

evladının hayatının kararmasını istemiyorsan bir an evvel izini kaybettirmelisin

eski turk fillmi gibi.

muhasebeci olduğunu yazmışsın. elinde mesleğin de var. kaç kurtul bu pislik heriften. bir arkadaşın dediği gibi, gidecek yerin yoksa sığınma evine git. adam ciddi ruh hastası. güçlü olmalısın çünkü yavrunun sana ihtiyacı var. onu da bu manyak adamla büyütürsen zavallıcık nasıl bir insan olur allah bilir. zaten onun hayatı da daha anne karnında zor başlamış.. kaç kurtul. gerekirse mahkemeyle adını değiştir.

vala tüylerim diken diken oldu okurken ne kadar üzüldüm bilemessin..bu ne bu nasıl bi hayat böle nasıl kaldırıyorsun böle bişeyi inanamıyorum..neden katlanıyorsun bunlara neden yardım almıyorsun biyerlerden böle ne kadar daha gider nerey gider bu evlilik değil resmen işkence kurumu olmuş senin için hemen buna bi son vermelisin allah yardım etsin inş çok kötü..

o kocan olacak adi heriften kurtulmak zorundasın

ailenin huzurunu kaçırmazsın savcılığa şikayet et kolay mıymış öyle tehditler savurmak bi b.k da yiyemez ailene anlat durumu canım içimden gelen bütün küfürleri ediyorum ona inan ne yazacağımı şaşırdım.

ailene anlat ondan önce savcılığa şikayet et ve ailenin yanına git çocuğunu da alamaz elinden k.çını da yırtsa alamaz o insan artığı

canım endişelerin var kardeşlerinden yana ama inan babana anlatsan bu işi biraz büyüklerine bıraksan çözülecek belki herşey

o adi seni sindirmiş korkma ne olur canım benim cesaretli ol ailen de destek olacak sana bugünler geçip gidecek o insan artığı meydanı boş bulmuş anlaşılan polis var jandarma var savcılar var kolay mıydı öyle sakın korkma canım

Canım nereye kadar buna dayanıcaksın?Tam bilmiyorum bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun ama çocuğun belli bi yaşı var o yaşa kadar boşanmada kesinlikle anneye veriliyo diye biliyorum.Düzelecek şeyler değil seninkiler ve çocuğuna da işkenceye başlarsa ne yapabileceksin.Çevrende güvenebileceğin bi büyüğün varsa ondan bi destek al.Daha büyük boyutlara gelmeden kurtulman gerek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…