• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavzle balad herey

• Konu Sahibi Konu Sahibi wattss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

wattss

Ziyaretçi
herşey daha 7. sınıfa giderken başlamıştı bi çocuğa aşık olmuştum ve abimin arkadaşıydı oda bu ilginin farkındaydı bigün beni buluşmaya çağırdı büyük bi özenle beyaz ları giyip ilk buluşmama gidiyordum çok mutluydum ne bile bilirdimki beyaz elbisem kızrmızıya bulanıcaktı gittim ıssız bi yerde daha güzel konuşuruz dedi abin görmesin tmm dedim ve hayatımın en kötü şeyi başıma geldi tecavüze uğramıştım ne yapıcağımı bilemiyordum defalarca intihar ettim ama başarılı olamadım ardından 2 yıl geçti tabi bu iki yılda hertürlü kötü alışkanlıklara başladım bi mekana gitmiştim bi akrabam beni bi adamla tanıştırdı günümüzde mafya tabiriyle anılan kişilere benziyordu belinde silahı elinde tespihi uzun pardesüsü ve parmağında alyansı vardı evliydi o anda çok sinir olmustum asarım keserimli cümlelerine sonra birgün tel çaldı o adamdı eşiyle kavga ettiğini evi terkettiğini ve bunalımda olduğunu söledi benden 1 saat istedi onu dinlemem dertlesmem için kabul ettim bu sefer çok kalabalık bi yerde buluştum anlattı etkilemeye başlamıştı beni ve eşinden ayrıldı bana yakınlaşmıştı ve bende ona bütün kötü şeylerden beni uzaklaştırdı ve 1 sene sonra ona kaçtım evlendim ne bile bilirdimki karısına işkence yaptığı için onu terketmiş zamanla banada aynılarını yapmaya başladı ne düğünüm nede bi gelinliğim oldu bi resmimiz bile yoktu dayaklar hergece içmeler gazinoya gitmeler çok değişmişti tanıdığım kişi o değildi ve hamile kaldım herşey düzelir sandım ama o işkence boyutunu dahada arttırdı 7 aylık hamileyken karnıma tekme atmaları beni bazayla duvar arasına küçücük yere sıkıştırmaları başladı sancılarla o daracık yere sığmaya çalışırdım korkudan ağladığımda köpek gibi ağlıyarak ona yalvarmamı isterdi hav lardım saatlerce ağlayarak duvara kafamı zorla vurdururdu aralardada yumrukları ve tekmeleri hiç kesilmezdi hergün sarhoş bi koca daha evliliğimin 3. ayında cezaevine girdi ve onu sabırla beklemiştim herşeyine katlandım düşük tehlikem olduğu halde beni doktora götürmezdi milletten borç para isterdim tahliller için ve 8. ayımda doğum sancım başladı yalvardım beni hastahaneye götürmedi kaynanama çıktım söledim o zorla götürttü ve giderken beni tehdit ediyordu eğer doğurmazsan ben nasıl doğurtçam o çocuğu sana diye ulturasona girdiğimde çocuğun gelişemediğini ve doğumun başladığını öğrendim daha 1,300 gr dı çok küçüktü ve yaşam tehlikesi vardı çok korkmuştum nihayet kızım sağ salim doğmuştu ama eşim bi çiçek alıpta yanıma gelmedi uzaktan baktı ve arkadaşlarıyla hastahanenin bahçesinde içmeye başladı şimdi kızım 1 yaşında hiçbişey değişmiş değil 2 gündür eve gelmiyor ve ben ne yaptığını bile bilmiyorum aradığımda ise azarlayıp kapatıyor onu terketsen biliyorumki kızımı benden alıcak ve aileme işkenceler yapıcak çok çaresizim ama ben böle olsun hiç istemedim daha 21 yaşındayım ama yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır daha anlatmadığım okadar çok şey varki allahım kimseye vermesin

cnm şoktayım şu an sen şimdiye kadar neden göz yumdun bunlara
aileme işkence eder demişsin bu ülkede polis diye şikayet etmek diye birşey yok mu ne dmek bazayla duvar arasına sıkıştırmak zorla kafasını vurdurmak
senin de hatan hamile kalmak olmuş tatlım keşke yapmasaydın ama olmuş bir kere
bundan sonra o adamı hayatından çıkarmalısın ve hayatına yeni bir sayfa açmalısın
sen cesur oolduğun sürece hiçbirinize zarar veremez
unutma sen değerlisin a.s.

kıyamam ya küçücük yaşında neler çekmişsin ,inan okurken bile içime sıkıntılar girdi ,o adamdan sana koca değil hiçbişey olmaz canm bence kızınında sağlıklı bir ortamda büyümesini istiyorsan al kızını ailenin yanına dön,korkma adalet var türkiyede.bişeycik yapamaz kızınıda alamz ,allah bahtını bundan sonra güzel eylesin inşallah ,dualarım seninle.

şok oldum
hayatta neler var insanlar neler çekiyor
Allah yardımcın olsun

Bu ne böyle? Ne diyeceğimi bilemedim. Çocuğuna da sana da üzüldüm. Kızın bazı şeylerin farkına varabileceği yaşa gelmeden ayrıl git, yapabildiğini yap.

çok zor bir durum dayakları için rapor alın. ve para biriktirin sonrada oradan uzaklaşın başka şehre yerleşin.

çok üzüldüm çooook zor bir durum.

Allah sabır versin kolaylık versin çıkış yolu göstersin.

hiçmi sahibiniz yok sizin ?
yoksa polise başvurun,bir sığınma evine filan mutlaka yerleştirirler sizi,
ne yaparsanız yapın bu çileye bir son verin ....
allah yardımcınız olsun....

şuan şoktayım ilk basta okurken inanmadım ama sonlarına dogru ıcım sızladı keske bebegını aldırsaydın bılıyorum demesı kolay Allahım yar ve yardımcın olsun

Hayatinin böyle gitmesine sasirmadim.

Önceki mesajlarina baktimda, malesef Annende hic is yokmus canim.

Cok üzüldüm yasadiklarina....senin kaderin bastan gülmemis sana.:çok üzgünüm:

Yinede pes etme arkadasim, kizin icin bu evlilige bir son vermelisin.

Yarin öbür gün senin kaderin ona yazilmasin diye.

bu tarz bir insanla normal olmayan şartlarda tanışıp hayatınızı birleştirmişssiniz bir de evladınız olmuş, bütün bunların neden oldu niye yaptın demektense çözüm üretmek gerekir bir an önce destek alabileceğiniz inandığınız kişiler varsa onlarında yardımıyla hayatınızı bu adamdan sıyırın... kadın sığınma evleri var artık eskisi gibi değil her şey,lütfen çocuğunuzun geleceği için bir an önce harekete geçin ,sağlıklı bir anne ve huzurlu bir hayat onun en doğal hakkıdır...yaşadıklarınız hiç kolay şeyler değil, Allah yardımcınız olsun...

geçmiş geçmiştir.oldu,bitti ve geçti.şimdi önunuze bakacaksınız.
hemen ilk iş polise gidip anlatmak.yoksa ben gidip anlatacagım.yada aynı ildeki arkadaslardan rica edecegim.bu ne ya...gidin söyleyin,her halukarda siz haklısınız.onun haklı hiçbir yanı yok.

içim acıdı inanamıyorum yaa nasıl insanlar war bunlar insan olamaz yaa..inanları tanıdıkca hayvanları daha çok seviyorum....Allaha havale ediyorum ... offf çok fena üzüldüm ne desem bilemiyorum bensenağlama

polise gidiyorsunuz ve boşanıyorsunuz. ailenizde sığınabilirsiniz. sığınma evlerinden birinede. birde ek daha o çocuğu dayakçı kocaya vermezler. zaten 1 yaşında çocuk anneden ayrılmaz.

nee?
bunların hepsi gerçek mi
allah sabırlar versin
akıl ve mantık ayrıca
midem bulandı

ılk iş olarak lütfen bu hayvandan eşim diye bahsetmeyin
ikincisi ise hiç zaman kaybetmeden polise sığının
bu böyle devam edemez hem size hem kızınıza yazık
okypete inde dediği gibi kızınızı ona veremezler çünkü şuan kızınız anneye muhtaç
ailenize ulaşmasından da korkmayın bence birlikten kuvvet doğar anladığım kadarıyla aileniz arkanızda olmamış fakat nasıl bir adamla yaşadığınıızı onlarında görmesine izin verin izin verin'ki vicdanları sızlasın evlatları için birşeyler yapsınlar artık ...!!!

Rabbim yardımcın olsun Tez zamanda kurtarsun seni bu adamdan inşallah :teselli:

tamam cnm yasadiklarin cok aci insan okurken inanamiyor ama sende neden katlaniyorsunki?bu zamana kadar degismediyse hic degismez bence

ailemin bu olanlardan haberi yok olsa zaten 1 saniye bırakmazlar beni babam hiç bi koşulda beni ve kızımı bırakmaz herşeyi yapar benim için doğru polis var ama benim yüzümden niye huzurları bozulsun aslında çok güçlü biriyim ayrılsamda hiçkümseye muhtaç etmem kızımı elim tutuyo allaha şükür mesleğimde var ama bilemiyorum işte bişeyler durduruyor beni bu piskoloji zaten beni bitiriyor 14 yaşında bi kız kardeşim var 23 yaşında bi abim var onlar en çok zararı görür abim tahammül edemez ve beni savunmak için herşeyi yapar onlara bi zarar gelmesinden korkuyorum yoksa tek olsam onlar bana sahip çıkmamış olsa inanın herşeyi göze alırım onlar olmasa bana ne yapabilirki

e ailen de arkanda..daha ne beklıyorsun ki..hemen şimdi koş telefona sarıl ara polisi bence.bu tür insanlar hayatta değişmezler.kafaları,bakıs acıları baskadır cunku.sakın ondan baska birşey bekleme.yok duzelır yok acıırım ona falan.git polise hemen.ne gune duruyorlar.

gecmıs mesajınızı okumasaydım bu konuya %100 fake derdım zıra turk flımı gıbı
ınanasım gelmıyor...

tum bunları gectım aılenız nerede? korkuyorsunuz anlıyorum ama nereye kadar bu sekılde surdureceksınız ?
evlendıgınızde o adamı aılenız nasıl tastık ettı , babanız tutup kolunuzdan da mı cekmedı...
cok zor, ne desek bos Allah hakkınızda hayırlısını versın ınsallah

ailemin bu olanlardan haberi yok olsa zaten 1 saniye bırakmazlar beni babam hiç bi koşulda beni ve kızımı bırakmaz herşeyi yapar benim için doğru polis var ama benim yüzümden niye huzurları bozulsun aslında çok güçlü biriyim ayrılsamda hiçkümseye muhtaç etmem kızımı elim tutuyo allaha şükür mesleğimde var ama bilemiyorum işte bişeyler durduruyor beni bu piskoloji zaten beni bitiriyor 14 yaşında bi kız kardeşim var 23 yaşında bi abim var onlar en çok zararı görür abim tahammül edemez ve beni savunmak için herşeyi yapar onlara bi zarar gelmesinden korkuyorum yoksa tek olsam onlar bana sahip çıkmamış olsa inanın herşeyi göze alırım onlar olmasa bana ne yapabilirki

bu durumda ne duruyorsunuz ki. sizi birşeyler durtduruyor oda güçsüzlüğünüz. güçlü olun. ailenizeanlatın herşeyi.ağabeyinizide sakinleştirir babanız. kimse zarar görmez. gidecek yeri olmayanlar ne yapsın. hem aileniz siz koruyacak, hemde mesleğiniz var. hala,neden, bu dayaklara katlanırsınız ki. inanın bu mesajı ,okunca
daha ne duruyor peki dedim kendime... mazoistmi yoksa..

Back