"Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum!"

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
"MERHABA BEN AHMET İNCE DENİZLİDEN KIZIM AKRABAMIZ TARAFNDAN 3 DEFA TECAVÜZE UĞRAMİŞ KORKUDAN BUNU BANA VE ANNESİNE SÖYLEYEMEMİŞTİR BEN BU DURUMU ÖGRENDİM VE KIZIMN BABASI OLARAK SONUNA KADAR ARKASINDAYIM BU ŞAHIS HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDUM VE YAKALINDI AMA İKİ GÜN SONRA SERBEST BIRAKILDI KIZIMA DOKTOR RAPORUDA ALDIM AMA ÜLKEMİZDEKİ HUKUK SİZTEMİNDE 15 -16 YAŞ AYRIMI GİBİ SAFSATALARDAN KAYNAKLI 3 NCÜ KEZ OLDUGUNDAN RIZASI DAGILINDEDİR DİYE BİR OLGU ORTAYA KOYARAK OLAYIN TECAVÜZ SAYILMASI ENGELLENİYOR BİR HAFTA SONRA KIZIMIN MAHKEMSİ VAR FAKAT BEN NE YAPMAM GEREKTIYİNİ BİLMİYORUM İNTERNETTEN TEKNOLOJİDEN COK ANLAMIYORUM BAŞKALARINDAN YARDIM ALARAK SAYFAYI KURDUM AMA NASIL ÇOGALTIP KAMU OYU OLUŞTURACAGIMI BİLMİYORUM VE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM ALTAKİ BENİM TELEFON NUMARAMDIN BANA ULAŞIP YARDIMCI OLUR BU MESAJIMI TÜM SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIRSANIZ BU MESAJI ÇOĞALTIRSANIZ SONSUZ BİR MİNET DUYACAĞIM "

Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum! İmza Kampanyası - imza.la

ya çok canice nasıl olurda 3 defa olan tecavüz tecavüz olarak değilde kendi isteği derler hiç insanın psikolojisini düşünmezler bide Türkiyede eşitlik var diyolar hani eşitlik kadınların bu ülkede söz hakkı değeri hiç yok olsa böyle yapmazlardı

ben bu ülkeye idam istiyorum arkadaşım..
tecavuzculer ıdam edilmeliiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bence de idam edilsin
ya da cinsel organı kesilsin kökünden

Okuduklarıma inanamadim..

Cok üzüldüm kiziniz icin..
Bu arada imza nasil toplanıyor? Ve siz yani babasimi oluyorsunuz şimdi?

yalnız genelde bu durumlarda aileler pek kızın yanında olmazlar.
ya tecavüzcüyle evlendirirler ya da üstünü kapatıp çözmeye çalışırlar olayı
adama helal olsun

yalnız genelde bu durumlarda aileler pek kızın yanında olmazlar.
ya tecavüzcüyle evlendirirler ya da üstünü kapatıp çözmeye çalışırlar olayı
adama helal olsun

Bu gerçek fakat, Türkiye degişiyor, insanlar değişiyor ve buda inanilmaz güzel ve doğru bir gelişme!

Bu gerçek fakat, Türkiye degişiyor, insanlar değişiyor ve buda inanilmaz güzel ve doğru bir gelişme!
halk açısından öyle
ama adaleti sağlayanlar için sanmıyorum
ne kadar imza toplansa da eminim işe yaramaz.
kim halkı kaile alıyor ki?

imza vererek tecavuzcuye hakettigi cezanın verilmesi icin caba gosteriyoruz yazıklar olsun ya varmı boyle birsey yakında sucluları degil magdurları hapse atarlarsa sasırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…