• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum!"

Bence bu konu çok aşağılarda kalmış, gereken ilgiyi görmemiş..
Daha fazla yorum olması gerekirdi..

Okuduklarıma inanamadim..

Cok üzüldüm kiziniz icin..
Bu arada imza nasil toplanıyor? Ve siz yani babasimi oluyorsunuz şimdi?

:)
Hayır. Babası değilim. Haberi okumuştum. Bunun için mutlaka bir şeyler yapılmıştır dedim ve nette araştırdım. İmza kampanyası başlatılmıştı. Bende burada paylaşmak istedim.

İmzalamışsınız. Sorusu olanlar için anlatayım.

Linke tıklayın... Altta "imza formu" sekmesi var oraya tıklayın ve doldurun...

Okumak ve imzalamak 5 dakikanızı bile almıyor aslında... Zorla olacak şeyde değil gerçi...

Vakit ayırıp imzalayan herkese teşekkürler.

imza vererek tecavuzcuye hakettigi cezanın verilmesi icin caba gosteriyoruz yazıklar olsun ya varmı boyle birsey yakında sucluları degil magdurları hapse atarlarsa sasırmam:31:

Bu tür olaylarda ceza indirimine gidiliyor. Karşı tarafta kusur bulunuyor genelde... Böyle giderse tecavüze uğrayan suçlu bulunacak... Şaşıracak mıyız? Hayır.

Bu konu pek gerçek gibi durmuyor. Hem imza ile yargı kararı mı değişecek anlamadım? Böyle birşey varsa kamuoyu ile paylaşılır fakat asıl adaleti sağlamaya yardımcı olacaklar avukatlar...

Bu konu pek gerçek gibi durmuyor. Hem imza ile yargı kararı mı değişecek anlamadım? Böyle birşey varsa kamuoyu ile paylaşılır fakat asıl adaleti sağlamaya yardımcı olacaklar avukatlar...

Değişmeyecek ne yazık ki... Bu bi tepkidir ve hiç bir şey yapmamaktan iyidir.

Değişmeyecek ne yazık ki... Bu bi tepkidir ve hiç bir şey yapmamaktan iyidir.

Siteye baktım da, imzala kampanyaları destek içinse, sitedeki reklamlar neyin nesi?
Tepkilerim bu tarz olaylardan dolayı başkalarına para kazandıracaksa, tepkisiz kalmayı tercih ederim..

Son düzenleme:
Bu ne saçmalık ya, hukuk devleti değil mi bizim devletimiz, ne biçim yargı ne biçim adalet, lanet olsun. Hukuk sadece öğrencilere,gazetecilere ve askerlere işliyor galiba, habire tıkıyorlar içeri. Hırsızlar, tecavüzcüler, katiller, teröristlerde ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar. Hergüne tecavüz, kadın cinayeti. Kadına,insana değer vermeyen bu düzenin, bu devletin değişmesi lazım:20: (Herşey on yıl önce daha adildi)
İmzaladım

dehşete düştüm okurken böylelerini elime versinler bir kaşık suda boğarım. allah belalarını versin

İmzaladım, insanlığımdan utanarak bir kadın olarak bir kız çocuğu annesi olarak gözyaşlarıyla imzaladım. İmzaladım ama biliyorum birşey değişmeyecek o pislik elini kolunu sallayarak dolaşacak. Ama imza listesine baktıkça benim yanımda ve benim suçsuzluğuma inanan bu kadar insan var diyecek ve hayata tutunmaya çalışacak. Birilerinin elinden tutuğuna ve iyi insanların da olduğuna inanacak. O pislik hapse girmeyecek belki ama o kızın kalbine imzayı atan eller değecek. :14::14::14:

söylicek ve kendimi ifade edicek dogru kelimeyi bulamiyorum bunasil bisey ya..

tecavüz sayilmasi icin acaba daha ne olmasi gerekiyor??!!

insani katil eder bu durum ya dersem butur pisliklere desdek olmak oluyor bu!!! adam elini kolunu sallarak gezicek yarin öbürgün baska bir cocuk yada bir genc bulup tecavuz edicek.. sonra ??? bumu adalet ????

mevlam ailesi güc kuvvet o kizimizada insallah yasadigi olayI ATLATIR.. o rezilde cezasini bulur insallah!!!!

hani hadım yasası çıkarılıyordu, nerede????
Neden hiç bir suçluya uygulanmıyor bu ceza, böyle bir suç karşısında bu ceza bile hafif kalır ya neyse..

ben de imzaladım umarım daha çok insana ulaşır sosyal medyada buldum ve paylaştım inş bir katkımız olur bu adamın ceza almasında

imzaladım umarım işlerine yara bu ımzalar artık kendı adaletımızı

kendımız arıyoruz ALLAH yardımcıları olsun

en acı olanıda kendı rızasıyla kısmı 16 yaşındakı bır kızın rızası olsa ne olur acaba

imzaladım ama inanamayarak imzaladım malesef haklıların haksız duruma düştüğü bir ülkede yaşıyoruz
daha bu sabah haberlerde zihinsel engelli kıza tecavüz esnasında adamı polis yakalıyor ve nedense serbest bırakıyor. adamı suç üstü yakalayıp bırakmak da nedir. Babası isyanlardaydı. Allah topunun cezasını versin. Bir de idam gelmesin derler böyle adamlar için gelmeli

imzaladım ama inanamayarak imzaladım malesef haklıların haksız duruma düştüğü bir ülkede yaşıyoruz
daha bu sabah haberlerde zihinsel engelli kıza tecavüz esnasında adamı polis yakalıyor ve nedense serbest bırakıyor. adamı suç üstü yakalayıp bırakmak da nedir. Babası isyanlardaydı. Allah topunun cezasını versin. Bir de idam gelmesin derler böyle adamlar için gelmeli

Tecavüz tamamlanmadığı için suç sayılmamış gibisinden şeyler duydum. Doğru mudur?

Ben de bakacağım birazdan habere...

burda paylaşarak çok güzel bir davranış sergilemişsiniz,ayrıca teşekkür etmek istedim. bende imzaladım.böyle insanlar idam edilmeliki caydırıcı olsun bu şekilde daha çok teşvik ediyorlar

Son düzenleme:
3 defa tecavüz eden adam suçlu olmuyorda sesini çıkaramayan yavrucak suçlu oluyor,
neymiş 3 defa olunca rızası varmış mış....

Son düzenleme:
İmzaladım bende.
Bi tarafları kökünden kopsun o adamın inşallah.

Back