• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum!"

Tecavüz tamamlanmadığı için suç sayılmamış gibisinden şeyler duydum. Doğru mudur?

Ben de bakacağım birazdan habere...

o kadar detayını bilmiyorum ama duyduklarım yetti
eğer bundan dolayı serbest kaldıysa bile çok büyük hata illa o kızın hamile mi kalması lazım illa o kızın psikolojisinin bozulması mı lazım nasıl bir düz mantıktır bu

Burda paylaşılması güzel olmuş da bir şeyin değişmesi vs için bi dilekçe yazılır onun için imza kampanyası başlatılır.
imza toplamakla mahkeme kararı değişmez.
Tepki ortaya konulcaksa meydanlara dökülmek gerekir,sanal ortamda tepki koymak anca kendi vicdanımızı rahatlatmaya yarar.

Burda paylaşılması güzel olmuş da bir şeyin değişmesi vs için bi dilekçe yazılır onun için imza kampanyası başlatılır.
imza toplamakla mahkeme kararı değişmez.
Tepki ortaya konulcaksa meydanlara dökülmek gerekir,sanal ortamda tepki koymak anca kendi vicdanımızı rahatlatmaya yarar.

Sokağa dökülecek birileri olduğu zaman... Belki...

biraz daha araştırdım,bu imza kampanyası sayesinde aile bakanının dikkati çekilmiş,kız koruma altına alınmış.
Tecavüzle ilgili yasaların acilen değiştirilmesi gerekiyo.
Tecavüz gerçekleştiğinde vücut patolojik tepkiler veriyomuş,kesin bi şekilde tıbben kanıtlanabilen bişey bu.
Malesef bu kızınki de tıbben kanıtlanmış,hala rızadan bahsetmeye çalışıyolar.
Gelişmiş ülkelerde 18 yaş altında rıza olsa bile,birey çocuk sayıldığı için,tecavüz sayılıyo.
Bizde de tecavüzcüyü aklamak için 40 takla atılıyo.

Önceki açtığım konularda ve topiclerde bahsetmiştim. Tekrar etme gereği duydum.

İmza kampanyalarını küçümsememek gerekiyor. Bu imza kampanyaları hiç bir yönden işe yaramasaydı bile hala birilerinin var olduğunu kanıtlıyor. Yani imza listelerine bakarsanız pekte küçümsenecek rakamlar değiller.

Tecavüze uğrayanın ya da herhangi bir konuda haksızlığa uğrayan kişinin yanında olduğunu göstermek "sanaldan da olsa" bir şeyleri değiştirir. Bu çoğu zaman hukuki açıdan olmasa da...

Son düzenleme:
Bu pis tecavüzcüler idam edilsin istiyorum!
İmzaladım. Allah yardımcıları olsun her konuda..:50:

ne yazık kı geç fark ettım ımza kampanyasını, ama az önce ımzaladım.
hemen sosyal paylaşım sıtelerınde paylaşıyorum lınkı.
Sessız kalamayız

Back