tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

Merhaba,

Eğer psikolojiniz bu tarz başlıkları kaldırmıyorsa lütfen yorum yazmayın,
Forumun amacı açık; yorum yapmak. Yorup yapma hakkınız baki, ama münasebetsizlik yapmaya hakkınız yok.

ınanın veya inanmayın, doğru bulun veya yanlış bulun fikirlerinizi yazarsınız olur biter. Kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Yada hiç yazmayın!...

ınsanları buraya yazdığına pişman etmeyin. Yeni veya eski üyeleri konu açmağa korkar hale getirdiniz.
Başkalarının yaptığı yorumlara yorum yapmayın. ıLla yazmak istiyorsanız başka konu açın.

Âlimi anlamaz câhil, söyler hep kelâm
Onun için sözü kısa kes, sabır et vesselâm

yuuuhh bırak ayrıl yahuuu senin en kötü anında yanındaolmayan erkeğe koca mı denir beee,, yuhhh artık

valla canım, eşin ve ailesi sana bu olaydan öncede değer vermiyomuş, sonrada vermemiş, eşinin tavrında bi değişim yok aslında, galiba 5 senedir eşin ve ailesi tarafından itile kakıla aşağılana bu hale gelmişsin, sevgi yok saygı yok hiç bi zaman olmamış ki zaten, ve tahminim ailendende sevgi görmemiş bi çocuksun, iyice ezik ve zavallı hissettirmiş eşin seni, yani bu kadar güçsüz bi psikolojideyken bi hata yapmışsın, dibe vurmuşsun zaten, yani yukarı çıkmaktan başka çaren yok artık,
kocanı hayatından tamamen çıkardığın zaman inan bana hayatın daha güzel olacak
yıkılan özgüvenini tekrar kazanmaya çalış, sevgi arama kimseden sevgi aranak bulunacak bişey değil, sen kendini sev yeter, buraya yaz derdini, belki arada sinirlenir kavga edersin ama buradaki herkes gerçek insanlar gerçek karakterler kimsenin sana zararı dokunmaz üstelik
hayatın bu noktaya geldi diye böyle devam edemez,
tamam düştün, üstün başın pislendi, ayağa kalk, temizle o tozları yoluna devam et
yapamam, güçsüzüm, yorgunum deme, daha kötü ne gelebilir ki başına zaten, kaybedebileceğin hiçbirşey yok, kaybedeceği bişeyi olmayan bi insanın hayatını değiştirmesi çok daha kolay

Son düzenleme:
arkadaşlar baz yorumlar beni hayrete düşüdü gerçekten.birincsi banyo olayını hiç anlamadım.sanırım yazdıklarımı tam okumuyorsunuz.ne banyosu? 2.si ben bilgisayar teknikeriyim.bilgisayar kullanmayı bilmemden daha doğal bi şey olamz.burada konu açmaya gelince 2 sene evve açmıştım öyle bi konu.ama eşim gördü ve benim dedikodumu yapıyorsun diye yasakladı bana girmemi.intihar olayına gelince bir kez yazdım oda yaşadıklarımla başa çıkamadığım için.depresyon derseniz o kadar çok çeşiti var ki kimi kilo alır kimi zaıfla en basit örneği.yazdıklarımı tamamen okursanız sorularınıza cevap bulacaksınız.yardımcı olan arkadaşlardan allah razı olsun...

Tecavüze uğradığı evde banyo yaptğı nerde yazıyor ya ben göremedim bi türlü gamyoncuiremsu

Banyo olayını ben de merak ettiğim için sordum.

Arkadaşın birisi heralde tam okumamış olacak ki o evde neden banyo yaptın madem diye sormuş ben de ona istinaden sormuştum yoksa banyo konusunu ortaya ben atmadım yani.

biliyorum canım.her yorumu okuyorum.arkadaşın biri banyo yapsaydın hamile kalmayasın gibi bi şey yazmıştı.ona istinaden çıktı bu laf.anlaşılmazlık oldu sanırım.:a015:

kocaman bi boşluk içindeyim.tutuk bi durumda.az evvel konuştuk eşyalarını ne yapcağına karar ver dedi hafta sonuna kadar.öyle dokundu ki.emeklerim,umutlarm.ne hayallerle başlamıştım bu yola halbu kisenağlamasenağlama

inanmak zorunda da değilsin.

Zaten değilmişsinde mesleğini değiştirme zahmetinde bulunmuşsun...bu arkadaşa acımıyorum...bir bunalımda ve bence düzelecek herşey geçer ama sana acıyorum...:)))bence sen asla düzelemezsin...:))ama buna üzülüyormuyum hayır:))

emdev acınacak durumda değil burda kenini savunamayacak seviyede birine laf söylemen hiç hoş değil kendisi ünlü birisi olduğu için mesleğini tanınmamak için değiştirdi

yazmamak ıçın kendımı zor tuttum ya...
arkadasım kusura bakma ama chat den tanıştığın bırının evıne nasıl gıttın.zaten olay burada başlamış ne beklıyordun allah askına.24 yasındasın sen 15 yasında cahıl bır kız değılsınkı.boşan kımın evıne gıdersen gıt.
esıne gelınce ıyı bıle valla .benım eşım olsa adamın evıne gıttığım ıçın öldururdü benı...
bundan sonrakı hayatında allah kolaylık versın

Alıntı yapayım da sonraki yazan arkadaşlar görsün de ona göre yazsınlar mesajlarını bari.

Gelen birbirine laf atıyor giden atıyor kimse kimsenin avukatı değil .

Konuyu dağıttık yeterince lütfen atışmayın kızlar birbirinizle artık

tamamen okumayıp tek bir cümleme göre yargılamışsınız söylediklerimi... evet,eğer ki ruh durumunda herhangi bir sorun yoksa bunun başına gelebileceğini bilmesi gerekirdi... benim başta ne yazdığımı okuyun ondan sonra yorum yapın lütfen...

Çok cesurmuşsun..Adamın biriyle chat yapıp evine gitmişsen,yani doğru anlamışsam.Üstelik evli bir hanım olarak ...:umursamaz:

Firuzecim bu adamı sen uygunsuz vaziyette gördüğünde düşüp bayıldığını sonrasını hatırlamadığını söylemişsin ama bana inandırıcı gelmedi açıkcası. ınanmak zorunda deilsin deme ama bu işte bi iş var bence.
Hem konunun başında ben seni istemeden seninle hiç alakası olmayan bi şekilde tecavüze uğradığını eşinin sırf bu yüzden seni boşadığını düşünüp senin için çok üzülmüştüm.
Ama okudukça seninde en az eşin kadar hatalı olduğunu anladım...
Bu durumda "Kendi düşen ağlamaz" demek istiyorum....
Madem bunca belayı sardın başına,işin içinden çıkmayı da kendin başarıcaksın...

vallah yorum yazmadzn gecemicem ya arkadaslar neden kadinlar kalkip Benim kocam nette bunu yapti béni aldati dediginde asip kesiyoruz afetme diyoruzda peki bizden biri boyle bir yanlis yaptiginda bukadar hoş goruyoruz tamam amaacimiz kimseyi yargilamak kirmak degil ama her boslukta olan ve eşiyle sorun yasayan bayan kalkip internet ortaminda biriyle tanisip eve gitse nolur evet arkadasa belki zorla sahip olmuş ama boyle birseyin basina gelcegini hemen hemen insan anlayabilir erkek bu yani birde hiç tanimadigin biri cok daha kotu olabilirdi 24 yasindasin kucuk degilsin arkadasim nediye elalemin erkegiyle dertlesmeye gidiyosun bunu kafam almiyooooo insan korkarya cesaretlisinde

biliyorum canım.her yorumu okuyorum.arkadaşın biri banyo yapsaydın hamile kalmayasın gibi bi şey yazmıştı.ona istinaden çıktı bu laf.anlaşılmazlık oldu sanırım.:a015:

Sayın firuze banyo meselesi benim ağzımdan çıkmadı
fakat hamile kalma ihtimalini göz önünde bulundurmanı evet ben söyledim.
bu psikolojide biraz olsun sana yardım etmekti tüm amacım sanırım senin tarafından yalnış anlaşıldım.

buraya gelip tecavüze uğradığını yazdın ! sonra geldin tecavüz edilmemişte olabilir dedin !
bu ne çelişki anlamış değilim.kafamçokkarıştı
baygın olsan bile bir şekilde bunu anlayabilirsin, ayıldığında... burada konuşturma beni cinsel ilişkiden sonra elbetteki insan bedeninde kalıntılar olur !
kişi az çok bişeyler olup olmadığını anlar...

buna istinaden benim nacizane fikrimdi
acaba hamile kalma ihtimalin varmı demem bundan dolayıydı...

kusura bakma firuze size benim elimden bişiy gelmez.
yardım etmek istememi bile yalnış anladınız.
artık diyeceğim tek şey kendi düşen ağlamaz...

Son düzenleme:
Lilacim dedigin gibi insana tecavuz edilse yada iliskiye girse nasil belirtileri yok oluyo yada tecavuze ugradiysa ya bagirma neblim bir tepki vermezmi insan ben gercekten anlayamadim

Esiniz budurumda size bosanma davasi acmiş ama zaten bu olaydan once evlilik diye birsey yokmus ortada.resmen aldatmisiniz internete biriyle konusma bile eşinize buyuk saygisizlik inandirici degil hiç olay

Biri bana tecavuz edecek ben birsey hatirlzmicam yapmayin Allah askina!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…