Tecavüze uğradığı evde banyo yaptğı nerde yazıyor ya ben göremedim bi türlü gamyoncuiremsu
arkadaşlar baz yorumlar beni hayrete düşüdü gerçekten.birincsi banyo olayını hiç anlamadım.sanırım yazdıklarımı tam okumuyorsunuz.ne banyosu? 2.si ben bilgisayar teknikeriyim.bilgisayar kullanmayı bilmemden daha doğal bi şey olamz.burada konu açmaya gelince 2 sene evve açmıştım öyle bi konu.ama eşim gördü ve benim dedikodumu yapıyorsun diye yasakladı bana girmemi.intihar olayına gelince bir kez yazdım oda yaşadıklarımla başa çıkamadığım için.depresyon derseniz o kadar çok çeşiti var ki kimi kilo alır kimi zaıfla en basit örneği.yazdıklarımı tamamen okursanız sorularınıza cevap bulacaksınız.yardımcı olan arkadaşlardan allah razı olsun...
inanmak zorunda da değilsin.
Zaten değilmişsinde mesleğini değiştirme zahmetinde bulunmuşsun...bu arkadaşa acımıyorum...bir bunalımda ve bence düzelecek herşey geçer ama sana acıyorum...:)))bence sen asla düzelemezsin...:))ama buna üzülüyormuyum hayır:))
Merhaba,
Eğer psikolojiniz bu tarz başlıkları kaldırmıyorsa lütfen yorum yazmayın,
Forumun amacı açık; yorum yapmak. Yorup yapma hakkınız baki, ama münasebetsizlik yapmaya hakkınız yok.
İnanın veya inanmayın, doğru bulun veya yanlış bulun fikirlerinizi yazarsınız olur biter. Kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Yada hiç yazmayın!...
İnsanları buraya yazdığına pişman etmeyin. Yeni veya eski üyeleri konu açmağa korkar hale getirdiniz.
Başkalarının yaptığı yorumlara yorum yapmayın. İLla yazmak istiyorsanız başka konu açın.
Âlimi anlamaz câhil, söyler hep kelâm
Onun için sözü kısa kes, sabır et vesselâm
tabi ya.:hulya:
o eve gitti adamın çayına ilaç koyacağını ve kendinden geçeceğini çok iyi biliyordu. hatta o kendinde değilken adamın ona tecavüz edeceğini de...
sırf bunun için gitti ,oraya
arkadaşın değişik fantazileri vardı. buda bunlardan biriydi.
bayılmış halde tecavüze uğramak.
vay canına.:1ninca:
kadının en büyük düşmanı kadındır derlerdi de acaip kızardım.
bu sözde doğruluk payı olduğuna karar verdim artık bunu diyenlere asla kızmayacağım.
biliyorum canım.her yorumu okuyorum.arkadaşın biri banyo yapsaydın hamile kalmayasın gibi bi şey yazmıştı.ona istinaden çıktı bu laf.anlaşılmazlık oldu sanırım.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?