Tecavüzcünün cinsel organını kestiler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Hindistan'da bir kıza tecavüz etmeye çalışan adam halk tarafından linç ediltikten sonra penisi kesilerek sokakta bekletildi
Sitene Ekle

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Hindistan’ın Rajasthan eyaletinde genç bir kıza tecavüz girişiminde bulunurken yakalanan Suresh Kumar, yerel halk tarafından saatlerce dövüldükten sonra satırla penisi kesildi.

40 yaşındaki Kumar’ın tecavüz etmeye çalıştığı kızın çığlıklarını duyan bir grup insan, kızın yardımına koştu. Kumar’ı meydana sürükleyen grup, tacizciyi önce sopalarla dövdü, sonra bir kasaptan satır alıp penisini kesti.

Penisini caddeye attıktan sonra Kumar’ı yaralı halde bir köşede bırakan yerliler, şüpheliyi uzun süre hastaneye götürmeyi reddetti.

Yerlilerden biri “Kimse ona yardım etmek istemedi çünkü herkes onun cinsel bir suç yüzünden cezalandırıldığını biliyordu. Son zamanlarda kadınlara karşı çok fazla affedilemeyecek suç işlendi. Çok sayıda kadınımız ve kızımız tecavüze uğradı, öldürüldü ve ağaçlara asıldı. Bu tarz cezalar en azından artık bu tarz suçların cezalandırılcağını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Hindistan polisi ise, bu linçten sorumlu olan kişilerin adalete teslim olmasını istiyor.

Bu olayla ilgilenen bir polis memuru “Bu suçlar her ne kadar içler acısı olsa da, suçluları halk değil hukuk cezalandırmalı” şeklinde konuştu. milliyet

mide bulandırıcı
pislik herifin yüzünde meymenet yok !

Adaleti hukuk düzeni sağlamalı ne olursa olsun
İnsanlar adalet dağıtmaya kalkarsa neler olur düşünemiyorum
Hak etmiş mi diye düşününce de evet sonuna kadar !

Türkiye'de tecavüzcüyü haklı çıkarmak için elinden geleni yapanlara bunu izletmek lazım.

Sunlara insan diye hitap etmeyip "Yaratik " deseler daha hos olacak...
Az bile yapmislar insanliktan nasibini almamis yaratik ne olacak...

Hindistanda tecavüz olayları çok sık yaşanıyor orada durum daha vahim en iyisini yapmışlar. Zaten tecavüze yeltenenlerin kime olursa olsun Ya hormonları kontrol altına alınmalı ya da kökten çözüm.

Linc edenler mi yakalanicak yani. Halk degil hukuk cezalandirmaliymis. Heh evet o bir grup adam tecavuzun bitmesini bekleseydi hatta sonra tecavuzcuyu alip polise verseydi. Malum tecavuze tesebbus eyleme gecmeyince pek bi suc teskil etmiyor. Yavrucagin kizligi saglamsa hadi oglum bi dahakine dikkatli ol dye saliverirler.

Burdaki kadinlar evlenmeden cinsel iliskiye giren kadinlara da demedigini birakmiyor. Ahlaksizlik namussuzluk evlenmeden sevismek degil budur. Cehennemin en agirini bu dunyada yasasinlar insallah.

aaaa super cok iyi hatta mukemmel otesi bi haber ... halkin onunde egiliyorum

bu türkiyede de uygulansa çok iyi olur...inanın türkiyede hindistandan daha çok sapık vardır...

Ben de "hukuk cezalandırmalı" diyenlerdenim fakat bu olay bazılarına ders olmuş mudur? Olmuştur ve daha etkilidir ama yine de "hukuk"

inanmıyorum resmen neyi savunuyorsunuz. linç kültürünü mü? bu kız eline geçen bıçagı adama saplasa bunu savunurum ama linç çok aptalca ve cahilce bir şey. sadece cahillerin savunabilecegi bir şey bu linç kültürü. neye destek verdiginizin biraz farkında olsanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…