Tecavüz Şüphesi !!!!

işde her insan hata yapar ama ben ordan direk eve gidecektim yani arkadaşım beni götürdü ayrıca birşey olmadı diyor

Beyin firari... Kafalar başka yerde.. Stresten bi sizde sanırım şeyinizden kan gelmesi. İncelenecek yaratılmışlardansınız vesselam...
Dayımı karakola çağırdıklarında annemde korku ve stresten kanama yaşamıştı ki menopozda olmasına rağmen. Olağan şeyler bunlar yadırgamadım ben

Nasıl bayilana kadar içip hiçbir şey hatırlamıyor sunuz...
Birde bu konunun aynısını daha önce de okudum sanki dejavu mu yaşıyorum ne :))

Cok yanlis bastan sona.insallah oyle birsey basina gelmemistir de dokundu birisi eminim ben ayagimla vurdum falan diyorsun.o nasil bir ortam oyle .oyle insanlarin yaninda ne isin var,ayrica niye boyle kendinden gecene kadar iciyorsun.lutfen yasamini duzelt biraz yoksa basina birsey gercekten gelebilir.

Cocuga mesaj at. Bana tecavuz ettin mi diye sor.

Yada bana tecavuz etmissin seni sikayet edecegim diyebilirsin.

Dayımı karakola çağırdıklarında annemde korku ve stresten kanama yaşamıştı ki menopozda olmasına rağmen. Olağan şeyler bunlar yadırgamadım ben
Menopoz durumlarında böyle bişey yaşandığını biliyorum anlık duygu değişiminden dolayı annemden bende. Konuyu kibledim mune abla bi baksın. Sahte bir konu olduğunu düşündüğüm için yazdım onu. Bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…