Öncelikle merhaba ben doğum günümde içtim sarhoş oldum ve yanımda en yakın arkadaşım yeni sevgilisi ve kardeşi vardı sevgilisinin yaşı 25 kardeşinin 20 civarı sanırım neyse ben içtim ve bunlar beni ayıltmaya çalışmışlar açıkcası sevgilisini ve kardeşini sevmiyorum ama mecbur o gün katlandım nerden biliyim salak arkadasım beni onların evine götürecek kıyafetlerim yerindeydi zaten hissederdim diye düşünüyorum ayrıca bazı şeyleri hatırlıyorum bir ara biri beni elledi ama sonra birşey yapamadı zaten arkadaşım geldi arabada herhalde ve vurdum ona ayagımla 2 kez ama evlerine gittim diye şüpheleniyorum doğrusu birşey olmadı yapmadık diyorlar ama foto çekip giydirmiş olamazlarmı yani gerçi kız arkadaşımdan böyle birşey beklemem doğrusu ama sabvah eve gittiğimde çamaşırım ıslaktı biraz acaba terledim yada su döküldü diye düşünüyorum tuvalete gittiğimde kan aktı 4 gün sürdü zaten aileden biri vefat etmişti stresden geldiğini düşünüyorum doğrusu zaten 4 gün süreceğini zannetmem sizce birşey olmuş olabilirmi ? :/ :/