ordaa sence böyle birşey olmuş olabilirmi demek isteniyorr doktore görüe değill güzelimm..Napalim doktora mi goturelim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ordaa sence böyle birşey olmuş olabilirmi demek isteniyorr doktore görüe değill güzelimm..Napalim doktora mi goturelim?
Yine cumartesi ve ergenlerin bilgisayar oynamak icin ebeveynlerinden izin alip eglendikleri yerdeyizAğzımdan aldın
Burdan orasi gorunmuyor ve jinekolog degilim :)ordaa sence böyle birşey olmuş olabilirmi demek isteniyorr doktore görüe değill güzelimm..
Güzelim ne ya... Biz nerden bilelim siz necasetlendirirken bünyeyi yanınızdamıydık? Haltları yerken dibinizde miydik?ordaa sence böyle birşey olmuş olabilirmi demek isteniyorr doktore görüe değill güzelimm..
Allahtan güvenmediğin adamların yanında içmişsin
Bir de güvendiklerinin yanında içsen neler olur neler olur ..
kendini kaybedercesine içmenin mantığı nedir ?
Hemde haz etmediğin insanların yanında ..
Şimdi değilse bile bu kafayla herşey başına gelebilir az dikkatli olun uyanık olun çokmu zor bu ikisi .
Beyin firari... Kafalar başka yerde.. Stresten bi sizde sanırım şeyinizden kan gelmesi. İncelenecek yaratılmışlardansınız vesselam...
ordaa sence böyle birşey olmuş olabilirmi demek isteniyorr doktore görüe değill güzelimm..
ne gıcık insansın sen öyle
Dejavu değil aynen böyle bir konu daha vardi canimNasıl bayilana kadar içip hiçbir şey hatırlamıyor sunuz...
Birde bu konunun aynısını daha önce de okudum sanki dejavu mu yaşıyorum ne :))
Menopoz durumlarında böyle bişey yaşandığını biliyorum anlık duygu değişiminden dolayı annemden bende. Konuyu kibledim mune abla bi baksın. Sahte bir konu olduğunu düşündüğüm için yazdım onu. Bakalım.Dayımı karakola çağırdıklarında annemde korku ve stresten kanama yaşamıştı ki menopozda olmasına rağmen. Olağan şeyler bunlar yadırgamadım ben
Konu sahibi yine mi sarhoşsun?hade ordan