Tecavüz sakızla geldi! ......DİKKAT

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
Boğaz Köprüsü'nde trafik sıkıştı. Otomobildeki sevgililer iki kız çocuğundan sakız aldı. Bir süre sonra bayıldı. Arkadan gelen araçtakiler gençleri kaçırdı. Genç kadına defalarca tecavüz etti...

Türkiye'nin "kriminal" gündemi yaratıcılıkta (!) sınır tanımıyor. Cinayet, kapkaç, tecavüz, dayak ve şiddetle "dolu" ülkemizde suç işlemeyi alışkanlık haline getiren kişiler "yöntemlerine" her gün bir yenisini ekliyor. Kimi zaman "zavallı" görünümlü bir kadın veya erkek, kimi zaman da "sevimli ve ısrarcı" bir çocuk insanın "katili, tecavüzcüsü veya hırsızı" olabiliyor. İstanbul'da yaşanan son olay ise insanın kanını donduracak, hafızasını adeta durduracak nitelikte... İşte şeytana bile pabucunu ters giydirecek olay ve kahramanlarının başına gelenler...

ISRARLA SAKIZ SATTILAR

Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışan E.A., akşam iş çıkışı sevgilisi H.M.'yi de yanına alarak Avrupa yakasından Anadolu yakasına gitmek için otomobiliyle hareket etti. Köprünün üzerinde seyir halindeyken trafik sıkıştı... İşte ne olduysa ondan sonra oldu... E.A., gideceği yere yaklaştığı sırada uzunca bir süre trafikte takılı kaldı. Bu sırada köprü üzerinde mendil ve sakız satan iki küçük kız çocuğu otomobilin camına yapıştı!

OTOMOBİLDE BAYILDILAR

E.A., çocukların kendisine ısrarla satmak istediği sakızlardan iki tane aldı. Birini sevgilisi, diğerini ise kendisi çiğnemeye başladı. Trafik açıldı ve genç sevgililer seyahatlerine kaldığı yerden devam etti. Ancak bir süre sonra E.A., kendisini kötü hissetti. Vücudu uyuşup karıncalanmaya, gözleri kararmaya ve uyku hali almaya başladı. H.M. de sevgilisinden farklı değildi. Yarı baygın bir şekilde Kartal'a yakın bir yerde hemen arabayı sağa çekti... E.A. ve H.M.'nin uyuklamaya başladığını gören arkadaki araç da sevgililerin arkasına yanaştı.

GASP VE TECAVÜZ

Arkadaki araçtan çıkan iki kişi, E.A.'yı şoför mahallinden alıp, arkadaki koltuğa yatırdı. Biri direksiyona, diğeri ise E.A.'nın yanına oturdu ve yolculuk bu kez Başıbüyük Ormanları'naydı. Zanlılar, önce gençlerin para ve cep telefonlarını, daha sonra otomobilin yükte hafif pahada ağır parçalarını gasp etti. Zanlıların işleri bitti. Ancak diğerinin aklına H.M. geldi. İki zanlı, genç kadını otomobilden çıkarıp çimenlerin üzerine yatırdı ve çırılçıplak soyup defalarca tecavüz etti. Sonra da elini kolunu sallaya sallaya gitti. Jandarma devriyesi gençleri bulduğunda olayın üzerinden saatler geçmişti. E.A. ve H.M. ise hala baygındı.

HATIRLAMIYORLAR!

Ekipler, hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine giden sağlık personeli gençleri ayılttı. Önce hastaneye götürülen gençlerin sakızın içerisine enjekte edilen bir uyuşturucu madde nedeniyle bayıldığını belirten bir rapor verildi. Daha sonra jandarmada ifade veren gençler, zanlıların eşkalini bile veremeyecek durumda olduklarını ve hiçbir şey hatırlamadıklarını söyledi. Yaşadıklarına bir türlü inanamayan H.M. ve E.A. hala psikolojik tedavi görüyor. Jandarma ise bu tür olayların son günlerde sık görüldüğünü ancak hiçbirinin tecavüzle sonuçlanmadığını belirtti. Zanlılar ise henüz bulunamadı!

ayyy inanamıyorum daha neler duyacaz görecez:1shok:
ama bana planlı bir işmiş gibi geldi zanlılar takip etmişler arabayı
zamane çok bozuldu kimseye güven kalmadı.allah böyle adi insanları bildiği gibi yapsın

eğer bir çocuk 4-5 yaşında yada her neyse çalıştırılıyorsa vbunun arkasında iyi bir niyet olamaz, lütfen

kesinlikle yardım etmeyelim .yardım edersek ya uyuşturucu parasını vermiş oluyoruz ya da kötülük yapmış ya da işte başımıza böyle şeyler geliyor ..çok acı yaa (

İnanamıyorum. Şok oldum resmen..:1shok:
Ya evden çıkınca sağ salim eve geri döndüğümüze şükredecek hale gelecez yakında
.

İnsanın kanı donuyor resmen bu tarz şeyleri okurken:1shok: Allahın verdiği canı Allah alır amenna ama böylelerinin canını almayacaksın da ne yapacaksın.. bunlar insan değil kiii :çok üzgünüm:

sabah haberlerde duydum bu olayı şok oldum.
bende alabilirdim sakız .aklıma gelmezdi.
daha neler duyacağız.
dünyanın sonumu geliyor.
hergün ne haberler duyuyoruz

:1shok: :1shok:
nereye gidiyoruz böyle toplumca ya her gün yeni bi dudak uçuklatıcı cinayet tecavüz olayları.bu insan kılığında dolaşan yaratıkların derdi ne böyle.dünyanın sonumu geliyo evet çok yaklaştı bence.

allah ıslah etsin yarabbim ne günlerde yaşıyoruz biz ya yakalansa ne olucak hapis onlara saray geliyo nasılsa geri cıkıyolar fazla yatmıyolarki

sakız satanlardan ancak zanlılara ulaşılabilinir.nede olsa onlarla bağı var.vede sakız satanları gördüler en azından.
böyle zekalar çalışırken niye kötülüğe çalışır hiç anlamıyorum.klava:klava:
kızda hamilelik testi felan yaptırsa sonra yaa..:çok üzgünüm:

Dısarıya da cıkmamak gerekecek yakında yaaa
Trafık canavarıydı şuydu buydu derken sımdı de sakız mı cıkdı
Inanası gelmıyor ınsanın
Bu ışlere alet olan yapma fıkrını ortaya atan tum varlıkları lanetlıyorum...

ay sok oldum dondum kaldim resmen:1shok:
rabbim sen akil fikir ver böylelerine aklillarini baslarina toplasinlar:Saruboceq:
gidishat cok kötü gelecek hicde parlak diil insan bi korkuyo hele evladi oldumu kendi icin diil yavrusu icin dahada bi endiseleniyo ya (((((((

inanamıyorum ya,daha neler görüp,duyucağız...:1shok::1shok:
artık sokağa çıkmaya korkar oldum valla...:çok üzgünüm:
nereye gidiyoruz ülke olarak,Allahım sen sonumuzu hayr et...
:Saruboceq:

offff yaaaaaaaaa bu ne hergün yeni bir olay yeni bir vahşet yeni bir trajedi yeni sapıklıklar yeni kopukluklar
insanlarda normal piskoloji bırakmadılar :1no2:
kimin neyine güvenicez.
sokskta görüyoruz küçücük çocuklar bişeyler satıyolar yazık diyosun yardım edeyim diyorsun sonuda böyle oluyor bu ne yaaa nasıl bir zamanda yaşıyoruz nereye gidiyor bu dünya....
offff yine bana daral geldi :çok üzgünüm:

:1shok: :1shok: :1shok:

allahım sen bizi koru.......... en iyisi evden dışarı hiç çıkmamak............... :1ninca: :1ninca: :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…