• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz sakızla geldi! ......DİKKAT

cok cok üzüldüm...
ama üzülmek biseye yaramiyor maalesef...
lütfen bilinclenelim artik ya...devir öyle bir devir ki,insan gözüne bile güvenemiyor maalesef...
bunun kökenindede cehalet yatiyor...
insanlara güvenememek cok aci ama durumda bu maalesef..
her konuda temkinli olmak sart oldu

zaten orda amaç soygun daha oncede yol ustunde çalısan kadınlar yapıyordu birlikte olma vaadiyle arabaya binip sonrasında yiyecek verip bayıltıp soforleri gasp ediyorlardı ... burdada kızı gorunce demekki :1shok: yapalım demiştir sapıkalr pislikler ...

ınanmıyorum yaa sınır oldum sımdı bende hep koprude kalınca cocuklardan su fılan alırım sasdım kaldım nerde hangı cagda yasıyoruz bız..

bende bu sabah bu olayı müge anlıda duydum onu tebrık edıyorum halkı bılınçlendıgı için bende eşimle dun annemden donuyorduk ışıklarda durduk önce yanımıza bır kadın geldı çiçek satıyordu o gıttı sonrada kucuk bır kız geldı su satıyordu ısrar ettı almadık tabı bu sabahta bu olayı duyunca ıyıkıde almamısız dedım ALLAH bızı bu tur ınsanlardan korusun

işte bu yüzden bana gülen bütün arkadaşlarım şimdi daha iyi anlarlar belki beni yabancılardan aldığım hiçbirşeyi kızıma yedirmem kendimde yemem yemin ederim geçen sene kızımla birlikte trabzona gittim otobüste yanımdaki kadın habire bana bişeyler uzattı kızımada hep reddettim yada aldım çaktırmadan poşete soktum ne olur ne olmaz teyzemlere anlattım güldüler bana dedim hayır yani
ya içinde fena bişey olsa ben bayılsam kızımı kucağımdan alıp götürseler allah vermesin ne yaparım ben bu konularda çok şüpheciyim lütfen herkeste dikkatli olsun=(

işte bu yüzden bana gülen bütün arkadaşlarım şimdi daha iyi anlarlar belki beni yabancılardan aldığım hiçbirşeyi kızıma yedirmem kendimde yemem yemin ederim geçen sene kızımla birlikte trabzona gittim otobüste yanımdaki kadın habire bana bişeyler uzattı kızımada hep reddettim yada aldım çaktırmadan poşete soktum ne olur ne olmaz teyzemlere anlattım güldüler bana dedim hayır yani
ya içinde fena bişey olsa ben bayılsam kızımı kucağımdan alıp götürseler allah vermesin ne yaparım ben bu konularda çok şüpheciyim lütfen herkeste dikkatli olsun=(

komik degil,senin yaptigine akillilik derim ben..
eskiden annemler tembihlerdi,aman kizim cayine bisey atarlar aman sikkat et diye ama hep derdik aa anne türk filimlerinde olur bu senin dedigin ama...simdi bakiyorumdaa:1no2:
ne kadar haklilarmis...

arkadaslar sunada dikkat edin nolur...bir ortamda dolu bardaginizi orada birakip biyere kalkmayin...elinizde götürün,yok götüremediyseniz nolur dönünce icmeyin...
sokaktan bu tarz seyler almayin...bana olmaz,arkadasim yapmaz demeyin...
gercektende düsmani uzakta aramaya gerek yok maalesef:1no2:

bu haber biraz kurgu gibi geldi açıkçası bana.ama bu demek değil ki dikkatsiz davranalım. gerçekten artık ortam çok bozuldu. inanılır gibi değil ama 28 yaşındayım ve bunu söyleyebiliyorum. ne çabuk değişti dünya arkadaşlar ya. hergün bi cinayet , bi gasp , bi tecavüz, bi çocuk kaçırma. tv de vahşet haberlerinden geçilmiyor. evladımın geleceği ıÇin çok endişeleniyorum ama ne tedbir alacağım hiç bir fikrim yok.:(((

kızlar hangi programdı hatırlamıyorum suan ama bi kadın telle baglandı dediki otobuste gidioduk bizde kızımla ayaktaydık yan tarafta yaşlı bi kadın oturuodu ve bana kızımı kucagına vermem için ısrar etti diyo işte ayaktasınız yazık cocuk ezilmesin dedi diyo bende verdim dedi kucagına oturttu dedi kızı 2,5 ne yaşındamış işte diyor otobusten inene kadar kızım huzursuzlandı hep kucaktan inmek istedi diyor. bende kızım yabancı oldugu için rahatsız oldu sandım diyo sabret kızım inces diye durdurmaya çalışıyorum diyor.. ve eve gittigimizde kızımın altını degiştirecegimde fark ettim kızımın huzursuzlugunu diyor... ve işte asıl dehşet verici olay şu ; kucagına verdigim yaşlı kadın diyo kızımın cinsel organını mahfetmiş kan revan içindeydi kızımın cinsel organı diyor... hastaneye goturdum hemen diyor ... :1shok: hastahanede ciddi derecede kızımın cinsel organı zorlandıgı ve gelişmedigi için cinsel organında fazla ileri gidilmediği ve sadece etrafının zorlamaya baglı yırtıklar oldugunu ogrendim şok oldum diyor benneyaptımki
suc duyurusunda bulunmuş ama fazla hatırlayamadım kadının yuzunu diyor genede gidip şikayetci falan olmuş ...

yani yaşlıymış kadınmış erkekmiş babamız yerindeymiş anamız yerindeymiş tırı vırı kimseye guven yok yokkk :1no2:

kızlar hangi programdı hatırlamıyorum suan ama bi kadın telle baglandı dediki otobuste gidioduk bizde kızımla ayaktaydık yan tarafta yaşlı bi kadın oturuodu ve bana kızımı kucagına vermem için ısrar etti diyo işte ayaktasınız yazık cocuk ezilmesin dedi diyo bende verdim dedi kucagına oturttu dedi kızı 2,5 ne yaşındamış işte diyor otobusten inene kadar kızım huzursuzlandı hep kucaktan inmek istedi diyor. bende kızım yabancı oldugu için rahatsız oldu sandım diyo sabret kızım inces diye durdurmaya çalışıyorum diyor.. ve eve gittigimizde kızımın altını degiştirecegimde fark ettim kızımın huzursuzlugunu diyor... ve işte asıl dehşet verici olay şu ; kucagına verdigim yaşlı kadın diyo kızımın cinsel organını mahfetmiş kan revan içindeydi kızımın cinsel organı diyor... hastaneye goturdum hemen diyor ... :1shok: hastahanede ciddi derecede kızımın cinsel organı zorlandıgı ve gelişmedigi için cinsel organında fazla ileri gidilmediği ve sadece etrafının zorlamaya baglı yırtıklar oldugunu ogrendim şok oldum diyor benneyaptımki
suc duyurusunda bulunmuş ama fazla hatırlayamadım kadının yuzunu diyor genede gidip şikayetci falan olmuş ...

yani yaşlıymış kadınmış erkekmiş babamız yerindeymiş anamız yerindeymiş tırı vırı kimseye guven yok yokkk :1no2:

nasıl yaa.bezin içinden çocuğun cinsel organına nasıl zarar vrmiş.aklım almıyor.ve hiçmi ağlamamış bu çocuk kan ravan içinde bırakana kadar.ve kadın ne akıla bunu yapmış hemcinsi olarak .sapıkmı allahım neler duycağız daha.:oklava: :oklava: :1no2:ayy allah kahretsin inşallah böylelerini.ööffff be öööfffff.top yekün yok olun emiii :mymeka:

nasıl yaa.bezin içinden çocuğun cinsel organına nasıl zarar vrmiş.aklım almıyor.ve hiçmi ağlamamış bu çocuk kan ravan içinde bırakana kadar.ve kadın ne akıla bunu yapmış hemcinsi olarak .sapıkmı allahım neler duycağız daha.:oklava: :oklava: :1no2:ayy allah kahretsin inşallah böylelerini.ööffff be öööfffff.top yekün yok olun emiii :mymeka:

vala bilmiomki canım kadında diyor yaşlı teyze diye guvendik hala şoktayım diye :1shok:

ay içim çıktı gece gece Allahım sen sakla sen koru offfff.....

Tv. kapadım içim dayanmıyor diye 17 yaşında başı kesilen kızı anlaıyolardı buraya geldim şimdide bunları duydum ben paranoyak oldum kızlar oğlum 8 yaşında ben çocugumu dışarı salamıyorum okula kendim götürüyorum gidip alıyorum bu olayları duydukça içimden bi ses git tenesüftede kontrol et diyo inanın kendimi hiç ii hissetmiyorum ve korkuyorum mafoldumben

evet canım aynen bende cocumu asla dısarı bırakmıyorum yaz geldi sıkılıyor ama nabım onun iyiliği için :( okul zaten hemen karsımızda orda bi korkum yok okuldan hemen eve geliyo zatende ... bunlar yuzunden cocuklarımız beton binaların içinde curuk yetişcek :( eskiden bolemiydi ya gece 12 ye kadar biz yazları saklambac, top oynardık :S

ınsanlar artık hergün yeni bir olay duyarak korkarak mı yaşayacaklar böyle ?
Yazıklar olsun diyorum,bu iğrenç kişiliklere..

evet canım aynen bende cocumu asla dısarı bırakmıyorum yaz geldi sıkılıyor ama nabım onun iyiliği için :( okul zaten hemen karsımızda orda bi korkum yok okuldan hemen eve geliyo zatende ... bunlar yuzunden cocuklarımız beton binaların içinde curuk yetişcek :( eskiden bolemiydi ya gece 12 ye kadar biz yazları saklambac, top oynardık :S

bitti cnm o devir en güzel günlerde yetiştik biz rabbim evlatlarımızı korusun ama cidden ben kendimi hiç ii hissetmyorum 8 yaşında çocu bakkala yollamıyıp kendimde birlikte gider oldum atamam ben bunları kolay kolay üstümden :1no2:

Anne olmak çok zormuş çok agır bi durum bu aklı beyni evladında olu yo insanın önceleri olsa bu kadar etkilenmyodum hep o çocukların yerine kendiminkini koydum dayanamam ben ölürüm

vala dogru diosun canım allahın eli hep cocuklarımızın uzerinde olsun tek dilegim bu bu adilerden pisliklerden korusun :(

aman Allahim ya, sapiga bak, ne isten kücücük cocukdan :mymeka:

Boğaz Köprüsü'nde trafik sıkıştı. Otomobildeki sevgililer iki kız çocuğundan sakız aldı. Bir süre sonra bayıldı. Arkadan gelen araçtakiler gençleri kaçırdı. Genç kadına defalarca tecavüz etti...

Türkiye'nin "kriminal" gündemi yaratıcılıkta (!) sınır tanımıyor. Cinayet, kapkaç, tecavüz, dayak ve şiddetle "dolu" ülkemizde suç işlemeyi alışkanlık haline getiren kişiler "yöntemlerine" her gün bir yenisini ekliyor. Kimi zaman "zavallı" görünümlü bir kadın veya erkek, kimi zaman da "sevimli ve ısrarcı" bir çocuk insanın "katili, tecavüzcüsü veya hırsızı" olabiliyor. İstanbul'da yaşanan son olay ise insanın kanını donduracak, hafızasını adeta durduracak nitelikte... İşte şeytana bile pabucunu ters giydirecek olay ve kahramanlarının başına gelenler...

ISRARLA SAKIZ SATTILAR

Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışan E.A., akşam iş çıkışı sevgilisi H.M.'yi de yanına alarak Avrupa yakasından Anadolu yakasına gitmek için otomobiliyle hareket etti. Köprünün üzerinde seyir halindeyken trafik sıkıştı... İşte ne olduysa ondan sonra oldu... E.A., gideceği yere yaklaştığı sırada uzunca bir süre trafikte takılı kaldı. Bu sırada köprü üzerinde mendil ve sakız satan iki küçük kız çocuğu otomobilin camına yapıştı!

OTOMOBİLDE BAYILDILAR

E.A., çocukların kendisine ısrarla satmak istediği sakızlardan iki tane aldı. Birini sevgilisi, diğerini ise kendisi çiğnemeye başladı. Trafik açıldı ve genç sevgililer seyahatlerine kaldığı yerden devam etti. Ancak bir süre sonra E.A., kendisini kötü hissetti. Vücudu uyuşup karıncalanmaya, gözleri kararmaya ve uyku hali almaya başladı. H.M. de sevgilisinden farklı değildi. Yarı baygın bir şekilde Kartal'a yakın bir yerde hemen arabayı sağa çekti... E.A. ve H.M.'nin uyuklamaya başladığını gören arkadaki araç da sevgililerin arkasına yanaştı.

GASP VE TECAVÜZ

Arkadaki araçtan çıkan iki kişi, E.A.'yı şoför mahallinden alıp, arkadaki koltuğa yatırdı. Biri direksiyona, diğeri ise E.A.'nın yanına oturdu ve yolculuk bu kez Başıbüyük Ormanları'naydı. Zanlılar, önce gençlerin para ve cep telefonlarını, daha sonra otomobilin yükte hafif pahada ağır parçalarını gasp etti. Zanlıların işleri bitti. Ancak diğerinin aklına H.M. geldi. İki zanlı, genç kadını otomobilden çıkarıp çimenlerin üzerine yatırdı ve çırılçıplak soyup defalarca tecavüz etti. Sonra da elini kolunu sallaya sallaya gitti. Jandarma devriyesi gençleri bulduğunda olayın üzerinden saatler geçmişti. E.A. ve H.M. ise hala baygındı.

HATIRLAMIYORLAR!

Ekipler, hemen 112 Acil Servis'e haber verdi. Olay yerine giden sağlık personeli gençleri ayılttı. Önce hastaneye götürülen gençlerin sakızın içerisine enjekte edilen bir uyuşturucu madde nedeniyle bayıldığını belirten bir rapor verildi. Daha sonra jandarmada ifade veren gençler, zanlıların eşkalini bile veremeyecek durumda olduklarını ve hiçbir şey hatırlamadıklarını söyledi. Yaşadıklarına bir türlü inanamayan H.M. ve E.A. hala psikolojik tedavi görüyor. Jandarma ise bu tür olayların son günlerde sık görüldüğünü ancak hiçbirinin tecavüzle sonuçlanmadığını belirtti. Zanlılar ise henüz bulunamadı!

cocuklari bile kötü emellerine alet ediyolar, adi herifler:mymeka:

Back