• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz sakızla geldi! ......DİKKAT

kimseye acımamak lazım;kimseye şefkat göstermemek ; yakınlık göstermemek lazım bu dönemde... önceden insanlar sokakta gördüklerine günaydın dermiş ; şimdi baksan başına iş alırsın ...

ben de haliyle etrafta soğuk nevale olarak tanınırım... hiç de gocunmam... herkesler sevmesin beni gerek yok ... şu hale bak ... kendimizi koruyacağız diye neye dönüyoruz...

kızlar hangi programdı hatırlamıyorum suan ama bi kadın telle baglandı dediki otobuste gidioduk bizde kızımla ayaktaydık yan tarafta yaşlı bi kadın oturuodu ve bana kızımı kucagına vermem için ısrar etti diyo işte ayaktasınız yazık cocuk ezilmesin dedi diyo bende verdim dedi kucagına oturttu dedi kızı 2,5 ne yaşındamış işte diyor otobusten inene kadar kızım huzursuzlandı hep kucaktan inmek istedi diyor. bende kızım yabancı oldugu için rahatsız oldu sandım diyo sabret kızım inces diye durdurmaya çalışıyorum diyor.. ve eve gittigimizde kızımın altını degiştirecegimde fark ettim kızımın huzursuzlugunu diyor... ve işte asıl dehşet verici olay şu ; kucagına verdigim yaşlı kadın diyo kızımın cinsel organını mahfetmiş kan revan içindeydi kızımın cinsel organı diyor... hastaneye goturdum hemen diyor ... :1shok: hastahanede ciddi derecede kızımın cinsel organı zorlandıgı ve gelişmedigi için cinsel organında fazla ileri gidilmediği ve sadece etrafının zorlamaya baglı yırtıklar oldugunu ogrendim şok oldum diyor benneyaptımki
suc duyurusunda bulunmuş ama fazla hatırlayamadım kadının yuzunu diyor genede gidip şikayetci falan olmuş ...

yani yaşlıymış kadınmış erkekmiş babamız yerindeymiş anamız yerindeymiş tırı vırı kimseye guven yok yokkk :1no2:

kayınvalidemden duydum ve dehşete düştüm....esra ceyhanda anlatmış

bu haber biraz kurgu gibi geldi açıkçası bana.ama bu demek değil ki dikkatsiz davranalım. gerçekten artık ortam çok bozuldu. inanılır gibi değil ama 28 yaşındayım ve bunu söyleyebiliyorum. ne çabuk değişti dünya arkadaşlar ya. hergün bi cinayet , bi gasp , bi tecavüz, bi çocuk kaçırma. tv de vahşet haberlerinden geçilmiyor. evladımın geleceği İÇin çok endişeleniyorum ama ne tedbir alacağım hiç bir fikrim yok.:(((

polis böyle düzmece bir haber yapar mı diyorsunCADIARZU

halkı uyanık tutmak için olabilir mi dersinCADIARZU

işte bu yüzden bana gülen bütün arkadaşlarım şimdi daha iyi anlarlar belki beni yabancılardan aldığım hiçbirşeyi kızıma yedirmem kendimde yemem yemin ederim geçen sene kızımla birlikte trabzona gittim otobüste yanımdaki kadın habire bana bişeyler uzattı kızımada hep reddettim yada aldım çaktırmadan poşete soktum ne olur ne olmaz teyzemlere anlattım güldüler bana dedim hayır yani
ya içinde fena bişey olsa ben bayılsam kızımı kucağımdan alıp götürseler allah vermesin ne yaparım ben bu konularda çok şüpheciyim lütfen herkeste dikkatli olsun=(

vereliniortak​

bir zamanlar beni paranoyak olmakla itham edip alay edenler şimdi :delphin:

anlayamıyorum katiller tecavüzcüler öyle ince zeka ile plan yapıyorki dehşet verici
bu kafalarını başka işlere kullansalardı yaaaaa

çocuklar bile bulaştırılmış pisliğe o masumlara bile güvenemeyeceksek kime güveneceğiz bu hayatta.

inanırmısınız kalbim sıkışıyor, çok kötü oldum
allahım ne olacak bu halimiz kimselere güvenemez olduk
kötülerin şerinden sen koru :(

Back