Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Oğlum erkektir kız arkadaşı olur. Kızım özgürdür, sevgilisi olabilir diyen anne ve babalar: Bu topluma en büyük kötülüğü siz yaptınız!
Çocuklarınızın ne dekoltesine, ne içki içmesine, ne barda, diskoda zaman tüketmesine ses çıkarmadınız!

Siz; Bir kadın mal gibi, kasaplık et gibi teşhir edildiğinde, bilmem kaç erkeğin hayalinde tecavüze uğradığında, namusu, iffeti, hayası, kadınlığı ayaklar altına alındığında susan ve hatta destekleyen, ancak bir kadın-kız tecavüze uğrayıp öldürüldüğünde sesi çıkan iki yüzlü sahtekar yaratıklarsınız!

esas yaratık kendileri. pis irinli fikirlerinden nefret ediyorum

Son düzenleme:

bu zihniyeti öngören kişi kendi öz akrabalarının yanında bile yalnız kalınmamasını savunurken!
bu zihniyette yaşayan onca insalnlar yüzünden şuan böyleyiz.
kadın denen varlığı öyle büyütüyorlar ki gözlerinde ilerde böyle sapıklara meydan kalıyor.
evlenince hayvanı bir duyguyla eşlerinin üstüne atlayan. histen duygudan karşısındakinin insan olduğunu da anlamayan böyle insanlar....
kadın öyle bir olgu oluyor ki : yasak elma misali...

kendileri nerden çıkıyor acaba.
yazıklar olsun....

Bu insan ki, kendi abileri ve babasına karşı bile kızını uyaran bir insan.
Bunu savunuyor.
Örtülü değilken kızının öz abisi ve babası onu görmesin diye haber gönderiyor...
Demek ki hayal dünyası ne derece çirkin.
Neyse... İğrenç ve pis fikirleri olduğu gibi binlerce müridi var.
Olmaması da mümkün değil, öyle yazıyor ki, etkisinde iyi (o tarz düşüncelere sahip birinin vasfında iyi) ya da kötü kalmamak mümkün değil.

artık eminin. o yazan erkek. iğrenç fikirleri olan bir erkek..
umarım bir gün onun o irinli blogunu sayfalarını hacklerler

Helal kardesime
Sonuna kadar katiliyorum.

aslen yemek bloğu sahibi olan, fakat söylemleriyle kendisine bunun çok ötesinde bir misyon edinen bir bayan. aynı tarikat gibi müritleri falan var çok ilginç gerçekten. kadınların çalışmasının günah olduğunu, evde oturup soğan kaynatırlarsa tek maaşın yeteceğini falan söyleyip kendisi bloğunun ve facebook sayfasının her yerine reklam alır, internet üzerinden satış yapabilmek adına merdiven altı ürünleri ilaç niyetine satar. müritleri de evde soğan kavurup mutlu olmaya çalışır. eleştiriyi kesinlikle kaldıramaz, kendisini eleştirenlerin profillerine göz atıp başı açıksa aşağılık görür. müslümanlık çarşaf giyip namaz kılmaktan ibarettir, gerisini hikaye görür. yalan yanlış tarihi bilgiler vermeyi kendine görev bilmiştir, çünkü serde atatürk düşmanlığı vardır, bu yüzden ne yapsam mubah diye düşünür falan filan. ama hakkını yemeyelim tarifleri -bir kısmı arak da olsa- sağlamdır, güvenerek yapabilirsiniz.

özgecan aslan cinayeti ile ilgili facebook sayfasında yayınladığı yazısında bir tek "oh olsun" dememiş. çünkü kendisi de bu cinayeti işleyen adamlar gibi eğer bir genç kız dışarıda yalnız ise, hatta bir de tesettürlü değil ise başına gelenleri hak ettiği görüşünde. konuyu mini etek ve dekolteye getirerek kendinden iyice nefret etmemi sağladı. yazdıkların karşıt görüş bildirenlere algısı düşük ve aciz kişiler deme cesaretine hayran kaldım. gerçi cahil cesur olur.
bir kadın başka bir kadına uygulanan şiddeti makul görüp, cinayeti savunuyorsa bu zihniyetteki erkeklerden ne beklemeli?
sen sadece yemek yap cahide. sponsorlardan gelen hediyelerinle mutlu mesut yaşayıp, reklam gelirlerini cebe indirirken senin gibi olmayan kadınları kına.
çünkü bir tek doğru yolda olan sensin. en müslüman kadın da sensin.
mutlu oldun mu?

ekşiden

Lan ne diyorsun sen cahide misin nesin ? Müslümansın öyle mi Müslümanan bu kızcağızın diğer dünyada senden hakkını talep edeceğinden korkman gerekir. Sen o masuma teşhirci muamelesi yapıyorsun utanmaz rezil sen de inan mısın ya

Dün bulunduğum ilçede eylem vrdı Özgecan için tüm kadınlar için, erkekler de katıldı ama kadınların arasına karışmak istemediler kadınlar önde yürüdük erkekler arkada yürüdü, orada bulunan orta yaşlı bir beyefendi bu sapık katilllerin yüzünden erkekliğimizden utanıyoruz kadınların arasına karışmaktan utanıyoruz o yüzden arkada yürüyoruz dedi. Genç bir erkek ise ben her konuda kadınlar rahatsız olmasın diye her hakreketime dikkat ediyorum yanlış anlaşılmasın bir kadın benden rahatsız olup yanlış anlamasın diye ama bu sapık herifler yüzünden hepimizin yüzü yere eğiliyor dedi. Hatta yürüyüşte erkek sayısı kadın sayısından fazlaydı en çok sloganı da onlar attılar

Offf haklısın bunları düşündükçe deli oluyorum 3-5 yıl yatırıp bu pisliklerin güvenliklerini sağlıyorlar dışarıda başlarına bi iş gelmesin diye sonra da olay unutuluhca salıyorlar gibi düşünüyorum zaman zaman saçma gelecek belki ama bazen böyle düşünüyorum

Şu yemek bloğu olandan bahsediyosunuz bırakın onu yaaa. yemekleri bile birebir tutmuyor zahirrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…