- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.321
bu arada cahide sultan denilen adı olup kendi var olmayan,(bence cahide diye biri yok) arkasında başka güçlerin olduğunu düşündüğüm sanal şahsiyetin
nihat doğansdan farkı yok. dine girmemek adına yazının bir kısmını kopyalamıyorum. geri kalanını kopyalayım.
Özgecan'ın öldürülmesinden çıkarılması gereken çok dersler var.
Cahide Sultan kendi zaman tüneline 12 Şubat, 00:40 tarihli bir gönderi ekledi.
Kızlarımıza ve oğullarımıza kendilerine haram olan kişilerle aynı ortamda yalnız bulunmamaları gerektiğini öğretelim. Amca, hala çocukları gibi yakın akraba bile olsa!
Tüm bu vahşi olaylara rağmen, hâlâ inadına mini etek ve dekolte diyen, kadınları ve kızları aç köpeklerin önüne et atar gibi atmaya çalışan, inadına kızlı-erkekli deyip aynı evde kız ve erkek öğrencilerin bir arada kalmasını teşvik eden, edep ve şeref yoksunu alçakların da şerrinden Allah'a sığınalım."
Oğlum erkektir kız arkadaşı olur. Kızım özgürdür, sevgilisi olabilir diyen anne ve babalar: Bu topluma en büyük kötülüğü siz yaptınız!
Çocuklarınızın ne dekoltesine, ne içki içmesine, ne barda, diskoda zaman tüketmesine ses çıkarmadınız!
Siz; Bir kadın mal gibi, kasaplık et gibi teşhir edildiğinde, bilmem kaç erkeğin hayalinde tecavüze uğradığında, namusu, iffeti, hayası, kadınlığı ayaklar altına alındığında susan ve hatta destekleyen, ancak bir kadın-kız tecavüze uğrayıp öldürüldüğünde sesi çıkan iki yüzlü sahtekar yaratıklarsınız!
esas yaratık kendileri. pis irinli fikirlerinden nefret ediyorum
artık eminin. o yazan erkek. iğrenç fikirleri olan bir erkek..Bu insan ki, kendi abileri ve babasına karşı bile kızını uyaran bir insan.
Bunu savunuyor.
Örtülü değilken kızının öz abisi ve babası onu görmesin diye haber gönderiyor...
Demek ki hayal dünyası ne derece çirkin.
Neyse... İğrenç ve pis fikirleri olduğu gibi binlerce müridi var.
Olmaması da mümkün değil, öyle yazıyor ki, etkisinde iyi (o tarz düşüncelere sahip birinin vasfında iyi) ya da kötü kalmamak mümkün değil.
Yolunu bulsam ben hackleyeceğim ama ah işte kaderin gözü kör olsun.artık eminin. o yazan erkek. iğrenç fikirleri olan bir erkek..
umarım bir gün onun o irinli blogunu sayfalarını hacklerler
Helal kardesimeOğlum erkektir kız arkadaşı olur. Kızım özgürdür, sevgilisi olabilir diyen anne ve babalar: Bu topluma en büyük kötülüğü siz yaptınız!
Çocuklarınızın ne dekoltesine, ne içki içmesine, ne barda, diskoda zaman tüketmesine ses çıkarmadınız!
Siz; Bir kadın mal gibi, kasaplık et gibi teşhir edildiğinde, bilmem kaç erkeğin hayalinde tecavüze uğradığında, namusu, iffeti, hayası, kadınlığı ayaklar altına alındığında susan ve hatta destekleyen, ancak bir kadın-kız tecavüze uğrayıp öldürüldüğünde sesi çıkan iki yüzlü sahtekar yaratıklarsınız!
esas yaratık kendileri. pis irinli fikirlerinden nefret ediyorum
Cahide Sultan denen salyalarını akıtan insanın son yazısı:
Kadın ölümleri olunca gösteri yapan ve bunu bir nevi erkek düşmanlığına dönüştüren dernekler; O kadınların kendilerini koruması için, ailenin korunması için, toplumsal değerlere sahip çıkılması için de gösteriler yapıp, seslerini yükseltsinler!
Gündüz gözü, yarı çıplak kıyafetlerle kadınların pazarlandığı tv programları, çarpık ilişkilerin işlendiği diziler için de gösteriler yapsınlar!
Her an, cinsellik içeren görüntülerle, beyinlerine şehvet pompalanan, potansiyel tecavüzcülerin aramızda dolaştığını biliyor muyuz?
Bizler; oğullarımıza aman yavrum harama gözlerini kapat, sokakta bakışlarını yere indir,
Kızlarımıza aman kızım kıyafetine dikkat et, kalbinde hastalık olan insanlara karşı kendini koru. Allah'ın emri olan tesettürünü en doğru biçimde kuşan. Güzelliğini, hatta gülüşünü bile gizle diyen,
Kötü görüntülerden uzak tutup, beyinleri, düşünceleri kirlenmesin diye, fuhşiyat akan kanalları evinde izletmeyen, gerekirse evinden televizyonu atan anneleriz.
Oğlum erkektir kız arkadaşı olur. Kızım özgürdür, sevgilisi olabilir diyen anne ve babalar: Bu topluma en büyük kötülüğü siz yaptınız!
Dindar bir hristiyanın, yahudinin bile, dini değerleri vardır. Onlar bile çıplaklığı kabul etmez, kadın ve kızlarının yarı çıplak sokakta dolaşmasına izin vermezken, siz kimliğinizde islam yazdığı halde her türlü çıplaklığı, uygunsuz kadın erkek ilişkilerini meşru gördünüz.
Ama yine en çok bizim içimiz yanıyor. Topluma, gençlere biz üzülüyor, biz dualar ediyoruz.
Yavrularımız Rablerini tanısınlar diye,
helali, haramı bilsinler diye,
toplum ellerinden, dillerinden, bellerinden emin olsun diye canhıraş çalışıyoruz.
Biz; Bir çiçek solduktan sonra ağlamayı beklemiyor, solmadan evvel sulamayı tercih ediyoruz...
Çünkü biz müslümanız!
neye helal. ne diyorsunuz sizHelal kardesime
Sonuna kadar katiliyorum.
ee işte bu kafayı savunup helal olsun diyenler varken ,evet 5 seneyede kalmaz3 5 sene sonrasını düşünemiyorum
Offf haklısın bunları düşündükçe deli oluyorum 3-5 yıl yatırıp bu pisliklerin güvenliklerini sağlıyorlar dışarıda başlarına bi iş gelmesin diye sonra da olay unutuluhca salıyorlar gibi düşünüyorum zaman zaman saçma gelecek belki ama bazen böyle düşünüyorumBu ülkede ağırlaşmış müebbet yatan bir kişi varmıdır ki cincik?
Önemli bir seçim olur af çıkartırlar,yasalardaki açıklardan faydalandırılırlar,13 yıl bile yatmadan çıkarlar dışarı.
Serpil öğretmeni hatırlarsınız hepiniz, annesinin yanından kaçırılıp tecavüz edilip öldürülen zavallı yavrucak.Katilleri 75 yıl almıştı hatırladığım kadarıyla.Ve 3 üde 7 yıl sonra çıktı hapisten
Işte adalet sistemimiz.
arkadaşlar alıntılamış ama ben de alıntılamak istedim ki bildirimlerde gözünüzden kaçmasın.Helal kardesime
Sonuna kadar katiliyorum.
Şu yemek bloğu olandan bahsediyosunuz bırakın onu yaaa. yemekleri bile birebir tutmuyor zahirrr..aslen yemek bloğu sahibi olan, fakat söylemleriyle kendisine bunun çok ötesinde bir misyon edinen bir bayan. aynı tarikat gibi müritleri falan var çok ilginç gerçekten. kadınların çalışmasının günah olduğunu, evde oturup soğan kaynatırlarsa tek maaşın yeteceğini falan söyleyip kendisi bloğunun ve facebook sayfasının her yerine reklam alır, internet üzerinden satış yapabilmek adına merdiven altı ürünleri ilaç niyetine satar. müritleri de evde soğan kavurup mutlu olmaya çalışır. eleştiriyi kesinlikle kaldıramaz, kendisini eleştirenlerin profillerine göz atıp başı açıksa aşağılık görür. müslümanlık çarşaf giyip namaz kılmaktan ibarettir, gerisini hikaye görür. yalan yanlış tarihi bilgiler vermeyi kendine görev bilmiştir, çünkü serde atatürk düşmanlığı vardır, bu yüzden ne yapsam mubah diye düşünür falan filan. ama hakkını yemeyelim tarifleri -bir kısmı arak da olsa- sağlamdır, güvenerek yapabilirsiniz.
özgecan aslan cinayeti ile ilgili facebook sayfasında yayınladığı yazısında bir tek "oh olsun" dememiş. çünkü kendisi de bu cinayeti işleyen adamlar gibi eğer bir genç kız dışarıda yalnız ise, hatta bir de tesettürlü değil ise başına gelenleri hak ettiği görüşünde. konuyu mini etek ve dekolteye getirerek kendinden iyice nefret etmemi sağladı. yazdıkların karşıt görüş bildirenlere algısı düşük ve aciz kişiler deme cesaretine hayran kaldım. gerçi cahil cesur olur.
bir kadın başka bir kadına uygulanan şiddeti makul görüp, cinayeti savunuyorsa bu zihniyetteki erkeklerden ne beklemeli?
sen sadece yemek yap cahide. sponsorlardan gelen hediyelerinle mutlu mesut yaşayıp, reklam gelirlerini cebe indirirken senin gibi olmayan kadınları kına.
çünkü bir tek doğru yolda olan sensin. en müslüman kadın da sensin.
mutlu oldun mu?
ekşiden
buda iyiydi:)Şu yemek bloğu olandan bahsediyosunuz bırakın onu yaaa. yemekleri bile birebir tutmuyor zahirrr..
hayattaki tek başarısı pilavın dibini tutturmamak olan biri için bence fazla iddialı açıklamalar yapıyor. ama yorum hoştuŞu yemek bloğu olandan bahsediyosunuz bırakın onu yaaa. yemekleri bile birebir tutmuyor zahirrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?