• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Benimde şu şok aletlere ve göz spreylerine yanında taşayanlarında tehlikede olduğunu varsayıyorum ,eğer ki bunu taşıyorsan günün birinde bunu kullanacaksın sanki gizli bir güç üstüne bu belayı salıyor aynı evdeki silah gibi , bu evdeki silahlarda nedense hep masumların eline geçiyor hayal dahi edemediğin vakalar oluyor

Özgecan kendini korumaya çalışırken bu pisliğin yüzünü tırmalamış, adam kızın ellerinde DNA örnekleri kalmasın diye ellerini ... biliyorsunuz işte. Aslında polisiye vs... filmleri bu manyaklara yapacakları konusunda fikir veriyor. Yoksa nereden bilecek bu hayvan DNA' yı bilmem neyi...

Kimse alamaz o cihazı. Kendimizi koruyamayacağız mı ?
Yok o yasak
Yok bu yasak
Yok şu yasak diye diye katlediliyoruz, mahvoluyoruz. Gerekirse delici, kesici aletler taşırım hapishaneye gireceğimi bile bile.
Lütfen güzel araştırmalarınız sonucunda beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü bu korkuyu yaşamış insanım. Benim elimde ne şok cihazı ne de biber gazı vardı.

Valla istediğii kadar yasak olsun benim de umrumda değil.

Bilgilendireceğim ben hepinizi, yasal olmaması umrumda değil.
Şimdi özgenin elinde olsaydı belli de yaşıyor olurdu diye geçiriyorum içimden.
İçim paramparça zaten umrumda değil bana zarar vermeyene kalkanı izlemek zorunda ona teslim olmak zorunda değilim.

Benimde şu şok aletlere ve göz spreylerine yanında taşayanlarında tehlikede olduğunu varsayıyorum ,eğer ki bunu taşıyorsan günün birinde bunu kullanacaksın sanki gizli bir güç üstüne bu belayı salıyor aynı evdeki silah gibi , bu evdeki silahlarda nedense hep masumların eline geçiyor hayal dahi edemediğin vakalar oluyor
En azından tecavüz edilip bıçaklanıp yakma vakaları minimuma iner.
Keşke olsa da silah alsam taşısam belimde, bir kadına böyle kotulugu edeni gorduğumde alnından vursam.
Hiç acımam hayatımın geri kalanına, hiç acımam o adiye.

Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. Dünyanın her yerinde böyle manyaklar var. Adam hasta, deli. Böyle adamların yaşamaması lazım.
Ben de bunu diyecektim. Şimdi ucuz milliyetçilik yapmak gibi olmasın ama böyle olaylar Türkiyeye has değil, her yerde yaşanıyor. Ama tabi ateş düştüğü yeri yakar hesabı biz başımıza geleni duyup biliyoruz. Neyse tabi bizi en başta kendi ülkemiz ilgilendirir.

Şok cihazını aLmamız yasak mı yaniii şimdii kızlar ...?
Yani onu yanımızda taşıdığımızı gördüklerinde sorun olabilirmiş.
Ama görüyoruz olayları, neler olduğunu görüyoruz.
Biz çıkıp komisere bu tecavüzcüler bu adiler bu hayvanlar sokakta dolaşırken kuzu gibi korka korka mı yuruyelim yanlarında dersek, o komiserin veya polisin bize işlem uygulayacağını zannetmiyorum.
Ha uyguladı diyelim amenna razıyım..

Ben en çok da erkeklerin tavrına kızıyorum.
Ya biz bunları görüp de nasıl çekingen davranmayız, nasıl kendimizi korumaya almayız.
Sonra kezban, gerikafalı falan diyorlar bize bir de.

Ben tek başıma otobüsteyken hep tedirgin olurum.
Paranoyaklık değilmiş demek ki.

http://www.sonhaber.tv/haber/569/Oz...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Suphi A., Özgecan’ı öldürdükten sonra cesediyle birlikte Tarsus’a dönüp babası Necmettin A. ve arkadaşı Fatih G.’den yardım istedi. İşte o yardım istenilen Fatih G.nin facebookta paylaştığı fotoğraf atına yazdığı "Hatıralar ve Yaşananlar #yusuf #gölgeli — fatma gülün suçu ne ? izliyor" cümle akıllarda soru işareti bıraktı.

Aslında hersey bos. Şu an üzüldüğümüz bize kalacak. ve bu da diğer olaylar gibi unutulup gidecek...
Bu sapıklar da ismen değişerek ruh hastası eylemlerine devam edecek.
Olan annelere babalara ve bu masum insanlara olacak. Giden gittiği ile çeken çektiği ile kalacak. Allah bunları yok etsin.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bindiği minibüste tecavüze kalkışılıp bıçaklanarak öldürüldükten sonra, cesedi ormanlık alanda yakılan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlılarını avukatlar savunmama kararı aldı.

Konuyla ilgili, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, yazılı açıklama yaptı. Özgecan Aslan’a tüm sevenlerine başsağlıgı dileyen Antman, 'Vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın katil zanlıları yakalanmış olup, şuan soruşturma devam etmektedir.

Yargılama sürecinde sonuna kadar ailenin yanında olacağız ve bu davaya müdahil olup, sanıkların en ağır cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Mersin’den hiçbir avukat bu canileri savunmak istememektedir.

Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK) müdafiliğinden görev gelmesi halinde avukat arkadaşlarımız bunu kabul etmeyeceklerdir. Herkesin savunma hakkı bulunduğu düşünülse dahi biz canileri savunmak istemiyoruz' dedi.

K: Aktifhaber

Ezgi 20150214_232204.jpg

Özgecan kendini korumaya çalışırken bu pisliğin yüzünü tırmalamış, adam kızın ellerinde DNA örnekleri kalmasın diye ellerini ... biliyorsunuz işte. Aslında polisiye vs... filmleri bu manyaklara yapacakları konusunda fikir veriyor. Yoksa nereden bilecek bu hayvan DNA' yı bilmem neyi...

Ben de buraları hic anlamam.. Kızı otobüse bindir indirme gaz sıkınca da saldır. E bırak be adam iste... sen saniyor musun bu kizi kesip yakip bicince yakalanmayacagini hani bu ego bu zeka nereden ben hic anlamadim baştan beri...

Zanlılardan biri.Denilene göre Özgecan bu şerefsizlerin niyetini önceden farketmiş ve biber gazı sıkmış.tırnaklamış yüzlerini ama gücü yetememiş iste.Gece yastığa kafamı koyunca aklıma yüz tane şey geldi,kafamda bir sürü kurtulma senaryosu çizdim,ailelerini düşünemiyorum bile.Zanlıları linç edeceklermiş dr jandarma korumuş videoları var.Cenaze videosuny ise sadece birkez izleyebildim babasından çok etkilendim ağlattı beni,tabutu da kadınlar taşımış..

IMG_20150214_232633.JPG

Bu arada sabahtan beri birbirine ve diğer partilere gönderme yapan,bu vahşeti parti savaşına döndürmek isteyenleri görüyorum.Bir de show yapmaya çalışanlar var mesela Aylin Nazlıakanın danslı değişik protestosu.Cenazede siyasi slogan atanlar da var ki neyseki yakınlardan biri 'Burası şov yeri değil!' diye susturdu o kadını.Bu olay ne Akp,chp,mhp ne de ülkücülerle alakalı.Bu insanlık dışı vahşet üzerinden siyaset yapmaya çalışanları ve aylin nazlıaka gibi sözde marjinal şovmenleri kınayacağım,desteklediğim partiden olsa bile.Hepsine yazıklar olsun.

Ben de buraları hic anlamam.. Kızı otobüse bindir indirme gaz sıkınca da saldır. E bırak be adam iste... sen saniyor musun bu kizi kesip yakip bicince yakalanmayacagini hani bu ego bu zeka nereden ben hic anlamadim baştan beri...
Kardeşim adam sağlıklı değil. Allah bilir evde karısı bunu adamdan bile saymıyordur. Böylelikle erkekliğini kanıtlamış oldu işte. Lanet olsun ya...

Kardeşim adam sağlıklı değil. Allah bilir evde karısı bunu adamdan bile saymıyordur. Böylelikle erkekliğini kanıtlamış oldu işte. Lanet olsun ya...

Benim bir başka takıldığım nokta da bu manyakları işe alan alan firma(TOK sanırım).O firma kapatılmalı,içlerinden birisinin emekli bir kadının parasını çalmaktan sabıkası var ki facete yine cinayeti işleyen diğer kişiyle bunun geyiğini yapmış..Göz göre göre belayı çağırıyorlar.

Canım ne kadar duyarlı olduğunu biliyorum arkadaşım benim...
canım benım boyle bı konuda duyarlı olmamak mumkunmu ınan cok uzuldum neler yaşadı nasıl acı cektı aılesın neler yaşıyor yuregımde hıssettım butun acıyı ıcım paramparça oldu turkıyede adelet yok yazık hemde çok yazık

Doğru söylüyorsun... hastaneden cikarken saldiranlara tepki gosteriyor....sinirleniyor ustune ustluk hadsiz... İşkencelerin en büyüğünü hak ediyorken itelenmeye sinirleniyor

Son düzenleme:
Back
X