Tebriklerrrrrrrrrrrrr tugba20

ohh ohh ohhhhh bu ne be bize mi gareziniz vardı kız nana bunlar kesin szöleşti bak sana söyleyim

aşağıda bir sürü kiş i var ama topiksahibi yok bi

sen nanacım bi daha ne zman yaptırcan tahlil
yarın artık şunu yaptırsan ha tatlım

ya doktorumu aradımm.. cepten taciz ettimmm:):):):) dün konuştum ya bana şimdi gelirsen anlamı yok degeri çok düşük logaritmik artıyor hesapladı falan bayramdan sonraki c.tesi gel dedi 26 sında gidicem ...

kızlar benim de akıntım arttı bikaç gündür. yattıgım yerde göbek çevremde pıt pıt bişiler hissediyorum. bakalım nolcek :nazar:
son 9 gün...

cosmoooo foreverr tubişşşşş nerdesiniizzz ninikimmm çağrıyorr gelinnnnnnnnnnnnnnnn

ya doktorumu aradımm.. cepten taciz ettimmm:):):):) dün konuştum ya bana şimdi gelirsen anlamı yok degeri çok düşük logaritmik artıyor hesapladı falan bayramdan sonraki c.tesi gel dedi 26 sında gidicem ...

hadi bakam hayırlısı nanacım bayram da nasıl gecer şimdi heyecandan kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de akıntım arttı bikaç gündür. yattıgım yerde göbek çevremde pıt pıt bişiler hissediyorum. bakalım nolcek :nazar:
son 9 gün...

yaa tubişşş bazılarında akıntıı çok oluyorrr kimbilirrrbelki 4. bebişim gelicek topimizee

kızlarrrr yaa bebişler doğarken gelelim ziyaretee görelimmmm olurmuuu

yaa tubişşş bazılarında akıntıı çok oluyorrr kimbilirrrbelki 4. bebişim gelicek topimizee

kızlarrrr yaa bebişler doğarken gelelim ziyaretee görelimmmm olurmuuu

tatlım benim 3 hamileliğimde de akıntı oluyordu.
bazen az bazen çok ama oluyordu yani :)

evet ziyaret edelim birbirimizi. ne hoş olur kaydirigubbakcemile5

saçmalama yaa
gerek yk nana o kadar beklemene
adet günün neydi senin en azından cuma yapsan çıkar ya

tatlım benim 3 hamileliğimde de akıntı oluyordu.
bazen az bazen çok ama oluyordu yani :)

evet ziyaret edelim birbirimizi. ne hoş olur kaydirigubbakcemile5

evett tubişşşşş nolurr organize et şu iş her bebe olana gidelim bana denilen her hamişin doğumunda hastanese teyzesinin çiçe önce sonrada teyzesi gelicekk

ayy bu ferhunde ne bela bir kadın be

sorma yaaa...
eşim tv başında, basıyo küfürü basıyo küfürü :roflol:
ben burdan bagırıyorum terbiyesiiizzzz suuussss die.
o da dio, napim pisliğin önde gideni dio kaydirigubbakcemile3

karakter olarak istedini eline alan hayata karşı güçlü bir bayannn ... ilişkileri kötüü asıl şevketten sonra biriyle çıktı yaa boynuzu taktıı onla evlenseydiii 1 numaralı adamım olurdu

X