kızlar ben bu arada belirtilerimi gün gün yazmaya devam edim...
bu benim tahmin ettiğim ... ilişkiden 1-2 gün sonra alt karnım ufktan şişip bay bir hareketlenme var çalışma vardı sanki(öyleki hani ağrılı regli oldumuzda hani sökülürken içimiz bi garip hareketli olur yaa öyle ama benim 2-3 hafta vardı reglime gibi)
tabi kaç haftalık oldumu öğrenim bu yukarıda yazdığım kısım geçerlimi geçersizmi söylerimm...
ama kesinlikle
hani size bebek yoksa ben kötü üşüttüm demiştim o zamanlar dırr
gene öncelikle geçen 2 haftadır böbreklerim ağrıyor midem şişyord uu biliyonuz bunu bu arada idrar testi tek çizgiydi... bide kızlar akıntım kokuluyduu günlük ped kullanmama rağmen aşırı değil ama 3 gün kadaa böyleydi bu iki haftada...gögüslerim şişmeye başladı ama böbreklerime doğru ağrı bitmişti...
regli günüm 13ü 12 si itibari ile kasıklarım hafif hafif sızladı böbrek ağrım yok
dünden berri kasıklarıma doğru sürekli bir sızı eğitim veriyom ya 2 gündür aya kalkıp ekranı göstermek için eğildiğimde bile kasıklarımdaki sızıyı .(çalışmayı)hissedebiliyorum hızlı hareketlerde hissediyorummm..
bugün gögüslerim iyice şişti patlıycaklar yakında sanki :) kasıklardaki sızı hala ayını ama bi çalışma var hala ve kızlar yanlış hatırlamıyorsam 9 u gibi ben gene idrar testi yapmıştım gene tek çizgiydi....