Teamcoco'nun çeyizleri:)

Maşallah diyorum
Daha öğrencilik yıllarında neler neler almışsın canım. İnşallah her şey gönlünüzce olsun

Sağol canım yaz devresi hele para başka bir yere gitmeyince alabildim. Erkek arkadaşım da çalışınca alabildik Allah'ıma şükür:)

Canım maşallah neler neler almışsın çok da iyi yapmışsın yoksa evlilik yaklaştıkça ufak tefek şeylerle uğraşamıyor insan. Hepsi de birbirinden zevkli güzel. Eline para geçtikçe al bir şeyler. Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim

Çok sağol canım. Öyle düşündük biz de alalım dursun dedik. Son zamanlar kpss, o, bu derken belki istediklerim kalacak diye. Amin inşallah hepimize.

Canim senin aldiklarinda cok tatliymis cok begendim
tek tek baktim huzurla kulan ins.

çok beğendim aldıklarını inş güzel günlerde mutlulukla huzurla kullanırsın Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

Canım çok hoş aldıklarına bayıldım açıkcası
Seninde 3 yılın varmış ama epey birşey almışsın ben daha başlamadım sayılır çeyize :26::26:
Bende mi başlasam ne dersin özendim şimdi

Çok teşekkür ederim canım
Ben bir başladım durduramadım kendimi. Yaz devresi de araya girince baya şey aldım. Yavaş yavaş büyüklere geçicem zaman yaklaştıkça. Bence başla. Son zaman telaştan istediklerine rahat rahat bakamazsın veya bir sürü masraf birden yüklenir sorun olur:)

benim gözüme biraz küçük gelmişti :) çünkü bnm küçük borcamlarım var büyüklerinden almam lazım :26:

Tanşasta vardı bir ara bir büyük bir küçük hem fiyatı da çok uygundu canım. Annem kendine almıştı. Bu yuvarlak olanın büyüğüyle vardı. Benim hiç yoktu o yüzden almış annem :)

herşeyin çok güzel canım...güzel günlerde kullanırsın inşallahbenimde 2.5 3 yılgibi görünüyor evlilik süresi bende ufaktan ala ala bir baktım neredeyse bitmiş yani çok tatlı oluyor insanın kendi evini düşünerek alışveriş yapması...

Ufaklarını neredeyse halletmişsin.Asıl dananın kuyruğu büyüklerde kopuyor.Taksitleri öde öde bitmiyor valla Allh kolaylık versin canım..Özellikle nevresimlerin çok hoşuma gitti.cıvıl cıvıl hepsi çok hoş

Çook teşekkür ederim canım. Aynen hayal kurması bile güzel alırken :)
Zaten dananın kuyruğunun kopacağını bildiğimden arada küçükler kaynamasın diye ilk bunları aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…