Teamcoco'nun çeyizleri:)

3 yıl sonunda ınsallah evlenıp mutlu olursunuzz.benımde oyle bı hayalım hatta hayalımızvardı olmadıı..ınsallah sız olursunuz..

mutlu günlerde kullanmak nasip olur inşallah =))) hiçde azımsanmayacak gibi iyi bir başlangıç bence

Çeyiz alırken erken aldım diye bir şey yok alabildiğini al kenara at bişey olmaz aldıklarında çok güzel canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

Çeyiz alırken erken aldım diye bir şey yok alabildiğini al kenara at bişey olmaz aldıklarında çok güzel canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

Haklısın valla biz de alıyoruz alabildiklerimizi. Amin canım çok sağol.

English home masa örtüm, önlüğüm, damacana örtüm ve poşetliğim. Devamını da bulursam alıcam.

İkeadan aldığımız ıvır zıvırlar

Nihaleler ve sprey yağlık

Eklentiler

• $SAM_2718.webp
    25 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Maşallah canım herşeyin çok güzel çok beğendim.

bu detarjan kabını nereden buldun? :)
Bende arıyorumda bir türlü denk gelemedim...
Tavsiye edeceğin bir yer varsa, belki oraya bakmamışımdır. Şimdiden teşekkürler.

hepsi birbirinden güzel. güzel günlerde kullan inşallah

canım istanbul da yaşıyorsan tedi mağazaları var belki bilirsin orada satılıyor.

Ben adana'dan aldım tatlım ama tchiboda bir benzeri var fiyatı biraz daha pahalı. Ben 8 liraya almıştım. Geçen gün beşiktaşta gördüm aynısını eğer istanbuldaysan.

Teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…