Teamcoco'nun çeyizleri:)

çok tatlı ve şirin bir çeyiz bayıldım neden daha önce görmemişim ki herşeyi güle güle kullan canım

birlikte aldığınız için hepsi çok güzel ,cıvıl cıvıl..güle güle kullanrsnz umarm

Evet canım markafoniden aldım. Biev. Ben bunu essede de görmüştüm öyle hatırlıyorum. 30 cm bu bir tane aldım ben de büyük diye.

Hımm bir tane yetmez diye düşündüm ben iki tane alacaktım.İki kişi pizza yese ayrı ayrı koyulur sonuçta :) Sadece bunu mu aldın kod kampanyasından faydalanmadın mı?

Hımm bir tane yetmez diye düşündüm ben iki tane alacaktım.İki kişi pizza yese ayrı ayrı koyulur sonuçta :) Sadece bunu mu aldın kod kampanyasından faydalanmadın mı?

Ben bi tane yaparım parça parça tabaklarımıza alırız yeriz diye düşündüm :)) Sadece bunu aldım kampanya kullanmadım hiç canım.

Ben bi tane yaparım parça parça tabaklarımıza alırız yeriz diye düşündüm :)) Sadece bunu aldım kampanya kullanmadım hiç canım.

Keşke kullansaydın canım 50 tl lik alışveriş yapıp 25 tl ödeyecektin.Aslında dediğin de mantıklı 1 tane de alınabilir

Keşke kullansaydın canım 50 tl lik alışveriş yapıp 25 tl ödeyecektin.Aslında dediğin de mantıklı 1 tane de alınabilir

Valla o çeki nereden alacağız bilmiyordum bilsem öyle yapardım. Sağlık olsun artık. Ama belki başka şeyler alırım canım biliyorsan söyleyebilir misin? Ben hiç düşünmeden 1 tane almıştım bu arada.

Maşallah diyorum
Daha öğrencilik yıllarında neler neler almışsın canım. İnşallah her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…