- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
yaa canım ne kadar tatlı şeler yazmışsın öyle yaaa:1hug:ayyyyyyyyyy tatlım nikahındaki resimlerinden tanıyorum seni
cok farklısın nikahından tut gelinliğine dugunune ve fotolarına kadar cok farklı ve ayrıcalıklısın supersin yaaaaa
yani bir nikahın ve dugunun tadı anca bu kadar eze eze sindire sizdire cıkarılır ve sen bunu yapıyosun ....
gelinligin cok hoş yaaa ....
bu fikirleri hep kendinmi barındırıyorsun yoksa varmı yardım aldıgın birileri :)))
bayıldım allah mesut edsin canım benim bir omur boyu mutluluklar....
a.s.
peri masalı gibi özge :asigim:
gelinliğine hayran kaldım
muhteşem olmuş :asigim:
1 yastıkda kocayın emi
böcükümmm :1hug: yaaa iştee orjinal kızda evlendi :teytey: şimdi sıra sende balımŞenizorjınal kızımızdan orjınal resımler
hersey süper gorunuyoo
yağmurda yağmadı zemuszemus cok harıka olmuşsun
resımlerın hepsı cok guzel
mutluluklar cnm benım mutluluklarrrrrrr
amin canımÇook güzel resimlerr... Siyah beyaz resim müthiş... Çook güzel olmuşsun allah bir ömür boyu ayırmasın sizi...
BurcİŞŞŞ ya bukadr guzel dugunresmı gormedım ben
trenyolundakı sıyah beyaz ılk poz favorım aslında hepsİ cok cok guzeller yaaa
ne denİrkİ bılmem koca bİr maŞallah donup tekrar bakacagım
evet doğru tabir bu o lmalı kaydirigubbakcemile5Ayyy çok güzel:asigim:
Karı koca sanırım kanınız deli akıyor. hem arada bi foto gördüm sanki muzır neşriyat:kedi:
bakarken keyif aldıysan ne mutlu tatlişim :1hug:süperr süperr süperrrrrrrrrr
maşallahhh.O kadar güzel düşünülmüşki herşey çok tatlı görünüyorsunuz.
Fotoğraf çekimlerine ayrı bi bittim zaten.Çok güzel,çok doğal pozlar.Çekenin eline sağlık.Mekan zaten süper..Gelin almada atılan balonları hemen benim hafızaya kaydettim.İlerde bigün lazım olabülüüüü:)))
Ağzınızın tadı bozulmasın inşallah cnm.Bir ömür boyu mutluluklar...
ayy işte yorum beklediğim önemli şhsiyetlerden biri daha :kedi:bayıldım...bayıldım...bayıldım...
nasıl güzelsin.gelinliğin nasıl şahane.nasıl yakışmışsınız
bi ömür mutlu ol.çok öpüyorum seni
ay hemen gittim baktım hangi foto o diye :roflol:Elinle sacınla oynadıgın resımde cok guzel yaaa
Konuyu Toplam 29 Kullanıcı okuyor. (29 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
policeinci, as!&güz£l, aybuer, baberko, blueangel1771, burcuözge, cinsilatif, densem, details, eccu, eftalyaa, ela nil, esmy, gamzelim75, grandevalse, GulPembe, herseyguzelolacak, kraliche, kuzum, ladybirddaisy, Makber, mavisim21, ozlempau, papatya16, PASAKLI, p_nr, shekerr_34, VAZGECILMEZIM, __ROUGE__
wawww herkezde burcuözgenin resimlerini dört gözle bekliyormuşş beklediğimize deymiş bayıldum
canım pınarım teşekkürler balımm Şenizcanım burcum herşey çok güzel olmuş
orjınal burcum bır omur mutluluklar dılıyorummm
demek herkes siyah beyaza vuruldu :1rolleyes: gerçekten o sanki bir kartpostaldan alın mış gibi bende inanamıyorum onların biz olduğumuza :roflol:çokk güzell resimler ya çok doğal ...tren yolunda olan resimlere hayran kaldım özellikle siyah beyaz olana kartpostal gibi...mutluluklar dilerim.
yerim ben sen n yorumlarını yaaa:1hug:Allahım...
o saçlar o gelinlik o güzellik..
Allahım nazarlardan korusun sizleri
burcucum maşallah hepsi birbirinden güzel
en çokta saşını beğendim..
resimlere gelince öüştüğünüz resim :asigim:
sonraaa tren yolundaki resimler
sonra bideeee köpeklerle olanlar en güzelleriydi
diğerleride harika ama onlara bayıldım ben :asigim:
Allahım inş bigün o küçük köpüşlerin yerine mini mini bebişleri nasip eder :asigim:
amin canım :Saruboceq: çok teşekkür ederim Şeniz
Allah bi ömür boyu bu güzel yüzü hep güldürsün
abartma kızzz:roflol::roflol: sen lazım olduğunda sor ben söylerim sana :roflol::roflol:canım ya balon fıkrı gıbı ınce detayları paylasacagın bı topık yapalım burcudan orjınel fıkırler baslıgıyla :):):)
ölürüm ben arkişidime Şenizkızlar nazar boncukları unutmayalım
yine mükemmellllllllllll....
bisikletli maceranızda dün gibi aklımda :))
müthiş ve ''farklısınız '':)
mutluluk yakanı bırakmasın hiç...sevgiler...
çok teşekkür ederim a.s.muhtesem resimler caniM! ! daima mutlu olun insallahhhhhh **41 kere masallah**
yaa bitaneciğimm ne güzel şeyler yzmışsın yaaa :1hug:ayy duygulandırdın beni yaaa:sinifsinif:Burcuuuuuummm ne kadar zarif ne kadar hoş gözüküosun.
dönüp dönüp tekrar baktım resimlere
Eşinle o kadar yakışmışsınızkiii . herşeyinle mükemmel olmuşsun. .
Saçın makyajın gelinliğinnn süüüpppeerr ötesi yemn ederimm . .
Verdiğiniz pozlar harika .tam sizlikkk. .
köpekcikleriniz çok tatlııı . .
Rabbim bi ömür boyu aşkını mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsn inşallah . .
Dilerim aşkınız ömrünüzn sonuna kadar bu heyecanla sürüp gider. .
bakarken okadar duygulandımkii. gözlerinin o ışıltısı yüreğimi ısıttıı . arkadaşlarımn mutlu olması gönlümü bi hoş ediyor :asigim:
yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın mutluluklar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?