te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

Burcuummm forumda bana en yakın gelen arkadaşlarımdan birisi, kalbi pırıl pırıl olan, orjinal fikirlerin ismi,

Fotograflarınıza bayıldım, herşey kusursuz görünüyor, gelinliğin sıradışı sana çok yakışmış saçın makyajın, yüzündeki ifade herşey harika,

Allah uzun yıllar sürecek birliktelik versin size, torun torba görmenizi nasip etsin Burcum, son olarak seni ve Serhat enişteyi tebrik ediyorum, bir ömür boyu mutluluklarr a.s.

canımmm sana bütün samimiyetimle yürekten sölüyorummm hayatımda gördüğümm en güzel gelin ve damat ve resi,mler allahım sizleri ayırmasın bir ömür boyu harika resimler çok doğal harika benim arkadaşlarımda böyle doğa ortamında resim çektirdiler ama seninkiler kadar doğal ve güzel resimler ve çift görmedim tekrar tebrikler...Şeniz:1hug:a.s.

yaa canım ne kadar tatlı şeler yazmışsın öyle yaaa:1hug:
okurken duygulandım vallahi Şeniz
gerçekten herşey gönlümüze göre oldu allah herkese böyle nasip etsin.. :Saruboceq:
akıl aldığım kimse yok. sadece çok uyumlu tüm çılgınlıklarımı çocukluklarımı destekleyen benden daha çılgın bir kocişim var. Asla hiç bir şey kursağımda hevesimde kalmadı... :asigim: kafa kafaya verince cici şeyler çıktı işte. ve elbette en çnemlisi ailelerimiz bizi çok iyi tanıyordu. kısıtlamadı millet ne der falan diea.s
peri masalı gibi özge :asigim:
gelinliğine hayran kaldım
muhteşem olmuş :asigim:
1 yastıkda kocayın emi

canım dıptısımm :1hug: gelinliğimin beğenilmeyeceğini düşünüyordum biliyormusun :kedi: herkesinkinden farklı ya opuyorumnanaktan şimdi beğenilince çok seviniyorum :sm_cool:
orjınal kızımızdan orjınal resımler
hersey süper gorunuyoo
yağmurda yağmadı zemuszemus cok harıka olmuşsun
resımlerın hepsı cok guzel
mutluluklar cnm benım mutluluklarrrrrrr
böcükümmm :1hug: yaaa iştee orjinal kızda evlendi :teytey: şimdi sıra sende balımŞeniz

Çook güzel resimlerr... Siyah beyaz resim müthiş... Çook güzel olmuşsun allah bir ömür boyu ayırmasın sizi...
amin canım allahım kimsenin mutluluğuna gölge düşürmesin. mutluluk arayana damla damla değil yağmur gibi versin :Saruboceq::1hug:
BurcİŞŞŞ ya bukadr guzel dugunresmı gormedım ben
trenyolundakı sıyah beyaz ılk poz favorım aslında hepsİ cok cok guzeller yaaa
ne denİrkİ bılmem koca bİr maŞallah donup tekrar bakacagım

Kuzuşum benim :1hug: birlikte neler neler paylaştık şu fotolara bakana kadar dymi :1hug:
canım beğenmene çokk sevindim. biliyormusun daha bir sürü var alel acele en beğendiklerimi ekledim... yaklaşık 200 tane foto var... heycandan neler ekledim ben bile bilmiyorum hgızlı hızlı. birde söz vermiştim ya bu gün ekliycem die:1hug:

aylaca günlerce gün saydığımız arkadaşlarımızın böle dört gözle fotolarını beklemek,güzel haberlerine ulaşmak çok farklı bir duygu.
o kadar çok şey paylaşıyoruz ki,hepsi sanki okunmuş bir kitabın son bölümü gibi..
ben nette araştırma yaparken rastgeldiğim fotoğrafçı arkadşın facebookta resimlerine bakarken fotoğrafçının yorumlaında senin ve eşinin ismini görünce tamam dedim geliyor pazartesi süper resimler:)
burcumm..
Rabbim nazarlardan saklasın ve en önemlisi mutluluğunu hiç bozmasın inş.
darısı tüm sevdalıların,tüm güzel kızların ve hepimizin başına...
tekrar tebrik ederim canım...

beklediğimize deydi gerçekten çok güzeller çokkkkk bende en çok siyah beyaz raylarda olan pozunuzu begendimmmm gülen yüzünüz hiç solmasın burcucum :asigim:

burcumm yaa tren yolundakı resımlerı cok sevdım ve köpeklı resımlerı harıka
ayy bıde operkenn
kısaca hepsı süper cnm arkdasım
balonlar ucurulurken kımse camdan bakmıyo bızım burda olsa ohoo:roflol:
artık ceyıs almazsın senn bıttı nasılsa:sinifsinif:
darısı basıma ınş
cok cok guzelsın prenses
cok zarifsın

fotograflar mükemmelötesi......
herşey bi yana senin hayat enerjine bayiliyorum burcu ben yaaaa :asigim:
Rabbim hep böyle güldürsün yüzünü :asigim:

bütün pozlarınız çok güzel ama ben en çok tren yolundaki siyah beyaz resmi beğendim

Allah mesud etsina.s.

Ayyy çok güzel:asigim:

Karı koca sanırım kanınız deli akıyor. hem arada bi foto gördüm sanki muzır neşriyat:kedi:
evet doğru tabir bu o lmalı kaydirigubbakcemile5
evet yaparız öyle muzırlıklar

bakarken keyif aldıysan ne mutlu tatlişim :1hug:
tabi yaz kenara fikirleri lazım olur canıikokaydirigubbakcemile5

bayıldım...bayıldım...bayıldım...
nasıl güzelsin.gelinliğin nasıl şahane.nasıl yakışmışsınız
bi ömür mutlu ol.çok öpüyorum seni
ayy işte yorum beklediğim önemli şhsiyetlerden biri daha :kedi:
çok çok çok teşekkür ederim canımm tatlı yorumun için Şeniz

Elinle sacınla oynadıgın resımde cok guzel yaaa
ay hemen gittim baktım hangi foto o diye :roflol:

:roflol: 2 senedir evleneceğimiz günü sayıyoruz millet ezberledi tabi :roflol::roflol:

süper süper süper 41.kere maşallah çok güzel çıkmışsınız ya işte budur...
çılgın romantik ben çok begendim tatlım....
gelinliğinde sade ve şık tarz....
mutluluklar dileirm güzelim..her zaman böyle çılgın ol...
opuyorumnanaktan

canım burcum herşey çok güzel olmuş
orjınal burcum bır omur mutluluklar dılıyorummm
canım pınarım teşekkürler balımm Şeniz
çokk güzell resimler ya çok doğal ...tren yolunda olan resimlere hayran kaldım özellikle siyah beyaz olana kartpostal gibi...mutluluklar dilerim.
demek herkes siyah beyaza vuruldu :1rolleyes: gerçekten o sanki bir kartpostaldan alın mış gibi bende inanamıyorum onların biz olduğumuza :roflol:
yerim ben sen n yorumlarını yaaa:1hug:
salıncakta sallanırkeni beğenmedin mi :teytey:

cadııııııııııııııı ne güzel olmuşsun sen öle:)kocaman bir ömür sağlık ve mutlulukla sizin olsun inşallah...

burcuşşş, gelinlik tam senden beklediğim gibi.
tahminlerim doğruymuş. sırt dekolten çok güzel olmuş.
saç rengin resimleri şugar duruyor, saçında güzel olmuş.
köpiklerlerede bayıldın minnacık nerden buldunuz onları.
öpücükten sonraki resimi çok beğendim.
duvağı düğün mekanındamı taktınız.
uzun bayağı oynarken zorluk çıkartmamıştır umarım.

veeee son. bütün hepsi bitti ve geçti işte. gelene kadar zaman çok gün gelince herşey bir anda olup bitiyor.
yağmur yağmamıiş haberleri eccudan almıştık.
hepimiz çok sevindik.

gülen yüzününz bir ömür boyu gülsün.
Mutluluklar burcuşum.

Allah mesut etsin herşeyiniz cok güzel olmuş dönüp dönüp baktım resimlere maşallah a.s. (darısı bana inşallah :)))) )

ben asıl düğünü merak ediyorum amatör resimelerde olur düğünden kareler koy bize burcu,
ayrıca şu balon işini cok tuttum bende yapmağı düşünüyorum sanırım sen evde cıkarken uçurtdular değil mi?

ayyyy maşallah

Allah bi ömür boyu bu güzel yüzü hep güldürsün
amin canım :Saruboceq: çok teşekkür ederim Şeniz

canım ya balon fıkrı gıbı ınce detayları paylasacagın bı topık yapalım burcudan orjınel fıkırler baslıgıyla :):):)
abartma kızzz:roflol::roflol: sen lazım olduğunda sor ben söylerim sana :roflol::roflol:

kızlar nazar boncukları unutmayalım
ölürüm ben arkişidime Şeniz

yine mükemmellllllllllll....
bisikletli maceranızda dün gibi aklımda :))
müthiş ve ''farklısınız '':)
mutluluk yakanı bırakmasın hiç...sevgiler...

:kedi: rouje canım çok teşekkür ederim. demekki beklentileri karşılayabilmişiz ne mutlu bize :1hug:nikah resimlerinden sonra sönük kalacak diye korkuyordum ama allahtan öyle olmadı :1hug:

muhtesem resimler caniM! ! daima mutlu olun insallahhhhhh **41 kere masallah**
çok teşekkür ederim a.s.

yaa bitaneciğimm ne güzel şeyler yzmışsın yaaa :1hug:ayy duygulandırdın beni yaaa:sinifsinif:

yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın mutluluklar cnm

amin canımmm :Saruboceq: mutluluk dileyen mutluluk bulsun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…