Tchibo ürünleri hakkında....

devamli aliyom.iki sene önce yemek takimi aldim hala kullaniyom.tchibo ürünleri cok iy i herkese tavsiye ederim

nette çabuk bitiyor nedense ben yakalayamıorum.
beğendiklerim hep bitmiş oluyor :)

ben de mağazasında çok şey almışımdır,hem enteresan hem de kaliteli ürünler.
fiyatları da abartı değil.
alıp da memnun kalmadığım şey olmadı şimdiye kadar.a.s

bende internet satışından bikini,plaj havlusu ve mor çiçekli terliklerden aldım dün elime ulaştı.
bikini altında bedenim kalmamıştı sadece üstünü aldım....
ilk defa denemeden bikini aldım ve gerçekten tam oldu....
ürünleri hem kaliteli hem uygun....
tavsiye ediyorum.....

Bende çok seviyorum ilk defa bir dergide ürün reklamını görmüştüm ilgimi çekti şimdi hemen hemen her hafta birşeyler alıyorum en son mayo aldım..ürünleri bence oldukça kaliteli

boykot edilen firmalar arasında olduğu için bir daha tchibodan birşey almayacağımı yazdığım mesaj neden silindi acaba ?????

hayatım tchibonun her ama her alanda mutlaka birşeylerini kullandım kullanıyorum kullanacağım..satın alıpta pişman olduğum hiç birşey olmadı bu güne kadar üstelik sürekli netten alışveriş yaparım çok güvenilir bir mağaza şiddetle tavsiye edilir...

Arkadaslar ben şimdiye kadar bısey almadım olumlu yorumlarınızdan sonra almaya karar vermıştım fakat boykot demızsınız hangı nedenle ben bılmıyorum acıklarmısınız ?

Arkadaslar ben şimdiye kadar bısey almadım olumlu yorumlarınızdan sonra almaya karar vermıştım fakat boykot demızsınız hangı nedenle ben bılmıyorum acıklarmısınız ?

İsrail boykot markalarının arasında yer alıyor...

Ama boykot listesinde hangi marka yok ki :sm_confused:

kızlar tchibonun sitesinde bir allık var hem allık hem far olarakkullanıyor mozaik rengi çok hoşuma gitti fakat aklımda bir soru işaret var nasıldır iyi midir diye... aranızda kullananlar var mı beni aydınlatınız...

bende kızıma penye üstlerden mutfağıma da renkli bıçaklardan almıştım.birde muhafaza kutusu memnunum açıkçası.Severek kullanıyorum .Her temasını takip ediyorum.Bir de gördüğüm kadarıyle almanyada bu mağazalar çok yaygın ve müşterisi bol.

öyle kılık kıyafeti çok kaliteli değildir, kahveleri özellikle de guatemala tam ağzıma layıktır, mumlar alırız kahveler alırız, çok nadir de beğendiğim kılık kıyafet tarzı oluyor ama dediğim gibi öyle fevkalade olmuyorlar

bende internet sitesinden bi çok ürün aldım genelinde memnun kaldım..sadece son aldığım süt çırpma makinası pek bi küçük bişeymişş :)) gerçi fiyatıda büyük değildi ama gereklide değilmiş :))

ben de buranın delisiyim yaa.. girip de bir şey almadığım çok azdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…