• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tchibo ürünleri hakkında....

redlight71

*AŞKIM ve ÇOCUKLARIM*
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
2.267
20
158
53
İstanbul
Arkadaşlar tchibo diye bir mağaza var ya her hafta değişik ürünler getiriyorlar.Çok ta güzel şeyler var.Alıp ta memnun olduğunuz yada olmadığınız ürünler oldu mu.Şimdiden teşekkürler..

Geçen sene bir kot almıştım kızıma 13 liraya, çok güzel, hala giyiyor, çıkarmıyor üstünden.

Geçen sene bir kot almıştım kızıma 13 liraya, çok güzel, hala giyiyor, çıkarmıyor üstünden.

Cevabın için teşekkürler kuzum,çok değişik ürünler getiriyorlar,ama tabi almadığım için kalitesini bilmiyordum şimden sonra daha alıcı gözle bakıyım..opuyorumnanaktan

Geçen yaz masaüstü vantilatör almıştık , pervaneli değilde silindir şeklinde çok şık bir ürün. Çok ama çok memnun kaldık. Hemen her yaz gelirmiş ve çok hızlı da bitermiş , öyle demişti satıcı.

Oğluma pantalon , eşime atkı eldiven bere almıştım onlarda gayet kaliteli çıktı.

En son sonbaharda valiz aldık , ondan da memnun kaldık. :)

Anlaşılan kaliteli ürünler satılıyor.Gelecek hafta anneler günü teması işlenmiş.Değişik şeyler var.

ben de aralıkta doğumum için pijama takımı almıştım. ve sabahlık. çok şıklar ve gerçekten kaliteli. bebek için de üst ve çorap almıştım. sık sık uğradığım bir yerdir. :)

bir cok ürün almisligim var Tchibo dan.getirdigi ürünler kaliteli.burada cok tutulan bir marka ve bir cok magazasi var. aslinda bir kahve markasi tchibo ama daha sonrasi kendini bu sekilde yönlendirmis.

bende internetten takip ediyorum.şimdiye kadar sadece 3 lü çorap seti aldım.babetler terlikler için.ve
memnunum

ben kullanıyorum..kalıtelı ve uzun omurlu oluyor urunlerı..

kızlar iki taraflı rende var ... onu alıp memnun olan var mı... ben rendeyi korkarak yapıyorum da elimi kescem diye... onun üstünde sebzeyi içine koyma aparatı var... aynı sarımsak rendeleyici gibi...

istanbul da nerde var bu mağazalardan internette çoğu ürün tükenmiş

Zeytinburnu-Olivium da var, geçen yıl bir kaç kez gezmiştim çok ürün yoktu. Kataloğunda daha çok ürün var.

Hiç alışveriş yapmadım ama yandaki reklamda çıkan mor renkli mayo-terlik-çanta ya bayıldım boshayallersmile

Back