Tca kimyasal peeling kullanan varmı? Ve nereden tegmin edebiliriz....

peribalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
338
172
KIZLAR BEN BU TCA YI DUYDUM ARASTIRDIM AMA GUVENEMEDIM YANI ARANIZDA DENEYIMLI VE BILGI SAHIBI ARKADASLAR VARMI BANA YARDIM EDIN LUTFEN.. VE NEREDEN ALIYORUZ.. DOZ MIKTARI NE KADAR OLMALI... ACİL YARDIMMM:1hug:

ben uzun zamandır kullanıyorum çokta memnunum.. ilk % 15 tca ile başladım cildimdeki akne lekeleri için.. şuan %20 lik olanı kullanıyorum... çok memnun kaldığım bir ürün.ilk 4 uygulamada cildimdeki lekeler yok olmuştu şuan ayda 1 uyguluyorum... arkasından iyibir yağsız nemlendiriciyle gerçekten pürüzsüz bir cilt oluyor...
arkadaşımda çatlakalr için % 30 tca kullandı oda gayet memnun kaldı.

en son gittigidiyordan almıştım.

ben %15 lik tca kullandım.geçen kış 4-5 kere yapmıştım.gözenekler için.yaptığımda çok güzel oluyordu ama sonra tekrar eski haline döndü.üstelik yaz gelip yandığımda alnımda ve yanağımda leke oluştu.bu kış hiçbirşey yapmadım.leke kışın çok az belirgindi şimdi yine çıktı.geçen yaza göre daha hafif .gözenekler aynen yeride duruyor.bence tca yı uyguladığımızda cilt kuruyup gerginleşiyor bize düzelmiş gibi geliyor.düzelseydi izelin düzelirdi o kadar derin soyulmaya o bile eski haline döndü herhalde.zaten gözeneklerin tamamen kapanması söz konusu değilmiş.geçici sıkılaşmalar kurutup gerginleşmeler oluyor.cilt yağlanınca yine aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…