TCA Kimyasal Peeling kullanan var mı?

internette satılıyor bizde diye bir sitede yüzünde kullanacaksan %25 e kadar alabilirsin. gramaj olarak fazla dediğim yerdeki daha ekonomik

Anladım canım sağol sadece internet üzerinden alınıyo sanırım kozmetik ürün satan yerlerde bulunmuyor değilmi çünkü bende suya benzer bir ürün var sürüyosun sonra beyaz sabunla ellerini köpükleyip köpüğü sürüyosun ve ölü deriyi atıyo bunun gibi bişey değil dimi bu şimdi fotolarada baktımda maske gibi

hiçbir işe yaramıyor kimyasal peeling. geçen sene kış ayında yaptrdım uygulama zamanında aktif sivilceelr kuruyo düzeliyor, uygulamayı bitirince 1-2 ay sonra aynısınız. hatta üzerinden şu an yine kış geldi yüzüm inanılmaz azdı. roaccutane kullanmayı düşünüyorum

merhaba ben noya kimyadan aldım 110 tlye 50 tca kullanıyorum ilk sürdüğümde hiçbişey hissetmedim 4 gün sonra soyulma başladı ve 3-4 gün sonrada bitti tekrar uyguladım internette ayda 1 uygulayın yazıyo ama soyulma bitince diyo bende de soyulmalar erken bitti galiba ikinci kez uyguladım 1 dakika bekletiyorum tcayı ikinci de kızarıklık oldu ilk uygulama da olmamıştı her gün krem sürüyorum yumuşatsın diye

Merhaba, konuyu takipteyim. Siz catlak icin mi yoksa leke icin mi kullaniyoraunuz acaba? Ben de alacagim catlak icin kis ayina gordigimizde de leke icin deneyecegim.

Merhaba, konuyu takipteyim. Siz catlak icin mi yoksa leke icin mi kullaniyoraunuz acaba? Ben de alacagim catlak icin kis ayina gordigimizde de leke icin deneyecegim.
merhaba bacak bölgemdeki çatlaklar için uyguluyorum yeni başladım bende 24 gün oldu

Noya kimya mı aman uzak durun aman diyeyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…