ben 5-6 seansta % 30 TCA ile çok güzel sonuç aldım arkadaşlar... sıkılaştırma özelliği olan bir kremle birlikte çok iyi sonuç alabiliyorsunuz.... tca ya evde kendim uyguladım
leke falan kalmadımı?
yok hayır hiçbir leke yada ton farklılığı yok
canım bende almak istiyorum nerden ve nekadar aldıgını ögrenebilir miyim ve %kaclıktı...son bişey nasıl kacar gün arayla uyguladınbilmiyorumkismile
%30 luk profesyonel kullanım içinmiş. Evde kullanmaya uygun değil 15'lik alın bence. sonra istenmeyen sorunlar çıkabilir.
15 - 20 ve 25 tca yı yüzünüzde kullanabiliyosunuz.... 25 olanıda daha önce 15 yada 20 kullananlar kullanıyor.... uzun zamandır 20 kullanıyordum en son 25 aldım bizde.com adlı sitede satılıyor... henüz uygulamadım... hafta sonu uygularım bende.
kızlaer nasıl yapılıyo bu peenling ilaç gibi bişeymi sürüyolar ..derimi temizleniyo..bide nerelerde yapılıyo...sivilceler içinde yapılıyomu ...birde fiyatı ne kadar
evde kendin uygulayabilirsin daha uyguna geliyor ben yıllardır yüzümde kullanıyorum . evet sürüp bekliyorsun 30 saniye daha sonra duruluyosun 1 haftada cilt yenilenmeye başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?