• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller tca deneyimim..( Resimli )

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Eki Görüntüle 1042635
Arkadaşlar kk den benim için çok değerli olan bir arkadaşımı önerisi ile konuyu açtım faydalı olmak adına..
IMG_20150430_145914.jpg
Canim anlım bu şekilde ama yanaklarımın yarısı soyuldu yarısı daha soyulmaya başlamadı çok yarım yamalak soyuluyor benim yüzüm ya.. Bi dahaki uygulamamda 2-3 dk bekleticem daha çok sürücem tca yı ilk denemem olduğu için az sürüp az bekletmiştim heralde ondan oldu.

Eki Görüntüle 1512998 Canim anlım bu şekilde ama yanaklarımın yarısı soyuldu yarısı daha soyulmaya başlamadı çok yarım yamalak soyuluyor benim yüzüm ya.. Bi dahaki uygulamamda 2-3 dk bekleticem daha çok sürücem tca yı ilk denemem olduğu için az sürüp az bekletmiştim heralde ondan oldu.
ikinci deneme için pazarı bekleyelim..soyulduktan sonra hemen tca uygularsan tahriş olabilir..tca yı bol bol pabuğa dök iyice çalkalayıp alnınla başla ..yanaklar burun vs en son ağız cevresine sür..

3 gun oldu suan cok komik bi sekilde geriliyo yuzum daha soyulamadi bi :D

Eklentiler

• 20150502_115127.jpg
    20150502_115127.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 442
Kizlar banada biri anlatsin noolur okudum ama hicbisey anlamadim :( bende kullanmak istiyorum bilgi verin lutfen tca ne demek bende almak istiyorum. Acaba yuzdeki kucuk kahverengi cil gibi lekelerede etkili mi?

umarım bu defa başarı ile sonuçlanır canım tabi lekenin derinliğinede bağlı değilmi hafif sis gibi inşallah tamamı ile kaybolur ,50 faktör aldım canım souylduğunda uygularım artık..

tcs asittir ama biraz dikkaat edin bende dövmemi çıkarcaktım 50 lik ile vazgeçtim her cilt kaldırmaz dr a danışmadan kullanmayın.. yani kuzenim kimyager bende ona sormuştum sakat bişey dedi dikkatli olmak lazım

Kizlar banada biri anlatsin noolur okudum ama hicbisey anlamadim :KK43: bende kullanmak istiyorum bilgi verin lutfen tca ne demek bende almak istiyorum. Acaba yuzdeki kucuk kahverengi cil gibi lekelerede etkili mi?
Canim bu tca denilen şey kimyasal peeling diye geçiyor. Dikkatlı kullanmak gerekiyor. Genelde kış aylarında uygulanıyor ve internette satılıyor. Çok az bi miktar zaten 10ml gibi bişey pamuğa döküyorsun ve yüzüne tonik sürer gibi sürüyorsun 1-1.5 Dakka bekletip su ile duruluyoruz takiben 2-3 gün sonra soyulma çene kısmından başlıyor sonra bütün yüz soyuluyor benim yüzümdeki gibi yani.. 12 13 gün sonra soyulma bitiyor benim şuan bitti soyulma. Pek bi fark göremedim ama yinede sanki hafifce lekelerde açılma olmuş diyebilirim. Bikaç defa daha uygulayacağım canım..

Bu tca dudak üstü ağdadan sonra güneşle birlikte leke olan yere uygulanır mı? ama yıllardır var sanırım derinde. resim atabilirim bölgeyi. Madem sen uygulamışsın.
Canim bilmiyorum ki ben sivilce lekelerim için kullandım. hafif bir açılma oldu lekelerde pek bi abartılacak kadar fark olmadı. Bilmiyorum canım dudak üstüne kullanılır mı:KK12:

Canim bu tca denilen şey kimyasal peeling diye geçiyor. Dikkatlı kullanmak gerekiyor. Genelde kış aylarında uygulanıyor ve internette satılıyor. Çok az bi miktar zaten 10ml gibi bişey pamuğa döküyorsun ve yüzüne tonik sürer gibi sürüyorsun 1-1.5 Dakka bekletip su ile duruluyoruz takiben 2-3 gün sonra soyulma çene kısmından başlıyor sonra bütün yüz soyuluyor benim yüzümdeki gibi yani.. 12 13 gün sonra soyulma bitiyor benim şuan bitti soyulma. Pek bi fark göremedim ama yinede sanki hafifce lekelerde açılma olmuş diyebilirim. Bikaç defa daha uygulayacağım canım..
Anladim canim faydali bisey galiba cildi bayaa bi soymus. Simdi kullanilsa zarari olur mu acaba yaza dogru yaklasoyoruz ya, ha bide gebelikte kullaniliyomu acaba bende alip kullanmak istiyorum da :))

Anladim canim faydali bisey galiba cildi bayaa bi soymus. Simdi kullanilsa zarari olur mu acaba yaza dogru yaklasoyoruz ya, ha bide gebelikte kullaniliyomu acaba bende alip kullanmak istiyorum da :))
Gebelerin kullanabileceği bir ürün olduğunu sanmıyorum. Hem senin cildinde hamilelikten ötürü , ilerleyen zamanlarda ,kuvvetle muhtemel ,değişiklikler olacaktır.

Gebelerin kullanabileceği bir ürün olduğunu sanmıyorum. Hem senin cildinde hamilelikten ötürü , ilerleyen zamanlarda ,kuvvetle muhtemel ,değişiklikler olacaktır.
Hadi yaa inşallah cok lekelenmeler cikmaz en çok korktuğum sey bu zira :( o zaman doğumdan sonra kullanabilirim büyük ihtimalle, sen kullandin mi peki tavsiye edebilecegin marka vs varmi ?

Hadi yaa inşallah cok lekelenmeler cikmaz en çok korktuğum sey bu zira :KK43: o zaman doğumdan sonra kullanabilirim büyük ihtimalle, sen kullandin mi peki tavsiye edebilecegin marka vs varmi ?
Yok hayatım ben kullanmadım.cesaret edemedim hala.benim hamileliğimde yüzümde değişiklik olmadı çok şükür ama olan çok arkadaşım vardı.sen organik bir güneş kremi al.tabi önce doktora sor.onu kullan yeter.cildimize sürdüğümüz her şey emilimle kana karışıyor (ordan bebeğe).bunu unutma.öna göre ürün seç canım.:))

Yok hayatım ben kullanmadım.cesaret edemedim hala.benim hamileliğimde yüzümde değişiklik olmadı çok şükür ama olan çok arkadaşım vardı.sen organik bir güneş kremi al.tabi önce doktora sor.onu kullan yeter.cildimize sürdüğümüz her şey emilimle kana karışıyor (ordan bebeğe).bunu unutma.öna göre ürün seç canım.:))
Anladim tatlim cok tesekkurler :)) insallah bendede hic leke felan cikmaz yaa

Inşallah canımmmm. Bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyleee:)))
Cik tesekkur ederim tatlim insallah :)) bu arada bisey sorucam seni diger topikte gormustum braun face almayi dusunuyordun naptin aldin ve kullaniyon mu

Canim yazın kullanılmıyor diye biliyorum çünkü güneş leke bırakabiliyor genelde ilk aylar kullanılıyor ocak şubat gibi.. Hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum:KK43:

Canim yazın kullanılmıyor diye biliyorum çünkü güneş leke bırakabiliyor genelde ilk aylar kullanılıyor ocak şubat gibi.. Hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum:KK43:
Anladim tatlm cok tesekkurler. O zaman bana tavsiye edebilecegin bi marka vs varmi ben alayimda simdiden kisa kadar almasamda aklimda bulunsun :))

Back