- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
yeni değildi bir iki sendir vardı sanrım..nasıldı leke yani baya belirgin mi. Benim yıllardır var. senin ki yenimiydi bunu kullandığında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni değildi bir iki sendir vardı sanrım..nasıldı leke yani baya belirgin mi. Benim yıllardır var. senin ki yenimiydi bunu kullandığında
Canim ben kurtulmak istiyorm benim icin onerebilecegin bi yontem, ürün vs varmi? Yuzumun puruzsuz olmasini istiyorm normqlde ssivilce bile olmaz yuzumde bu bahsettigm lekeler son 2 yildir cikti yuzumu bozduseninki farklı canım teninin güneşe alerjisi var..inan bir arkadaşın güneş lekeleri kocamandı yüzünde bir markanın kremini kullanmış güneş lekesi olan ciltler için tekrar gördüğümde yoktu..bitkisel ürünleri olan bir marka a dan z ye herşeyi var aklıma gelmedi
kadınlar üye olup satıyor ya..ha evet anway di sanırım..bir araştırCanm evet gunes lekeleri. Su an sebamedin 50 faktor gunes kremini kullaniyorm. Leke olarak dudak ustumde 2 tane kahverngimsi ve burun cevremde kahverengimsi lekeler var boyle cil gibi
tatlım sen anwayin güneş lekeleri için kremini araştır..bende bakarımCanim ben kurtulmak istiyorm benim icin onerebilecegin bi yontem, ürün vs varmi? Yuzumun puruzsuz olmasini istiyorm normqlde ssivilce bile olmaz yuzumde bu bahsettigm lekeler son 2 yildir cikti yuzumu bozdu
Tamam tatlim cok tesekkurler ben arastircam , bu konuyu da takipteyimtatlım sen anwayin güneş lekeleri için kremini araştır..bende bakarım
cilt druna gitmeninmi hiç..devletin cilt hekiminede gidebilirsin hem güneş lekelerinin gitmesi,hemde tekrar oluşmasını engellemek için ilaç tavsiyesi iste canım..güneşten etkilenen ciltler farklı zatenTamam tatlim cok tesekkurler ben arastircam , bu konuyu da takipteyim
Aslinda haklisin gidiyim dimi? Daha once hic gitmedim en iyisi gideyim bu hafta :)) belki krem felan verir bi ise yarayabilir ki sence? Hani su an hamileyim ya kullanabilirmiyim onu dusunuyorum..cilt druna gitmeninmi hiç..devletin cilt hekiminede gidebilirsin hem güneş lekelerinin gitmesi,hemde tekrar oluşmasını engellemek için ilaç tavsiyesi iste canım..güneşten etkilenen ciltler farklı zaten
kullanabilirsin..ona göre krem verir..bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım..ben doğumumu bile devlette yaptım..daha tecrubeli dr lar var devlette..cilt içinde defalarca gittim..mutlaka gitmelisin ona göre bir krem yazar..ama olan lekerinden rahatsız olduğunu söyle ve oluşmasını önlemek için de olurmu..ikisi farklı çünki..Aslinda haklisin gidiyim dimi? Daha once hic gitmedim en iyisi gideyim bu hafta :)) belki krem felan verir bi ise yarayabilir ki sence? Hani su an hamileyim ya kullanabilirmiyim onu dusunuyorum..
Tesekkur ederim tatlim seninde bebisin hayirli olsun cok sevindim aynen dedigin gibi yapicam bu cuma hastaneye gidecem devlet hastanesine haber veririm birdakullanabilirsin..ona göre krem verir..bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım..ben doğumumu bile devlette yaptım..daha tecrubeli dr lar var devlette..cilt içinde defalarca gittim..mutlaka gitmelisin ona göre bir krem yazar..ama olan lekerinden rahatsız olduğunu söyle ve oluşmasını önlemek için de olurmu..ikisi farklı çünki..
ver arkadaşlara örnek olur canım..güneş lekesinden muzdarip çok hanım var buradaTesekkur ederim tatlim seninde bebisin hayirli olsun cok sevindim aynen dedigin gibi yapicam bu cuma hastaneye gidecem devlet hastanesine haber veririm birda
Tamam hayatimver arkadaşlara örnek olur canım..güneş lekesinden muzdarip çok hanım var burada
Merhaba. Acaba ben sizi özelden cildimin dotosunu göndersem, etkili olup olmayacağı yada hangi dozda kullanmam gerektiği hakkında bilgi verebilir misinüzuygulamanın başarısı size ve ürününüzün kalitesine bağlı ,el becerisi istiyor,,takriben 2 .3 gün sonra soyulmaya başlar ..soymamak çok önemli kendisi soyulrsa lekelenme sorunu yaşamazsınız....cildi soyulmaya hazırlamak için buhar faydalı..
soyulduktan sonra ben çinko içerikli pişik kremleride kullandım..desitin çok iyi geldi mustela da iyi..
soyulan cilde önce bepanten sonra pişik kremi sürdüm daha hızlı iyileşiyor..alabilirseniz sprey termel sular var eczaneden alabilirsiniz..soyulan cilde ilk onu pükürtüp kururken bepanten sürersenizde yine iyileşme süreci hızlanıyor arkadaşlar..
kolay gibi görünsede meşakkatli bir iş..
tabiiki lekeleriniz sivilce lekesimi..Merhaba. Acaba ben sizi özelden cildimin dotosunu göndersem, etkili olup olmayacağı yada hangi dozda kullanmam gerektiği hakkında bilgi verebilir misinüz
selam tca sahte olmayanini nerden bulabilirim yardimci olursaniz çok sevinirim şimdiden teşekkurler..Eki Görüntüle 1042635
Arkadaşlar kk den benim için çok değerli olan bir arkadaşımı önerisi ile konuyu açtım faydalı olmak adına..
yok kalmaz ölü deri en kısa zamanda temizlenir yüz için 25 lik çok değilmi .kendin soyma sakın leke kalırArkadaşlar günaydın,
Acil yardım
Dün %25 çözünürlüklü TCA uyguladım yüzüme. DOA Kozmetik'ten aldım. Yüzümde 1 dakika beklettim. Bol su ile yıkadım. Bol bol bepanthane sürdüm. Bugün ikinci gün ve kahverengi siyaha dönük lekeler var. Ayy çok korkuyorum böyle mi kalacak bunlar
yok kalmaz ölü deri en kısa zamanda temizlenir yüz için 25 lik çok değilmi .kendin soyma sakın leke kalır