- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi sevgisiz_asla:)
Ayyy yaa bi klinik güzellik merkezi accc lütfen sana gelelim bize uygula biktim artik gercekten kurtulmak istiyorum catlaklarimdan.... yüzde kaca kadar evde uygulayabiliirz acaba?
valla kılıcbalıgı acsa ve uygulasa ne kadar guzel olur okadar ınsan sana dua ederkı ya sahane muthıs bırsey ya
ya az kaldı sana yalvarıcam kapında yatcam halımı tahmın edemıyorsun gercekten gogus bolgemde yazlarım saklanarak gecıyo ıgrenc bır duygu ve 24 yasındayım yazın sosyal aktıvıtelerım duruyo resmen ya bıryer ac yada bıze bıraz yardımcı ol lutfen kımse yapmıyo bu uygulamayı 2 lı kdıyorlar hep yukarısını yapmıyorlar :84:
İnsandan insana fark var kızlar, biri memnun kalır biri memnun kalmaz...Hizmet sektörü zor bir sektör o yüzden uzak durmayı tercih ettim
bence yüzde oranı artınca çatlaklar yok olur diye bi şey yok. ben %30 kullanıyorum ve sürdükten sonra biraz fazla bekletince dayanılmaz şekilde aacıyor. yani mesele kaç kat sürdüğün ve ne kadar beklettiğin. ayrıca zamanla yavaş yavaş geçmesi daha sağlıklı. aksi halde %70 yada 50 ile iz kalma riski yüksek. benim şimdi 7. uygulamam bitti. düzelme var YARI YARIYA DÜZELDİ. arkadaşlar 5. uygulamadan sonra çatlaklar etkilenmeye başlıyor ve düzeliyor. o nedenle sabırlı olmak lazım. ayrıca oranı 30 u geçmediği sürece evde yapılmasında sakınca yok bence.
bence yüzde oranı artınca çatlaklar yok olur diye bi şey yok. ben %30 kullanıyorum ve sürdükten sonra biraz fazla bekletince dayanılmaz şekilde aacıyor. yani mesele kaç kat sürdüğün ve ne kadar beklettiğin. ayrıca zamanla yavaş yavaş geçmesi daha sağlıklı. aksi halde %70 yada 50 ile iz kalma riski yüksek. benim şimdi 7. uygulamam bitti. düzelme var YARI YARIYA DÜZELDİ. arkadaşlar 5. uygulamadan sonra çatlaklar etkilenmeye başlıyor ve düzeliyor. o nedenle sabırlı olmak lazım. ayrıca oranı 30 u geçmediği sürece evde yapılmasında sakınca yok bence.