- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi sevgisiz_asla:)
-
tesekkur ederım yorum ıcın canım guzellık merkezlerıyle konusuyorum %20 den fazla uygulamıyoruz dıyorlar hanı kademe kademe dozaj arttıracagız deseler bır umut ama %20 ıle ben baya bır gıder gelırım pekte bır sonuc alamam gıbı gelıyor derecesının yuksek olmasını daha derıne nufus ettıgı ıcın ıstıyorum acaba sızın bıldıgınız daha ılgılı daha ıyılesmeye yonelık kademelı olarak falan uygulama yapan bır yer varmı?bırde buradan bırsey sormak ıstıyorum sıze bıldıgım kadarıyla sız 70lık uygulamıstınız merak ettıgım tamamen gectıgımı yoksa sılıklestımı bunu cok merak edıyorum ınsallah tamamendır bende ne yapar ne eder bır guzellık merkezını 70lık ıcın ıkna cabasına gırerım
kılıcbalıgı senın daha once actıgın sayfada bır arkadasla ozelden mesajlastım oda ankaralı hacettepeye gıtmıstı uygulamıyoruz yapmıyıruz demıslerdı bız zaten ondan sonra tamamen yıkıldıkdermatolojı bolumune gıtmek gerek galıba bır ara bslukta bırde bende gıdeyım belkı halıme acırda yaparlar psıkolojım cok bozuk cunku gene yaz yaklasıyo depresyonlarım baslar benım cunku gogua bolgemde buyuk bırde goguslerım saklama ıhtımalım sıfır ay nefret edıyorum yazlardan ınsallah yaparlarda kurtulurum ya cok ıstıyorum keske senın kadar sanslı olabılseydım bıryer onermemede sende haklısın cunku ız kalsa kotu bır uygulama olsa falan kendını sorumlu hıssedersın sende haklısın genede hacettepe ıcınde tesekkur ederım
bio oilde incelme oldu ama tamamen gıtmıyor ıste ben tamamen gıtsın kılıcbalıgı gıbı kurtulayım ıstyorum tabıkıde hacettepede uygulama yapararsa kesınlıkle yazarım sana canım eger sen gıdersen bende once sende bana yaz olurmu?
ebayda da var tca bırde orayı bakın bence
ebayda da var tca bırde orayı bakın bence
Canım, tamamen iyileştiğini söyledim, bu güne kadar bir tekrarlama olmadı ama hamile kaldığımda kilo alıp verdiğimde ne olur bilemiyorum, çok iyi bakacağım ama yeniden oluşma ihtimali var diye düşünüyorum, bunun dışında bir güzellike merkezi adı vermeyi uygun bulmuyorum ama güvenilir bir yer arayışındaysan Hacettepe Hastanesi bu konuda çok başarılı...
valla kılıcbalıgı acsa ve uygulasa ne kadar guzel olur okadar ınsan sana dua ederkı ya sahane muthıs bırsey yaAyyy yaa bi klinik güzellik merkezi accc lütfen sana gelelim bize uygula biktim artik gercekten kurtulmak istiyorum catlaklarimdan.... yüzde kaca kadar evde uygulayabiliirz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?