tia canım sen 2. seansını nezaman yapmayı düşünüyorsun??
SLM kızlar benimde 8.günüm glycolıc asit uygulamıştım ben ama anladımki öyle bi seansta soyuldu gitti alttan başka deri geldi yazdıracak bişey değil belki düzenli7_8 sean yapılırsa sonuç alınabilir ben çok kesin konuşamam çünki daha 1 kere uyguladım ama kesinlikle tca gibi değil derecesi yüksek olsa daha etkili olurmuyduki bilemiyorum bende bi degişiklik yok çok fazla ama sanki derinlikleri biraz dahamı azaldı pskolojikte olabilir bir iki hafta sonra kendini gösterecek de olabilir bilemiyorum şimdilik bende durumlarda böyle eylülü bekliycem bende direk tca ile başlıycam busefer gözümle görmek istiyorum çatlakların döküldüğünü:)
bugün sanırım 5 yada 6. günüm küçücük bi yerde sanki kahverengi bi kabuklanma var birde bugun hafif bi kaşıntı ve minicik su kabarcıkları farkettim sizdede olmuşmuydu yoksa sadece bendemi merak ediyorum
%15 tca yapmıştım ben birde kaşıntıyla berabar kabarcık demiştim ama şimdi ne kaşıntı var ne kabarcık tuhaff yani sadece ufacık bi yerde pullanma var gibi neyse bekleyeyim bari bi iki gün daha ona göe tekrar yazarım teşekkür ederim.
tia canım senin kırmızılıklar ne alemde??
kızlar uygulamamda önemli gelişmeleri anlatmak istiyorum.ben ilk uygulamamı %20 tca ile 3 hafta önce bugün yapmıştım 5 dk filan bekletmiştim bacak ve popo bölgemde çok az soyulma olmuştu.göğüs bölgemde sadece çatlakların üstüne sürmüştüm kahverengi kabuklar haline atıldı onlar.çatlaklar inceleşmişti.şimdi dün 2. uygulamamı yaptım göğüs bölgemde 10 dk popo ve bacaklarda 15 dk kadar tuttum tam terside olabilir göğüslerde 15 popo ve bacaklarda 10.nasıl anlatsam dayanabildiğim kadar dayandım duvarlara tırmandım evin içinde çünkü hep üst deriyi alıyor bu tca uzun süre beklersem daha derine ineceğini düşündüm kesin çözüm olsun diye uzun süre beklettim ve sürdüğüm yerler dayak yemiş gibi mosmor hani kimi insanın yüzünde yanık izleri olurya koyu mor aynen öyle.sağ popomu yaptıktan sonra sol popomu yaptım ama yürüyemedim resmen eğilerek ilerledim bacaklarımda bi problem yok şuan töbe töbe yanmış gibi bi halde ve acı devam ediyor bepanthen kullanıyorum haftaya cumartesi de yemeğe gideğim umarım ozamana kadar kabuk bağlar kabuk bağladıktan sonra iş kolay bu sefer umarım tamamiyle geçecek uygulama anlatımındada istenilen derinliğe gelindiğinde yıkanılması söyleniyor.şimdi bepanthene devam edicem.gelişmeleri buraya yazacağım...kendinize iyi bakın kızlar çatlaklardan kurtulmak dileğiyle..
ikinci uygulamani % kacla yaptin?? ya bide bence cok fazla bekletmissin gibi geldi bana :bbo:, 15 dk cok degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?