Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o lekeler geçiyomuş zamanla, beyazlama şeklinde olmadığı sürece, koyu olan yerler zamanla gidiyomuş. Aynı zamanda 2.bir uygulama ile de gidebiliyormus,2.uygulamayı seyreltip yaptık bugün, su ile seyreltiliyor evet. Yanma çok daha az oldu, ama yine kırmızılıklar var uygulanan yerlerde. Belki duruma göre ara verip, renk açıcı kremler de uygulanabilir ama gerek kalacağını sanmıyorum, haberdar edeceğim zaten yine...canım yha bnmde soyulan yerlerin sanki leke gibi daha koyu duruyo nasıl seyrelticeksiniz suylamı??
Merhaba kızlar bende hatırlarsanız %15TCA 2 dk bekleterek, sırt , kalça, bacak içi , diz arkası yapmıştım.
ilk bi hft hiç bir şey olmamıştı cmtesi bacak içim soğan zarı gibi soyuldu popo kısmımda pul pul oldu geçti. Havalar sıcak olursa yapmayı düşünmüyodum ama bu yoğun yağmur falan cuma 15 gün olmuş olacak tekrar yapabilirim.
Tabiiki bu sefer daha çok beleteceğim.
kızlar şuan korktum resmen şuanki haline bakıp bide iz kalmasını düşündüm bu sonum olurmafoldumben
canım seninkiler ne alemde kabuk bağladımı??
canım şuan mor kırmızı gibi acıyo hala krem filan sürüyorum nemlendirici acımasa hiç problem yok aslında ama sürmeye başladığım yerlerden başlamadığım yerlere göre tabiki renk farkı olur ve bu iz dersen bilemem ama sanmıyorum iz kalacağını ama biraz fazla tuttum umarım olmaz haftasonuna kadar acısı geçse bari:sinifsinif:
canım zaten ilk başlarda soyulunca tabikide normal ten rengiyle arasında çok fark olur çünkü benm öyle mesela 2 haftamdayım hala daha iz geçmiş değil bu zamanla normal rengine döner yada 2 seaansla filan tabi kalıcı bişiy olduğunu bende sanmıyorum sen gene devam et sürekli nemlendir ben daha halen sürüyorum haberlerini bekliyorumolumunekankayizsmile
banyo et ama çok sıcak suyla yıkanma ılık yıkan oralarında tahriş etme çnkü su deriyi yumuşatır dernin kalkmasını sağlar buda ize sebebiyet verir onun için dikkat et canım bepanthen kulllan ben onu kullanıyorum nemlendirici yerinehatta nemlendiricidenmi artık bilemiyorum su topluyo geçen yaptığımdada olmuştu şimdi banyo etsemmi bilmiyorum iyi gelir mikafamçokkarıştı
banyo et ama çok sıcak suyla yıkanma ılık yıkan oralarında tahriş etme çnkü su deriyi yumuşatır dernin kalkmasını sağlar buda ize sebebiyet verir onun için dikkat et canım bepanthen kulllan ben onu kullanıyorum nemlendirici yerine
slm canım çatlakların ne durumda peki gerçi ilk seanda pek fark olmaz ama bi kaç seansala snuç alırsın
kızlar sizce medicassol kremlerine mi başlamalıyım yoksa tca'ya mı karar veremiyorum hangisi daha etkiliii guclubacismile
kızlar kendimizi mi kandırıyoruz ya benim morlukların altından kıpkırmızı bi deri çıktı ama belirgin bi şekilde çatlaklarım ortada şimdi düşünüyorumda bi seansta kaç kat soyulcakki uzun süre tuttum 1 milimse 2 milim kabuk atmıcak yine aynı kalınlıkta atacak ama bu kırmızı deride sanki kabuk atacak gibi rebelica canım senin kırmızılıklarda çatlaklar belli mi tatlım ya bende belli ki bende öle abartı bi çatlak yoktu 2 mm en fazla şuan yağ takviyesi ve bepanthen sürüyorum şu çektiğim acılar yanıma mı kalıcak yoksabilmiyorumkismile umarım geçer kızlar buradayım yine gelişmeleri yazarım kendinize iyi bakın..