TCA %25

Tamam işte doktorda bak benim gibi demiş,sadece krem sür yeter bencede,üzülme emin ol izi bile geçecek.

Mesajınızı yeni gördüm, kusuruma bakmayın. Çok sağolun moral oldu benim için.

Tamam işte doktorda bak benim gibi demiş,sadece krem sür yeter bencede,üzülme emin ol izi bile geçecek.

Çok teşekkür ederim ya. Epey ferahladım. 2 doktor da geçer demişti, bu uygulamayı yapan insanlar da geçer dedi. Rahatladım epey :))

Görüntü çok kaygı verici gözüküyor ama merak etmeyin o kadar da ciddi bir durum değil. Zaten islemın amacı üstteki deriyi tahrip edip soymak. Siz birden çok yüksek başlamışsınız yanmış. Bi iki gün yara merhemi sürün, güneşten koruyun geçer. Asıl önemli mesele soyulduktan sonra gelen taze deriyi korumak. Çünkü hemen hasar görüp lekelenebılır. Siz bi kaç ay çantanızda güneş kremıyle gezip iki üç saatte bir tazeleyın. Önümüz yaz, bi de ağız çevresi su icersınız, yıkarsınız, terlersınız koruma etkisi düşer kremin çok dikkat edin.

Bu bepantenle gecer ancak bu aşamada en önemlisi güneşten korumak.leke kalmamasi icin güneş kremi ni ihmal etme.Cunku cildin çok hassas halde şu an 5 dk güneşe maruz kalsan daha zor leke kalir.gecmis olsun

oncelikle geçmiş olsun canımmm.Gebzedeysen benim cok iyi bildiğim bi doktor var.kefil bile olabılırım.istersen ozelden ulas bana:)

Hemen dermatoloji ye git, krem versinler, yumuşak kalsın, ama kalıcı iz kalacağını sanmam, ama emin ol ciltteki koyuluk nerden baksan 6 aya anca normale döner.
Geçmiş olsun canım

Iki saatte bir yüksek faktörlü güneş kremi kullanmayı sakin sakin ihmal etme spyulacako kısmın tamamı

canım doktorın adı dr.k ...d... mi ? baş harlerini yazdım sadece

Öncelikle cok gecmiş olsun . Gecen gün haberlerde de vardı bir bayan tca yaptırmış bir güzellik merkezine ve yanmış yüzü dava falan açacakmış hatta... O bayanın yüzü de böyle derin kahve lekeler vardı. Sanırım cildiniz yanmış. En iyisi vakit kaybetmeden bir dermatologa gidin..

Çok geç gördüm mesajları kusuruma bakmayın. Çok şükür epey geçti. Sadece alın bölgsinde kızarıklık kaldı. Bu kadar çile çektim ama çok da bişey değişmedi ya bari biraz deri güzelleşseydi :))

Bu bepantenle gecer ancak bu aşamada en önemlisi güneşten korumak.leke kalmamasi icin güneş kremi ni ihmal etme.Cunku cildin çok hassas halde şu an 5 dk güneşe maruz kalsan daha zor leke kalir.gecmis olsun

Evet haklısınız. Son gittiğim doktor da sadece bepanthane plus sür dedi başka hiç bişey yazmadı. Teşekkür ederim.

Tca asit degil mi ya? Acilen doktora gidin.Belki mudahele edilebilir.

Gitmiştim. Düzeldi çok şükür. Teşekkürler

Yuzun yanmis bildigin asitle bence arastirmaya falan git.

Düzeldi çok şükür. Teşekkür ederim.

Hemen dermatoloji ye git, krem versinler, yumuşak kalsın, ama kalıcı iz kalacağını sanmam, ama emin ol ciltteki koyuluk nerden baksan 6 aya anca normale döner.
Geçmiş olsun canım

Koyuluk aynı hafta gitti çok şükür. Deri soyuldu tamamen gitti o lekeler. Alttan yeni deri çıktı.

Iki saatte bir yüksek faktörlü güneş kremi kullanmayı sakin sakin ihmal etme spyulacako kısmın tamamı
Haklısınız. Boşuna korkmuşum. Dediğiniz gibi oldu ve devamlı sürüyorum güneş kremi.

Nedir son durum? İyileşti mi yüzün?

Evet çok daha iyi. :))
canım doktorın adı dr.k ...d... mi ? baş harlerini yazdım sadece
İlk gittiğim Hevi Giz. Son gittiğim M. Coşkun Acay.
Çok geçmiş olsun bunu ben de almıştım ama cesaret edip de yapamamıştım
Aslında bir sıkıntı yok da benim hatam yüksek çözünürlüklü ile yapmış olmak.

O kız da benim gibi boşuna panik yapmış. Hepsi 3. gün soyuldu çok şükür :)

Senin adına cok sevindim cilt bu allah korusun... Gecmiş olsun :)

Merhaba ben de geçen ay %15 tca uyguladım ama seninkinin aksine benim de çok ince bi tabaka soyuldu ve cildimde hiçbir değişklik olmadı. Sen %25 uygulamana rağmen düzelmedi mi cildin? Çünkü oranı fazla olduğu için kalın tabaka soyulmuştur büyük bi iyileşme olması lazım normalde. Eğer sende bile iyileşme olmadıysa bende de pek olmaz onun için soruyorum

Yuzunuz suan ne durumda merak ettim?_
Lekeleriniz tamamen kayboldumu?

sonuçlardan memnun musunuz? ne değişiklik oldu? kırışıklıklar ve akne izleri üstünde bir etki sezdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…