http://www.milliyet.com.tr/lekelerden-kurtulmak-isterken-yuzu-gundem-2202407/
buyrun sanırım sızın ılac buda
Ben glikolik asitle yaptım bi salaklik ama hata bendeydi her zaman kullandığım tonik oranında cengaverlik yaptım egzematik alerji yaptı 3 günde geçti ama seninki çok fena olmuş
Tamam işte doktorda bak benim gibi demiş,sadece krem sür yeter bencede,üzülme emin ol izi bile geçecek.Doktordan geldim şimdi. Bu doktor çok iyiydi. Dünkü doktorun verdiği kremleri kullanmamı istemedi. 1 hafta sadece Bepanthane Plus kullan günde 3 defa. Dışarı çıkacağın zaman da 50 faktör güneş kremi kullan. Onun dışında birşey sürme. Haftaya gel kontrol edelim dedi. Korkma düzelir dedi. Hadi inşallah :))))
dermotolağa vakit kaybetmeden.sıkma canını geçer.lazer ilaç muhakkak çözümü olur ama lütfen kendi başına iş yapma.bende buradan batıklar için ponza taşı ile ovmuştum bacaklarımı epey leke ile dolaştım ama geçti şimdi şükür.seninde geçer merak etme
Tamam işte doktorda bak benim gibi demiş,sadece krem sür yeter bencede,üzülme emin ol izi bile geçecek.
oncelikle geçmiş olsun canımmm.Gebzedeysen benim cok iyi bildiğim bi doktor var.kefil bile olabılırım.istersen ozelden ulas bana:)Dün gittim hemen doktora. Doktor Kocaeli/Gebze'de en iyilerdenmiş. Hiç yakından bakmadı, oturduğu yerden şöyle bir baktı hı hı dedi dinledi sonra 2 krem yazdı yolladı. Özel hastane idi ama bana ilgisiz gibi geldi. İz kalmaz dimi dedim kalmaz dedi ama rengim gittikçe koyulaşıyor. Fena tırsmaya başladım( Hepinize çookk teşekkür ederim.
canım doktorın adı dr.k ...d... mi ? baş harlerini yazdım sadeceDün gittim hemen doktora. Doktor Kocaeli/Gebze'de en iyilerdenmiş. Hiç yakından bakmadı, oturduğu yerden şöyle bir baktı hı hı dedi dinledi sonra 2 krem yazdı yolladı. Özel hastane idi ama bana ilgisiz gibi geldi. İz kalmaz dimi dedim kalmaz dedi ama rengim gittikçe koyulaşıyor. Fena tırsmaya başladım( Hepinize çookk teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Bir aptallık yaptım. Bu forumda araştırdığım TCA uygulamasını uyguladım. Hatam %15-%20 gibi bir oran değil daha çok etki etsin saçmalığı ile %25 TCA uyguladım. Bugün ikinci gün. Soyulma oldu çenemde biraz ama alt deri de koyu renk. Sanırım tamamen yaktım deriyi ve iz kalacak(((( Ben ne yapacağım. Konuyu bir derdim var'a açtım çünkü derdim gerçekten şu an çok büyük ve cilt bakımı topicinde fazla ilgilenen olacağını düşünmedim.
Hepinize sevgiler....
Çok geç gördüm mesajları kusuruma bakmayın. Çok şükür epey geçti. Sadece alın bölgsinde kızarıklık kaldı. Bu kadar çile çektim ama çok da bişey değişmedi ya bari biraz deri güzelleşseydi :))Görüntü çok kaygı verici gözüküyor ama merak etmeyin o kadar da ciddi bir durum değil. Zaten islemın amacı üstteki deriyi tahrip edip soymak. Siz birden çok yüksek başlamışsınız yanmış. Bi iki gün yara merhemi sürün, güneşten koruyun geçer. Asıl önemli mesele soyulduktan sonra gelen taze deriyi korumak. Çünkü hemen hasar görüp lekelenebılır. Siz bi kaç ay çantanızda güneş kremıyle gezip iki üç saatte bir tazeleyın. Önümüz yaz, bi de ağız çevresi su icersınız, yıkarsınız, terlersınız koruma etkisi düşer kremin çok dikkat edin.
Bu bepantenle gecer ancak bu aşamada en önemlisi güneşten korumak.leke kalmamasi icin güneş kremi ni ihmal etme.Cunku cildin çok hassas halde şu an 5 dk güneşe maruz kalsan daha zor leke kalir.gecmis olsun
Tca asit degil mi ya? Acilen doktora gidin.Belki mudahele edilebilir.
Yuzun yanmis bildigin asitle bence arastirmaya falan git.
Hemen dermatoloji ye git, krem versinler, yumuşak kalsın, ama kalıcı iz kalacağını sanmam, ama emin ol ciltteki koyuluk nerden baksan 6 aya anca normale döner.
Geçmiş olsun canım
Haklısınız. Boşuna korkmuşum. Dediğiniz gibi oldu ve devamlı sürüyorum güneş kremi.Iki saatte bir yüksek faktörlü güneş kremi kullanmayı sakin sakin ihmal etme spyulacako kısmın tamamı
Nedir son durum? İyileşti mi yüzün?
İlk gittiğim Hevi Giz. Son gittiğim M. Coşkun Acay.canım doktorın adı dr.k ...d... mi ? baş harlerini yazdım sadece
Aslında bir sıkıntı yok da benim hatam yüksek çözünürlüklü ile yapmış olmak.Çok geçmiş olsun bunu ben de almıştım ama cesaret edip de yapamamıştım
Öncelikle cok gecmiş olsun . Gecen gün haberlerde de vardı bir bayan tca yaptırmış bir güzellik merkezine ve yanmış yüzü dava falan açacakmış hatta... O bayanın yüzü de böyle derin kahve lekeler vardı. Sanırım cildiniz yanmış. En iyisi vakit kaybetmeden bir dermatologa gidin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?