- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy napmışsın sen. Bu tür uygulamalar profesyoneller tarafından yapılmalı. Konuları gördükçe yazıyorum yapmayın diye ama tınlamıyor kafaya koyanlar.
Yanıklar iyileşirken koyulaşır kabuk olarak kalkar normalde ama kimyasal yanıkta durum nedir bilmiyorum...
Ah tam olarak uygulamanin nasıl olması gerektiğini bilmeden böyle bir şey yaptınız?bu uygulamayı bende denemiştim ve çok dikkat edilmesi gerektiğini yüz kere soylemislerdi bana..hatta güneş yokken bile dışarı çıkmadan en yüksek faktörlü güneş kremi surerek çıktım dışarı. .inşallah leke kalmaz yüzünüzde. .hemen bir dermeteloga gidin vakit kaybetmeden..
Gecmis olsun cildiyeye guzellik merkezlerine tek tek gidin sorun.
%25 i gectim havalar gunesli artik kisin yapiliyo o.
Bu nedir yahu boyle naptınız kendinize
Üniversite hastanesine git kimyasal yanık olmuşsun.
Contractubex estetik plastik cerrahisinde önerdiği krem merhem iz bırakmadan geçiriyor sen doktora görün bu ilacı sor
Geçmiş olsun
Dün doktor Fucicort ve Belogent yazdı ama ben tatmin olmadım. Şimdi başka doktordan randevu almaya çalışıyorum. Randevuları doluymuş yer açılırsa haber verecek. Sizce dermatolog mu yoksa estetik cerraha mı görünmeliyim şu durumda?
Bir dermatoloğa daha git. Baktın o da çözüm bulamıyor estetik cerraha gidersin.
Once dermatolog bence.Dün doktor Fucicort ve Belogent yazdı ama ben tatmin olmadım. Şimdi başka doktordan randevu almaya çalışıyorum. Randevuları doluymuş yer açılırsa haber verecek. Sizce dermatolog mu yoksa estetik cerraha mı görünmeliyim şu durumda?
Once dermatolog bence.
Çok tehlikeli bi uygulama bende görüyorum hep moralinizi bozmayın kremlerle falan hafifleyebilir başka bi doktora görünün
Ben de Acnelysi fazla kaçırınca buna benzer birşey olmuştum. Biraz uzun sürdü ama geçti yani.
Kuzumm naptın sen
Çok gecmıs olsun tca nedır ne degıldır bılmıyorum ama yuzumuze surdugumuz herseye ıkı katı dıkkat etmemız gerek
Başka bir doktora daha gorun hatta ısten ızın al ıstanbulda varsa bıldıgın bır cıldıye ıyı oraya gıt arastır biraz internetten
İnşallah cabucak geçer
moralin nasıl uygulamadan önce bu tarz şeylerin olabileceği yazıyor okumadınmı arkadaşım,ve asla ellememen gerek kabuk bağlayıp deriyi atana dek el sürülmeyecek deriyi kaldırırsan lekelenme olur
benimde evlenmeden önce hafif sivilcelerim vardı, kuruyup soyulsun diye buna benzer bir ilaç kullanmıştım ve sizinki kadar geniş bir bölge olmasada benzer şekilde cildim yara olmuştu,bir kerede ağdayla bıyık aldırırken yakmışlardı sağolsunlar,aylarca bıyıklı gibi dolaşmıştımArkadaşlar merhaba,
Bir aptallık yaptım. Bu forumda araştırdığım TCA uygulamasını uyguladım. Hatam %15-%20 gibi bir oran değil daha çok etki etsin saçmalığı ile %25 TCA uyguladım. Bugün ikinci gün. Soyulma oldu çenemde biraz ama alt deri de koyu renk. Sanırım tamamen yaktım deriyi ve iz kalacak (((( Ben ne yapacağım. Konuyu bir derdim var'a açtım çünkü derdim gerçekten şu an çok büyük ve cilt bakımı topicinde fazla ilgilenen olacağını düşünmedim.
Hepinize sevgiler....
benimde evlenmeden önce hafif sivilcelerim vardı, kuruyup soyulsun diye buna benzer bir ilaç kullanmıştım ve sizinki kadar geniş bir bölge olmasada benzer şekilde cildim yara olmuştu,bir kerede ağdayla bıyık aldırırken yakmışlardı sağolsunlar,aylarca bıyıklı gibi dolaşmıştım
Doktora gittimmi hatırlamıyorum ama beni gören eczanedeki güzellik uzmanları bu geçmez iz kalır size şu ilacıda verelim bu ilacıda verelim demişlerdi,2-3 ay içinde kendi kendisine geçti ama hiçbirşey ama hiçbirşey kullanmadım ve şunu anladım ki,cildinize doktorda verse pek bir ilaç sürmemek gerekir,ben onları bıraktığımdan beri cildim kaymak gibi.Üzülmeyin sadece bekleyin,sabahları suyla yıkayın,arada normal krem sürün o kadar,geçmiş olsun.